Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@petruska26 Děkuji, máme se báječně
Zatím se nedostavily žádné ty strašidelné těhotenské příznaky, tak si zatím prcka vyloženě jenom užívám
Někdy mě dostihnou strachy, že když nejsou příznaky tak není nic, ale ty rychle zaháním.
Osmý den je ještě moc brzy. Vydrž ještě a teš se
![]()
Ahoj holky, včera jsem tu nebyla. Dnes nějak propadám skepsi. Jsem 4. den po KET a úplně mě přestala bolet prsa
Bojím se, že je to špatný signál. Kdybych od začátku žádné příznaky neměla, tak bych to neřešila. Jenže takhle? ![]()
@Dorrie Tim se vubec nerid, zlato
To o nicem nevypovida! Me treba prsa neboli skoro vubec. Ver, mysli pozitivne a hlad prdolku v brisku. Ja sem si dnes udelala 6 den po KET test a je negativni
Jedeme dnes na navstevu a manzel mi vcera rikal, at si ten test nedelam, kdyby to nevyslo, ze budu mit zkazenej celej den, a mel pravdu
I kdyz vim, ze je to jeste dost brzy a nadeji neztracim, nejake to zklamani probehlo
Dalsi zkusim nejdriv za dva dny…
@MarkyMM Jsi hodná, děkuji
Je děsné, jak se pozorujeme. Každé IVF je neuvěřitelně psychicky náročné… Ty se ale také netrap. 6. den je opravdu velmi brzy!
Ale vím, jak se to nedá vydržet…i mně manžel vždy hubuje. Tentokrát mi prý testy sebere a nedá dřív než ten 10. den
To mě samozřejmě nemůže zastavit…
Ale pokusím se to vydržet. Ty máš také ještě čas. Uvidíš, že bude vše dobré a najdeš tam // ![]()
Holky taky si to tady sem tam přečtu, všem co čekáte na // na testu tak přeji hodně štěstí. Já jsem úkaz toho že // na testu až 11den takže vydržte. Pro mě bylo jednodušší test nemět doma a tím pádem mě to nelákalo a až jsem si ho cca 8 den koupila tak už jsem nevydržela. @Weki také nemám žádné ale vůbec žádné priznaky taky sem tam propadnu panice a černým myšlenkám jestli je vše v pořádku, a doufám že snad jo. Srdicko už bylo takže snad je to bojovnik/ce a bude vše jak má být. Jdu až 28.8. Na další ultrazvuk a nemůžu se dočkat jestli je vše v pořádku.
@mautasek Ahojky. Děkujeme za podporu! Moc Ti přeju, abys měla krásné těhotenství se šťastným koncem
Teď už máš ale, myslím, vyhráno
Když už je srdíčko, tak je vše v pořádku! To já se bojím! Teď mě začalo pěkně bolet břicho! Jako před menstruací ![]()
@Dorrie Me takhle bolelo treti den po KET, a pak to preslo. Verim, ze to bylo zahnizdovani!!!
![]()
@petruska26 Ahojky, tak jak to u tebe vypada s testovanim? Pokracujes nebo zkusis az za par dni?
@Dorrie Jak se citis?
@MarkyMM Ahojky..samozřejmě jsem to nevydržela..Ale test je opět negativní ![]()
Pomooooc, už trošku ztrácím naději, ikdyž vím, že je…ikdyž zase na druhou stranu, veřím tomu bříšku, že si s tím poradí
![]()
Jak se cítíš ty? ![]()
@MarkyMM Ahojky. Dnes se cítím lépe. Už vím, proč mi natekla ta prsa a následně přestala bolet…to bylo to Embryoglue
Silná bolest prsou mi totiž začala ihned po transferu (přišlo mi to divné) a skončila včera. Embryoložka mi říkala, že se to „lepidlo“ vstřebá, což se asi už stalo. Vlastně je to na bázi hyaluronanu (ten je v Embryoglue obsažen ve vysoké koncentraci) - normálně ten hyaluronan máme pro uhnízdění embrya přirozeně každá ve svém těle. Embryoglue ho do dělohy dodá více
Teď už mě prsa jen pobolívají - tak, jako před transferem (normálně vlivem Utrogestanu).
Jakpak se cítíš Ty? ![]()
@petruska26 Ještě nevěš hlavu, Petí. Myslím, že máš ještě stále čas
Vím, jak se cítíš, ale určitě to dobře dopadne! Něktré z nás mají pozitivní test až 14. den po KET ![]()
@petruska26 Ja jsem taky nevydrzela a taky nic
Zarekla sem se, ze ted uz do konce tydne zadny test
Jinak porad citim bricho jako na ms. Ja do tebe vkladam i svoje nadeje, hrozne doufam a preju nam obema, at ta druha carka vykoukne. Porad to tak ruzne pocitam v hlave a myslim, ze porad jeste se to stat muze, urcite se to stane
![]()
@Dorrie No vidis to
Takze zase s optimismem a jestli muzu poradit na zaklade vlastni zkusenosti, tak opravdu zkus testovat co nejpozdeji to pujde
![]()
@MarkyMM @petruska26 Budu se snažit netestovat do 10. dne. Vím, jak se teď cítíte, holky. Mrzí mě to za vás a proživám to s vámi!
Ale opravdu je příliš brzy. Já měla 10. den po ET slabounkého dušika. To, že se pak v 6.tt. mimčo pustilo, je věc jiná. Naději ještě rozhodně máte! ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.