KET červenec/srpen 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
750
19.8.17 15:46

@petruska26 Děkuji, máme se báječně :) Zatím se nedostavily žádné ty strašidelné těhotenské příznaky, tak si zatím prcka vyloženě jenom užívám :srdce: :) Někdy mě dostihnou strachy, že když nejsou příznaky tak není nic, ale ty rychle zaháním.

Osmý den je ještě moc brzy. Vydrž ještě a teš se ;) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
20.8.17 07:29

Ahoj holky, včera jsem tu nebyla. Dnes nějak propadám skepsi. Jsem 4. den po KET a úplně mě přestala bolet prsa :nevim: Bojím se, že je to špatný signál. Kdybych od začátku žádné příznaky neměla, tak bych to neřešila. Jenže takhle? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1519
20.8.17 07:53

@Dorrie Tim se vubec nerid, zlato :hug: To o nicem nevypovida! Me treba prsa neboli skoro vubec. Ver, mysli pozitivne a hlad prdolku v brisku. Ja sem si dnes udelala 6 den po KET test a je negativni :( Jedeme dnes na navstevu a manzel mi vcera rikal, at si ten test nedelam, kdyby to nevyslo, ze budu mit zkazenej celej den, a mel pravdu :roll: I kdyz vim, ze je to jeste dost brzy a nadeji neztracim, nejake to zklamani probehlo :nevim: Dalsi zkusim nejdriv za dva dny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
20.8.17 08:37

@MarkyMM Jsi hodná, děkuji :hug: Je děsné, jak se pozorujeme. Každé IVF je neuvěřitelně psychicky náročné… Ty se ale také netrap. 6. den je opravdu velmi brzy! :* Ale vím, jak se to nedá vydržet…i mně manžel vždy hubuje. Tentokrát mi prý testy sebere a nedá dřív než ten 10. den :D To mě samozřejmě nemůže zastavit… :jazyk: Ale pokusím se to vydržet. Ty máš také ještě čas. Uvidíš, že bude vše dobré a najdeš tam // :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
20.8.17 09:05

Holky taky si to tady sem tam přečtu, všem co čekáte na // na testu tak přeji hodně štěstí. Já jsem úkaz toho že // na testu až 11den takže vydržte. Pro mě bylo jednodušší test nemět doma a tím pádem mě to nelákalo a až jsem si ho cca 8 den koupila tak už jsem nevydržela. @Weki také nemám žádné ale vůbec žádné priznaky taky sem tam propadnu panice a černým myšlenkám jestli je vše v pořádku, a doufám že snad jo. Srdicko už bylo takže snad je to bojovnik/ce a bude vše jak má být. Jdu až 28.8. Na další ultrazvuk a nemůžu se dočkat jestli je vše v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
20.8.17 09:19

@mautasek Ahojky. Děkujeme za podporu! Moc Ti přeju, abys měla krásné těhotenství se šťastným koncem :srdce: Teď už máš ale, myslím, vyhráno :* Když už je srdíčko, tak je vše v pořádku! To já se bojím! Teď mě začalo pěkně bolet břicho! Jako před menstruací :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1519
20.8.17 09:34

@Dorrie Me takhle bolelo treti den po KET, a pak to preslo. Verim, ze to bylo zahnizdovani!!! :srdce: :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
20.8.17 09:36

@MarkyMM Myslíš?? Kéž by to tak bylo! :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1519
20.8.17 10:03

@mautasek Ano, dekujeme za povzbuzeni :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1519
21.8.17 09:32

@petruska26 Ahojky, tak jak to u tebe vypada s testovanim? Pokracujes nebo zkusis az za par dni?

@Dorrie Jak se citis?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
404
21.8.17 10:26

@MarkyMM Ahojky..samozřejmě jsem to nevydržela..Ale test je opět negativní :roll:
Pomooooc, už trošku ztrácím naději, ikdyž vím, že je…ikdyž zase na druhou stranu, veřím tomu bříšku, že si s tím poradí :srdce: :srdce: :srdce: :srdce:
Jak se cítíš ty? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
21.8.17 10:49

@MarkyMM Ahojky. Dnes se cítím lépe. Už vím, proč mi natekla ta prsa a následně přestala bolet…to bylo to Embryoglue :) Silná bolest prsou mi totiž začala ihned po transferu (přišlo mi to divné) a skončila včera. Embryoložka mi říkala, že se to „lepidlo“ vstřebá, což se asi už stalo. Vlastně je to na bázi hyaluronanu (ten je v Embryoglue obsažen ve vysoké koncentraci) - normálně ten hyaluronan máme pro uhnízdění embrya přirozeně každá ve svém těle. Embryoglue ho do dělohy dodá více :) Teď už mě prsa jen pobolívají - tak, jako před transferem (normálně vlivem Utrogestanu).
Jakpak se cítíš Ty? :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
21.8.17 10:50

@petruska26 Ještě nevěš hlavu, Petí. Myslím, že máš ještě stále čas :hug: Vím, jak se cítíš, ale určitě to dobře dopadne! Něktré z nás mají pozitivní test až 14. den po KET :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1519
21.8.17 12:00

@petruska26 Ja jsem taky nevydrzela a taky nic :) Zarekla sem se, ze ted uz do konce tydne zadny test :D Jinak porad citim bricho jako na ms. Ja do tebe vkladam i svoje nadeje, hrozne doufam a preju nam obema, at ta druha carka vykoukne. Porad to tak ruzne pocitam v hlave a myslim, ze porad jeste se to stat muze, urcite se to stane :srdce: :hug:

@Dorrie No vidis to :hug: :hug: :hug: Takze zase s optimismem a jestli muzu poradit na zaklade vlastni zkusenosti, tak opravdu zkus testovat co nejpozdeji to pujde :mrgreen: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
21.8.17 16:58

@MarkyMM @petruska26 Budu se snažit netestovat do 10. dne. Vím, jak se teď cítíte, holky. Mrzí mě to za vás a proživám to s vámi! :hug: Ale opravdu je příliš brzy. Já měla 10. den po ET slabounkého dušika. To, že se pak v 6.tt. mimčo pustilo, je věc jiná. Naději ještě rozhodně máte! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.