Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@michelle21 tak to máme stejné
Snad to bude dobré a napíšeme příští pátek pouze dobré zprávy. A ty jsi byla na té krvi?
A nebyl třeba sex? Větší námahy!? Dobre že se to zastavilo. Po potratu by si krvácela hodně a stále
@michelle21 teda, není účel Tě vyděsit
To, že se to stalo nám, neee Tobě!
Ale už jsem si párkrát říkala, že sem kouknu třeba až zítra…a za moment už jsem ťukala heslo
Takže chápu ![]()
Jak si s námi ty situace hrají, že? Už jsi asi třetí případ, co tu čtu, že si někdo chtěl zajít na krev jako samoplátce a prostě se tam ne a ne dostat
Holt nás tam nahoře někdo pěkně napíná.
@Nicollka no, trošku jsme se chytli s přítelem. Má toho teď moc a já, téměř odpoutaná od civilizace, začínám řešit kraviny
Plus hormony a pláč je na světě.. Pohádáme se tak jednou za pět let, takže ano, byl to stres..
@michelle21 já vím, chápu
Já mám pocit, že jsem víc připravená. V noci, po prvním šoku, jsem si vzpomněla na @Nicollka a trošku mě to uklidnilo, že nemusí být až tak zle.
Dám vědět.
Holky, dekuju za privitani. Moc drzim palce, at je vsechno s fazolkama v poradku
![]()
Na UZ byl vidět váček a v něm „něco“, doktor to ve zprávě popsal jako váček s počínajícími embryonálními strukturami. Pro ostatní struktura, pro nás zázrak
Tak tenhle malý velký boj jsme snad vyhráli. Je úplně v pořádku. Prý nejspíš nahlodal nějakou cévu, že se to stává. Krev pak vystříkne do dělohy a čípek jí propustí najednou, to je pak to moje že „to hrklo“ ![]()
Příspěvek upraven 02.08.17 v 22:24
A to jsme to tolik oplakali! A skoro celou noc nespali.. Ještě jsem mu mohla ublížit. Doufám, že to nebude takovej nervák jako my
![]()
Jsme jasný důkaz toho, že je potřeba zachovat klidnou hlavu a věřit ![]()
@Weki už to čtu gratuluji, nádhera. Tak a teď už žádný stresy. Já už jsem taky v klidu, u mě na utz neviděla vůbec nic jen mě rozkrvacela..už se nenechám šťourat ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.