KET červenec/srpen 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
750
11.8.17 22:22

@michelle21 a Ty jsi měla transfer 21.7., viď?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
404
11.8.17 22:24

@Weki děkuji moc…držím ho pevně :srdce:
Samozřejmě, budu se snažit vydržet s testíkem co nejdéle :lol:
Moc gratuluji k srdíčku…to je krásné :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
750
11.8.17 22:59

@michelle21 nechci Tě jako planě uklidňovat.. ;) Ale já měla KET přesně týden před Tebou, 14.7. A před týdnem na UZ jsem měla gestační váček a žluté tělísko.. A doktor se teda tvářil naprosto spokojeně ;) Je to v pořádku, neměj strach :srdce: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
750
12.8.17 00:23

@petruska26 děkujeme :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
750
12.8.17 09:01

@michelle21 vůbec není zač, od toho tu jsme ;) Velikost nevím, ale včera jsme měli 8,21mm mrně :mrgreen: Myslím, že 6mm je úplně super :palec: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
750
12.8.17 09:52

@Dorrie @elizcooper Holky, jak Vám dopadla kontrola?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
13.8.17 11:11

@Weki Ahoooj. Moc Ti gratuluji ke krásnému mimískovi. To je tak bezvadné, když se IVF někomu zadaří! Já jdu na KET ve středu. Už jsem trochu nervózní, ale moc se těším!

@michelle21 Co bych za to dala, mít takové bezvadné výsledky. Uvidíš, že vše bude v pořádku. Chápu ale Tvé obavy. Lékaři jsou mnohdy skoupí na slovo a ani si neuvědomují, jak moc to pro nás znamená…

@petruska26 Tak už se u Tebe mimísek zahnizďuje, to je fajn. Určitě Ti to vyjde. Jsi taková pozitivní. Držím Ti palečky! Určitě bych netestovala dřív než za týden. Znám to z vlastní zkušenosti. Pak jsem byla zbytečně zklamaná. Pozitivní čárka se mi ukázala až 10. den po ET.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6530
13.8.17 13:12

Holky moc moc gratuluji, ja mam ted pauzičku tak jen nakukuji a nabíjím se tu energií a krásnýma zprávičkama. Moc držím palečky ke Ketum.

Jinak já testovala od 6 dne po Ket a vzdy už tam čarečka byla, ted bohužel nesilila, ale bylo to tam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
404
13.8.17 15:19

@Dorrie Ahojky moc děkuji..Tobě se to už taky blíží..středa tu bude co by dup :srdce:
Moc držím palečky :hug:
S tím testováním jsem nedočkava…Ve čtvrtek mám svátek a to budu 6. den po ket…tak jsem si říkala, že bych to třeba už zkusila :oops: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
13.8.17 16:56

@petruska26 Děkuji :) Už aby to bylo… Jinak s tím testováním - naprosto Tě chápu, určitě budu stejná… :D Zkus tedy testnout na ten Tvůj svátek, třeba Ti to přinese štěstí. Moc si přeji, aby Ti to vyšlo! Každý úspěch je pro nás - čekatelky - velkým povzbuzením :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1519
13.8.17 20:45

Holky, ja jdu zitra :srdce: Uz se moc tesim. Jake pouzivate testy? To cekani na testovani bude dloooouhe, mozna taky zkusim driv ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
404
13.8.17 21:21

@MarkyMM Ahojky…super, tak držím na zítra moc palečky :hug:
Testiky jsem si koupila gs mama test…hodně jsem četla, že holky kupují dr.Max testiky…jenže já kupovala v Motole a tam měli tyhle. Nechtělo se mi tady u nás do lékárny :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6530
13.8.17 21:47

Ja objednala poštou :D sice KET další v září, ale balíček dojde v týdnu, asi 11 testů :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1519
13.8.17 23:09

@petruska26 Dekuju :hug:

@Nicollka A jake? :D Ja jsem si je minule taky objednavala postou, ale uz si nepamatuju odkud a jake to byly :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
14.8.17 08:16

@MarkyMM Ahojky. MOC Ti držím pěstičky na dnešní KET. Užij si ho, usmívej se a vše bude v pořádku. Moc si přeji, aby i Tobě KET vyšel. Bylo by bezva, kdyby se nám všem zadařilo :potlesk: Tfuj, tfuj, tfuj…hodně štěstí!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.