KET červenec/srpen 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
578
23.8.17 12:01

@Dorrie Přesně jak píšeš, že jsi byla v euforii při prvním ivf, tak to mám teď asi já. A myslím si, že ani první neúspěch snesu dobře. S představou, že máme dalších 10 embryjek v mrazáku, jsem tak nějak víc v klidu.. Ani nevím, jak je to možný, že se nám to takhle povedlo, já mám pořád na všechno takovou smůlu a tohle bylo fakt hrozný štěstí. Strašně jsem se bála, ta stimulace a odsátí pro mě bylo nepředstavitelný.. a já to zvládla a ještě k tomu takový výsledek! Celou dobu si říkám, že to ani snad není pravda.. A teď už se jen vezu a nemůžu věřit tomu, že je embryjko ve mě.. Kolikrát si říkám a čekám, kdy se co pos*re, ale zatím je to dobré a já jsem optimista, tak musím věřit dál, že je to opravdu všechno v pořádku a snažím se užívat si ten pocit.. :lol: :lol: :lol:
Je divný, že ti ten estrofem dali. No ale hele, já bych ho bývala vyfasovala taky, kdybych se řídila jen pokynama v CARu. Ale můj doktor mi řekl, že není u mě potřeba, že jsem s tím neměla nikdy problém, takže to zkusíme a uvidíme. Bála jsem se, že to po tý stimulaci budu mít mizerný, ale bylo to v pohodě..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1519
23.8.17 12:39

@Dorrie @Radůzaaa Holky, vy se tak krasne ctete :mrgreen: Ja si myslim, ze si to zaslouzi kazda zena, ktera touzi po diteti. Tohle je jedna z nejvetsich nespravedlnosti na svete, ze nekdo nema problem a nekdo nevi, co uz by pro to mel udelat. A to budme rady, ze zijeme v dnesni dobe a muzou nam pomoct CARy, pred sto lety bychom zustaly bezdetne, ja teda urcite. Jinak s pocitama jsem na tom stejne, @Dorrie, od prvniho dne po KET jsem si jista, ze to vyslo, ale ty dva negativni testy me tak rozhodily, ze ted se to u me strida jak na houpacce :? Kdybych si nebyla jista, tak brzo bych netestovala. Ale vydrzim do soboty. Manzel nebude doma, takze kdyby byla jenom jedna carka, aspon si to v klidu obrecim.
@Dorrie a normalne ovulujes? Pac pak by mi taky nedavalo smysl, proc by ti ten KET neudelali v prirozenem cyklu. Nekde jsem cetla, ze je tam vyssi uspesnost. Ja ovulaci nemam, takze beru to, co ty, estrahexal naplasti+2×1 estrofem+3×2 utrogestany. Sliznici jsem mela neco pres 7 mm.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
23.8.17 13:49

@MarkyMM My toho vůbec máme hodně společného, viď :) Tak hlavně aby nám to vyšlo!!! :hug: Já normálně ovuluji. Sice mám jen jeden vaječník, ale ovulaci mám. Mám jen kratší cykly. Ale doktor, k němuž chodím, to tak vyhodnotil jako nejlepší postup, tak nevím :nevim: Takže testovat budeš jako já v sobotu :palec: Jak se znám, budu vstávat už ve čtyři hodiny ráno :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
23.8.17 18:26

Holky, jsem dnes 7. den po KET a objevila jsem teď na kalhotkách flek- světle hnědý. Myslíte, že to ještě může souviset se zahnizďováním?? :nevim: Bojim, bojim :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1519
23.8.17 19:06

@Dorrie Ja myslim, ze klidne. Na ms je jeste brzy, i kdyz je prdolka zavrtanej, muze se tam nejaka cevka jeste narusit :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
23.8.17 19:14

@MarkyMM Moc děkuji za uklidnění. Zatím je ten flíček malý. Snad se to nerozjede v něco jiného :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
404
23.8.17 21:19

@Dorrie já si taky myslím, že to takhle malinko nebude nic…
Držím palečky :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
23.8.17 21:25

@petruska26 Děkuji, Petí. Jsi hodná, žes napsala… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
404
23.8.17 21:35

Holky moc vám děkuji za slova útěchy..
Rozhodli jsme se, že budeme bojovat dál a půjdeme do dalšího pokusu.
Takže jdu zitra stejně na krev, protože je to tady povinné a rovnou si zkusím domluvit, aby nám dr. začala vyřizovat papíry s pojišťovnou.
Ono než to bude 8o
A po opu budeme zase čekat než nám embryjka vyšetří…takže bych ráda začala hned :*
Vám všem moc držím palce a budu vás tu podporovat :srdce: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
23.8.17 22:04

@petruska26 Petí, to je skvělá zpráva! :dance: Moc Ti držím palečky, aby se vám IVF zadařilo! Určitě to tak bude! :srdce: Hodně štěstí!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1519
23.8.17 22:44

@petruska26 Moc dobre rozhodnuti! :hug: :hug: :hug: :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
24.8.17 04:32

Hoooolky, nemůžu věřit svým očím!!! Je taaaam!!! :dance: :dance: :dance: Já to nechápu! A taková tlustice! :D Celou noc jsem se budila, strašně mě bolí břicho - chvílema jako při menzes. Už jsem se naštvala a šla si ten test udělat. Dnes jsem teprve 8. den po KET! :D Bojím se, aby bylo vše v pořádku. Špinění přestalo už včera, ale ta bolest :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
404
24.8.17 07:44

@Dorrie To je krásné..moc gratuluji :hug: Teď už bude všechno v pořádku :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
24.8.17 07:55

@petruska26 Moc Ti děkuju, Peťulko :hug: Já Tobě přeji to samé. Zasloužíš si to!!! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
24.8.17 07:57

@Dorrie Juchůůůůůůů!!! :lol: :srdce: :srdce: :srdce: Já mám z tebe takovou radost!!! To je mega super!!! Gratuluju moc :potlesk: :srdce:
No, takže já asi zítra testuju.. teď jsi mě teda fakt nadchla. Akorát že já jsem se začla od včerejška od večera nějak bát, mám nějaký blbý pocit, že to nevyjde, mě nic není, necítím nic, ani žádné bolesti, prostě jak kdyby se nic nedělo.. až je mi to divný..
Ale ty jsi mi fakt zvedla náladu, to je super zpráva hned takhle po ránu!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.