KET červenec/srpen 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
404
25.7.17 18:03

@Radůzaaa tak moc držím palce, ať to dorazí brzy. Ja to dostala včera…taky jsem se výjimečně těšila :lol: my máme zamrazene jen jedno zdravé embryjko..takže jen jedno…kolik ty? :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
26.7.17 08:51

@petruska26 Ahojky, je možný že pátý den po OPU už špiním?? Prsa bolí jak blázen, všechno nasvědčuje tomu, že to snad dostanu.. Sestra v CARu mi říkala, že je po stimulaci běžné, že ms přijde třeba i do týdne, tak ať se neděsím.. Tak asi joooo teda :-))) No kéž by.. aspoň by to bylo celkem rychlý..
Týjo, máte jen jedno jediný??? Tak to bude nějaký exkluzivní materiálek určitě!!! Uvidíš, že se to povede.. Budu ti moc a moc držet pěsti..
Jinak my se dneska dozvíme, kolik nám jich zamrazili. Budou mrazit dnes. A ještě včera jich bylo všech 14, které oplodnili. Ani jedno zatím nevypadlo.. Tak jsme překvapení, že vůbec takový počet se povedl.. vůbec jsme to nečekali.. 10 jich je trochu napřed, takových rychlejších v tom vývoji, tak když už jsem tolik trpěla, snad se to vyplatilo.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
404
26.7.17 11:20

To je pravda, určitě to může přijít takhle brzy…tak alespoň, budete moci rychle navázat :* ja jsem měla asi 10 oplodnenych, do pátého dne vydržela jenom 4 a potom nám je testovali. A to testovani vydrželi jen 2 a ty máme v mrazacku…Ani jedno z nich nemá tu poruchu jako synek, ale jedno ma nějaký problém na 16tém chromozomu. Takže zkusíme jen to jedno :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
26.7.17 11:48

@petruska26 Tak konečný stav je 8 embryjek v mrazáku. Jsem strašně ráda. Ale zase třeba nemám tohle vyšetření o kterém píšeš. Ale to teda asi dělají cíleně že??? když hrozí nějaký problém..???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
404
26.7.17 12:11

Jee, tak to je krásné :palec:
Nám dělali pgd vyšetření, kvůli synkove nemoci. Máme 25 procent přenos na další miminko. Takže jsme tohle museli podstoupit…
Bereš nějaké vitamíny…nebo něco? :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
633
26.7.17 14:52

@petruska26 manžel musí před sestrou podepsat souhlas. Pokud budeš mít chapavou spolulezici, tak tu hoďku může zůstat s Tebou ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
404
26.7.17 15:07

@Musulka12 jee, super, děkuji za info…to jsem ráda :*
A co ty? Pripravujes se nějak, nebo to nechávás náhodě? :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
26.7.17 15:52

@petruska26 Beru jen Fertipronu. Už asi přes rok. Nikdy jsem neměla s ničím žádný problémy, takže jsem nikdy nic jinýho ani nebrala. Ani při iui.
Teď jsem se někde dočetla, že bychom až do ovulace neměli mít nechráněný styk, ale pouze s prezervativem. Jde tam o to, že bych mohla přirozeně náhodou otěhotnět a pak ještě když do mě vloží embryjko.. mohly by být dvojčátka jak vyšitý.. Neslyšela jsi o tom??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
404
26.7.17 16:34

@Radůzaaa Neslyšela, ale taky o tom už pár dní přemýšlím :lol: že by se to jako na potvoru mohlo stát 8)
Chce to opravdu teď asi dodržet :D
Já si říkám, jestli alespoň tu listovku bych neměla nasadit ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
26.7.17 19:37

Holky se za vámi vetřu na pokec, dnes jsem 6 den po stimulovanem ket. Pěkně mi z toho hrabe, pocity mám pěkně smíšené. A přemýšlím jestli vydržím s testem do pondělí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15143
26.7.17 19:46

@mautasek já byla na ket v sobotu.taky bych uz nejradeji testovala.ale vydrzim. zatim se necitim vubec tehotne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
26.7.17 19:56

@karkarka tak to jsme skoro stejně :D. Máš si dělat test až za 14 dní? Mě řekli že můžu za 11.ale v sobotu už testnu. Já vlastně nevím jestli si něco namlouvám nebo ne ale bolí mě tak jako na MS. Ale jinak se taky necítím těhotně. Asi jsem vůbec nespinila. Máš jedno embryo? A jaké stadium?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
750
26.7.17 20:11

Ahoj holky, můžu se přidat? Já jsem dnes 12.den po KETu. Včera jsme udělali test a byl pozitivní :) Máme obrovskou radost, je to poprvé co se maličký chytlo. Ale bojíme se, aby to tak opravdu bylo. V pátek jdu na krev.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3477
26.7.17 20:13

Ahoj holky. Včera byl náš 1. KET. ET byl v dubnu bez úspěchu. Nyní jsem tedy v očekání a ač se moc snažím, nedaří se a pěkně se nervuju :roll:
Zavedli mi prý krásné expandované embryo s AH.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
750
26.7.17 20:13

Ahoj holky, můžu se přidat? Já jsem dnes 12.den po KETu. Včera jsme udělali test a byl pozitivní :) Máme obrovskou radost, je to poprvé co se maličký chytlo. Ale bojíme se, aby to tak opravdu bylo. V pátek jdu na krev.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.