Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Zdravím všechny, co se aktuálně chystají na ket. My jsme podstoupili ivf s pgd a teď je ta správná chvíle na první KET. Máte jen jedno zdravé embryjko…tak se modlim, aby to vyšlo ![]()
Chodíme do Motola.
Ráda bych si popovidala o průběhu a uvitam rady a zkušenosti ![]()
@petruska26 Do Motola chodím taky s v srpnu nebo září chceme na KET. Jen už to bude moje 3. První nevyšlo, druhé skončilo zamklym těhotenství.. Takže já už to absolvuje, a buď to vyjde nebo ne. Už to neřeším.
Máme za sebou 4 ivf. Ke komu chodíš?
@Musulka12 Ahojky…tak to už toho máš za sebou spoustu..Chodím k paní doktorce Uhrové…ted čekám na ms a objednám se na utz. Budu to mít v nativu..a jak ty? ![]()
@petruska26 Já taky chodím k pí. Uhrova. Je dle mého nejlepší. A v nativu taky, naštěstí sliznice roste dobře.
Ty už máš nějaké dítko?
@Musulka12 jee, to je nahodicka
Mám uz holčičku 9 let a chlapečka 7 let. Synek má bohužel vzácnou a velmi vážnou genetickou poruchu..je ležící, na kyslíku
takže ivf s pgd byla jediná volba..máme 25 procent přenos na další mimi…
Ty máš už nějaké mimi?
@karkarka jee, tak moc držím palecky, ať se zadari…Hodně stesticka ![]()
@petruska26 děkuji.tobě taky držím palce.snad nám to všem tohle léto vyjde ![]()
@Musulka12 Prosím, jak je to v Motole s přítomností manžela při ketu? Zapomněla jsem se na to zeptat
jde to nebo ne?
Děkuji ![]()
@petruska26 ahoj.jako vždy pohoda.jen aby z toho něco bylo. minulý mi bohužel nevyšel.
Holky, moc vám držím palecky.. ![]()
Ja jdu 4. srpna na utz, tak snad to bude všechno o. k. a budu moct na ketík ![]()
Ahoj holky, já jdu na svůj vůbec první KET někdy v srpnu. Jsem teď čerstvě po odsátí vajíček, ale transfer mi bohužel nedopřáli, hrozí OHSS. Takže musím měsíc čekat.
Chci se zeptat, který den se pak ket dělá?? Čeká se na ovu nebo až po ovu?? Jak je to??
@Radůzaaa ahojky ![]()
To je škoda…ale zase lepší, než riskovat…
Já jsem taky et neměla..vyšetřovali nám embryjka pomocí pgd.
Já jdu teď 4 srpna na utz - to bude 11 DC a tam mi píchnou pregnyl nebo ovitrelle a za 5 dní potom by měl být ket…takže 16 DC…ale jestli to tak skutečně bude..to se uvidí…Budu to mít v nativu…
Kam chodíš ty? My jsme v Motole… ![]()
@petruska26 Já chodím do Sanusu v Pardubicích. Musím teď čekat na ms, ale těším se na ní tentokrát jak nikdy v životě
Nevím, kdy to můžu dostat, teď po stimulaci to prý může být rozházený, takže klidně do týdne, ale taky třeba až za 14 dní, prostě nevím.. takže musím holt čekat.. ![]()
Takže ket vyjde asi těsně nějak po ovu že?? Protože po Pregnylu do dvou dnů je ovu, takže jestli to má být pátý den od Pregnylu, tak je to po ovu.. ahááááá
díky za info.
A budeš si dávat jedno embryjko nebo dvě?
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.