Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Já budu mít snad výsledek až kolem 16:00.začala jsem špinit snad se to zastaví. Je mi divně ???????? kdyžtak zítra půjdu k dr.
Holky, moc držím palce, ať jsou dneska dobré hodnoty
myslím na vás.. ![]()
Já byla dnes znovu na utz, jestli proběhla ovulace…a vše o. k. V pátek jdu na KET
![]()
Holky tak bohužel, čtvrtek 63,5j a dnes 50,4j… mimoušek to vzdal. Tak snad v září.
Ještě dotaz, za jak dlouho po neuspěšném ketu jste mohli na další? je možné že hned na další měsíc?
@Nicollka To mě moc mrzí ![]()
Pevné nervy…a naději do dalšího pokusu…
![]()
Ahoj holky, ja jsem dnes byla taky na uz a KET me ceka v pondeli
![]()
@Nicollka To je mi lito
![]()
@Nicollka můžeš klidně hned další měsíc. já takhle chodím. teď mi ket po druhé nevyšel, včera dorazila ms.tak semse hned objednala na dalsi na tento mesic.
@Nicollka moc mě to mrzí
Přeji Ti sílu, ať vše zvládneš. Na KET můžeš určitě hned v dalším cyklu.
@karkarka je mi to líto ![]()
Holky, držte se! ![]()
Já měla hcg dnes 5200 jednotek. Tak snad je vše Ok, krvácení zmizelo. Doufejme že do úterního ultrazvuku bude vše v pořádku.
Ahoj holky, jsem tu nová. Moc vás všechny zdravím a přeji vám hodně, hodně štěstí! Já ho zatím příliš moc neměla…ale přesto stále věřím! ![]()
1. IVF zavedená 2 embrya - chytlo se 1, ve 20. tt. porod/potrat (mimi bylo nemocné)
2. IVF zavedená 2 embrya - nic
3. IVF zavedené 1 embryo - nic
4. IVF ukončené - uprostřed cyklu mě opustil partner
5. IVF 4 embrya - 2 zavedená - biochemické těh., 2 zamražená
Teď mě čeká můj 1. KET (někdy příští týden). Mám úžasného manžela a moc si přejeme, aby nám to vyšlo ![]()
Jsem ráda, že to s vámi můžu sdílet, pokud mě mezi sebe tedy přijmete ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.