Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@michelle21 @Weki Ahoj holky. Jak se vám daří? Co miminečka? ![]()
@Dorrie Čaukyyy
Čoveče, já ti nevím, cítím se úplně netěhotně.. Dneska jsem 5. den po KETu a nic.. Jen samozřejmě utroš mi kapánek nafukuje břicho, ale jinak nepociťuju nic.. až je mi to nějaký divný.. jak kdyby se nic nedělo.. že i občas zapomenu.. Jsem nějaká podezřele v klidu.. Čtu u tebe, že tě bolely prsa. Jak je ti dnes?? A kolikátý den po transferu vůbec jsi?? Taky jsem si dávala embryoglue, ale ani prsa mě nebolí a to mě kolikrát bolejí tak, že už nevim, co s nima mám dělat..
@petruska26 Ahojík, kolikátý den jsi dnes po ketu?? Já jsem se zařekla, že testovat asi nebudu.. no uvidím jak vydržím ![]()
@Radůzaaa Jééé, super, že píšeš. Já jsem jen den od Tebe. Dnes jsem 6. den po KET. To je dobré znamení, že Ti nic není. Naopak to prý bývá dobré
Mně už prsa jen pobolívají po Utrogestanu a občas mě bolí podbřišek jako před menzes jinak taky nic
S tím Embryoglue je mi to tedy záhada (ta prsa byla hned od transferu nateklá k prasknutí a bolest nesnesitelná - já mám prsa větší, tak když se něco děje, vždy to odnesou jako první
). No, uvidíme. Úplně se bojím testovat… Chtěla bych 10. den. I tak se ale bojím, že to bude brzy. A Ty? ![]()
@Radůzaaa ahojky..dnes jsem 11. Den po ketu a testik negativní
ve čtvrtek bych měla jít na krev..tak uvidím, jestli to do té doby nedostanu.
Tobě držím moc palce ![]()
@Dorrie Taky jsem si říkala, že bych to zkusila 10.tý den. Ale bojim se. Na krev mám jít až samozřejmě 14.tý den. Do tý doby to ale nevydržím. A hlavně si říkám, že to embryjko do mě dávali už pětidenní.. Takže ten desátý den už by něco mohlo být na testíku vidět.. Aspoň jsem to tak vyčetla tady z diskuzí od holek, co to tak měly. Někdo měl dokonce už šestý den dušíka (taky po zavedení pětidenního embryjka).. Kolikadenní embryjko zaváděli tobě??
@Radůzaaa To máš pravdu
Když jsi měla už hatchující blastocystu, mohlo by se Ti to na testu zobrazit. Mně dávali 2 pětidenní blastocysty - jedna byla expandovaná (tedy ještě ne hatchující) a druhá teprve časná. Tak nevím
Ale málokdy se chytnou obě dvě, proto se bojím testovat brzy ![]()
@petruska26 Budu ti držet palce
Určitě to vyjde, uvidíš. Ještě neztrácej naději
třeba se jen stydí a ukáže se později.
@Dorrie Fakt sis dala dvě?? Super!!! Máš určitě větší šanci. Já jsem chtěla hrozně taky dvě a teď toho trochu lituju, že jsem to neudělala. Ale na druhou stranu to beru rozumem - je to můj úplně první transfer, zkusíme jedno a uvidíme. A kdyby nevyšlo, dáme určitě dvě.
Tak to jsem na tebe hodně zvědavá, jak to vyjde. Třeba budou dvojčátka
Každopádně myslím, že ten 10.tý den je ideální na testování. Já to asi taky zkusím ten desátý. To bude neděle… oooo jak já už se těším… ![]()
@petruska26 To je mi líto, Peťko
Ale třeba se to ještě obrátí
Máte ještě nějakého mrazáčka?
@Radůzaaa
Ty jsi mi teď vyloudila úsměv na rtech. To je hezké, jak jsi pozitivní
My bysme si dvojčátka moc přáli. Už je nám oběma 37 a nemáme žádné dítko. Navíc zmrzliky jsme měli jen dva, tak to byla jasná volba. Ty jich máš hodně, takže jsi udělala dobře, že jsi šla do jednoho. Uvidíš, že se Ti zadaři - tak, jak jsi to popsala, to vypadá velmi slibně!
Moc Ti to přeju! Každému, kdo po miminku touží. Zasloužíme si to!
![]()
@Dorrie To jsem moc ráda
já se snažím být vždycky pozitivní.. Mě je 32, což je o něco méně než tobě a už teď mi přijde že je to dost.. Takže tě naprosto chápu. A být tebou, neváhala bych s těmi dvěmi
A teď mě bude hrozně zajímat, jak ti to dopadlo.. jůů, to už se těším až napíšeš, že se oba pidižvíčci chytly
To vydržíme, už to je jen pár dní.. Ještě se čtyřikrát vyspíme a můžeme testovat.. ![]()
@Radůzaaa
já to taky odpočítávám
Já si tak přeju, aby sem už někdo vložil test s dvěma //
Hodně mě to nabíjí. Jsem ráda, že jsi tak poblíž mě (jen o jeden den), to je super!
Ještě MarkyMM (ta je dva dny přede mnou)
Už aby byl víkend…
A jakou jsi měla sliznici?
@Dorrie už nemáme žádného…měli jsme po PGD jen jedno zdravé embryjko ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.