Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@michelle21 právě jsem taky po předchozích dvou ketech měla biochemické… Tak to jsem zvědavá kdy budu mít výsledky já. @Weki tak to jsem ráda že to vidí i ostatní ![]()
@mautasek @michelle21 holky, obrovská gratulace
. Ty jo, jak já vám závidím
. Můžu se zeptat na vaše vnitřní pocity? Já totiž ztrácím naději, dnes 6.den po KET a příznaky žádné.. ![]()
@mautasek @michelle21 Holky, také se připojuji ke gratulacim
![]()
Moc držím palecky ![]()
@grokat vůbec nezoufej, já teda nemám příznaky absolutně žádné. Docela se právě bojím že je to biochemické ale nebudu hned házet flintu do žita už jsem to vzdala v pátek a jak to podle dnešního testu dopadlo. Počkej až do 11 dne na test a snaž se být v klidu. Chápu nejde to, ale zkus to. ![]()
@petruska26 Popravdě asi náhodě, ale tajně verim, že už to vyjde ???? Hlavně se snažím hodit do klidu ohledně stresu z práce a některých lidí. To je nejdůležitější. Jinak ne. Teď jen čekám na mrchu..
@grokat já jsem dnes 17.den po KET a také nemám žádné příznaky ![]()
@petruska26 Už se Ti to taky blíží
![]()
Dnes už jsem teda test dělat nechtěla když jdu na krev protože by se měl dělat ob dva dny, ale přeci jsem zkusila
co říkáte?
@Weki Blíží…už aby to bylo…pořád mě napadá, aby se ještě něco nepokazilo..aby mi v pátek neřekli, že mám nízkou sliznici či co
…ale moc se snažím myslet optimisticky
potom utz se jde na KET 5 den že? ![]()
@mautasek Úplně jak kdybych viděla svoji. Měla jsem taky takovou úžasňákovou krasotinku
![]()
@petruska26 Taky se vždy hrozím co nového ma mě vykoukne. Ale věřím ve vše pozitivní, budeš mít jistě krásně vysokou sliznici
Psala jsi, že máš nativ, že? Já měla vždy stimulovaný, ale šla jsem třeba za týden, záleželo na tom kdy jsem začala dávat progesteron.
Holky šla jsem se domluvit na odběr krve a dr že se mrkne zrovna. A utz vytáhla od krve, teď mě bolí břicho a slabé krvácím. Bojím se… Achjo raději jsem i testla
A co Ti k tomu doktorka řekla? Čárku tam máš, tak snad bude ještě vše v pořádku ![]()
@Weki píše:Úplně mi to dodalo sílu. Děkuji
@mautasek Úplně jak kdybych viděla svoji. Měla jsem taky takovou úžasňákovou krasotinku![]()
![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.