KET červenec/srpen 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15156
27.7.17 20:01

@mautasek já budu desátý den v pondělí. tak taky zkusím. jinak se cítím úplně normálně. žádné příznaky těhotenství nepozoruji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
750
27.7.17 20:28

@petruska26 chápu, ten strach je silnej, ale to těšení silnější ;) Budu Ti moc držet palce. My právě taky postupujeme IVF kvůli genetice a i když je to všechno náročné, tak děkuji té síle tam nahoře, že vůbec jde. Vždycky když na mě jde „ouvej stav“, tak si připomenu, že to co zažíváme je vlastně zázrak a držím :) Na UZ před prvním KETem jsem měla nízkou sliznici, tak už mi ten stimulovanej zůstal.

Též nepozoruju nic moc. Jen mě občas píchne v podbřišku a jsem poslední dny vyřízená sotva vylezu z baráku. Dnes jsem byla konečně nakoupit a zívala jsem až mi bylo trapně :D Bolí mě svaly a všechno, jak před virózou. Ale taky to může být tou šílenou rozváleností :mrgreen:

@mautasek takže se těším na dobré sobotní zprávy :) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
404
27.7.17 21:00

@Weki moc děkuji :*
Taky si říkám, že díky bohu, že to takhle jde udělat…
Dozvěděla jsem se od kamarádky, že je dobré před ketem bastit grepy na sliznici a po ketu zase ananas a ananasovou šťávu na podporu uchyceni :srdce: Takže jsem poslechla babske rady a zacala jsem s grepama :P

Máte taky nějaké zlepšováky? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
27.7.17 21:17

@petruska26 tak grep a ananas slyším poprvé… :) tak budu držet palce ať to vyjde :D :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
750
27.7.17 21:39

Už jsem to taky slyšela. V nějaké diskuzi jsem četla, že to o tom ananasu měli prý dokonce napsané na stránkách nějakého CARU. Takže jsem taky plánovala… jenže já jsem hlava děravá, vzpomněla jsem si asi pátý den po KETu :mrgreen: Tak pak přítel koupil alespoň džus, pro pocit, ale prý musí být čerstvý, takže tohle jsem promeškala :roll: Mám ho ještě v lednici, to nejde pít ani naředěný jak je to sladký :jazyk: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
750
27.7.17 21:47

@grokat @michelle21 holky, jak Vy jste na tom? Jak to zvládáte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6530
27.7.17 22:57

Ahoj holky, v pondělí jsem měla ket, 5denni HB. Ty dny se tak táhnou. Moc gratuluji ke //.
Snad nevadí za vpadnuti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
750
27.7.17 23:18

Myslím, že každé vpadnutí je vítáno :palec: :) Koukám, že se nám tu ty naše blastocysty nějak sešly :srdce: :D Jo, ten čas se strašně pomalu táhne.. Hodně teď lituju toho, že jsem takový kopyto na ruční práce, štrikovala bych až by se že mě kouřilo :lol: Bo něco podobného, abych u toho válení kromě mrňouse produkovala ještě něco jiného :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
404
27.7.17 23:28

@Nicollka Vitej :* a moc držím palecky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
750
27.7.17 23:45

@Nicollka taky moc držím palce :srdce:

Holky, zítra mám tu krev, začíná se mi trošku dělat zle, tak jdu raději spát.
Tak dobrou a zatím se mějte krásně :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
28.7.17 07:51

Holčinky, tak vám všem přeju hodně štěstí, hezky se tu rozrůstáme a to je dobře :lol:
Já jen nevím, kdy půjdu na transfer.. Nemám žádnou stimulaci, takže budu čekat na svou ovu a tu já mívám vždycky až tak 20.tý den, jenže teď po tý šílený stimulaci mám všechno nějaký rychlejší a tělo rozházený.. tak nevím, musím čekat.. Trochu se bojim, že mi transfer vyjde na manželovu oslavu narozenin, na kterou jsme pozvali plno kamarádů. Jako samozřejmě mimísek je přednostní, o tom žádná, spíš mě děsí, jaké důvody si budu vymýšlet, proč nemůžu pít a proč musím ležet :-)))) Doktor mi totiž doporučuje po transferu aspoň 3 dny být v klidovém režimu a ležet. Chci pro to udělat maximum.. takže opravdu hodlám ležet :-) Jak to máte vy???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6530
28.7.17 10:25

Holky 4 den náznak něčeho je to možný?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15156
28.7.17 11:36

@Nicollka Možné to je. máš fotku testu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
750
28.7.17 13:03

@Nicollka Teda! To by bylo krásné :srdce: Pošleš foto?
@Radůzaaa taky jsme vždy měli nějakou rodinnou akci a to jich zas tak moc nemíváme, no jak na potvoru :mrgreen: Jednou jsme dokonce museli říct, že jsem v práci. Já po transferu ležela, vlastně polehávám doteď :roll: Přítelovi na tom moc záleží, věří že je to jediná cesta jak uspět, tak nejdu hlavou proti zdi a poslouchám :) Jednou, až se dostanu přes první trimestr, budu strašnej pecivál :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3477
28.7.17 13:33

@Weki ahoj, dnes jsem 3 dny po KETu, a celkem mě to znervozňuje…nic mi totiž není. Včera asi dvouhodinový pocit na MS a s**čku, ale dnes už nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.