KET červenec/srpen 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
750
2.8.17 09:21

@michelle21 tak to máme stejné :) Snad to bude dobré a napíšeme příští pátek pouze dobré zprávy. A ty jsi byla na té krvi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6530
2.8.17 11:52

A nebyl třeba sex? Větší námahy!? Dobre že se to zastavilo. Po potratu by si krvácela hodně a stále

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
750
2.8.17 13:24

@michelle21 teda, není účel Tě vyděsit ;) To, že se to stalo nám, neee Tobě! :hug: Ale už jsem si párkrát říkala, že sem kouknu třeba až zítra…a za moment už jsem ťukala heslo :mrgreen: Takže chápu :lol:

Jak si s námi ty situace hrají, že? Už jsi asi třetí případ, co tu čtu, že si někdo chtěl zajít na krev jako samoplátce a prostě se tam ne a ne dostat :mrgreen: Holt nás tam nahoře někdo pěkně napíná.

@Nicollka no, trošku jsme se chytli s přítelem. Má toho teď moc a já, téměř odpoutaná od civilizace, začínám řešit kraviny :roll: Plus hormony a pláč je na světě.. Pohádáme se tak jednou za pět let, takže ano, byl to stres..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
750
2.8.17 13:26

Holky, odpoledne jdu na UZ, tak snad se dozvíme co se děje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
750
2.8.17 13:53

@michelle21 já vím, chápu :srdce: Já mám pocit, že jsem víc připravená. V noci, po prvním šoku, jsem si vzpomněla na @Nicollka a trošku mě to uklidnilo, že nemusí být až tak zle.

Dám vědět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1519
2.8.17 14:15

Holky, dekuju za privitani. Moc drzim palce, at je vsechno s fazolkama v poradku :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
404
2.8.17 15:17

@Weki Myslím na tebe, určitě dej vědět :srdce:  :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
750
2.8.17 16:12

Kočky, díky moc za podporu :hug: :* :kytka: Je tam kde má být a je to božan :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
404
2.8.17 18:32

@Weki Jupiiii, super..krásné zprávy..gratuluji :srdce: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6530
2.8.17 21:57

@Weki tak co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
750
2.8.17 22:13

@Nicollka Vše je v pořádku :) psala jsem výše ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
750
2.8.17 22:16

Na UZ byl vidět váček a v něm „něco“, doktor to ve zprávě popsal jako váček s počínajícími embryonálními strukturami. Pro ostatní struktura, pro nás zázrak :srdce: Tak tenhle malý velký boj jsme snad vyhráli. Je úplně v pořádku. Prý nejspíš nahlodal nějakou cévu, že se to stává. Krev pak vystříkne do dělohy a čípek jí propustí najednou, to je pak to moje že „to hrklo“ :)

Příspěvek upraven 02.08.17 v 22:24

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
750
2.8.17 22:20

A to jsme to tolik oplakali! A skoro celou noc nespali.. Ještě jsem mu mohla ublížit. Doufám, že to nebude takovej nervák jako my :roll: :mrgreen:

Jsme jasný důkaz toho, že je potřeba zachovat klidnou hlavu a věřit :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6530
2.8.17 22:28

@Weki už to čtu gratuluji, nádhera. Tak a teď už žádný stresy. Já už jsem taky v klidu, u mě na utz neviděla vůbec nic jen mě rozkrvacela..už se nenechám šťourat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6530
2.8.17 22:29

A ráno na krev. Achjo že to trvá tak dlouho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.