KET červenec/srpen 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
158
31.7.17 13:16

@michelle21 právě jsem taky po předchozích dvou ketech měla biochemické… Tak to jsem zvědavá kdy budu mít výsledky já. @Weki tak to jsem ráda že to vidí i ostatní :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3477
31.7.17 14:29

@mautasek @michelle21 holky, obrovská gratulace :kytka: :kytka:. Ty jo, jak já vám závidím :*. Můžu se zeptat na vaše vnitřní pocity? Já totiž ztrácím naději, dnes 6.den po KET a příznaky žádné.. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
404
31.7.17 14:52

@mautasek @michelle21 Holky, také se připojuji ke gratulacim :hug: :kytka: :kytka:
Moc držím palecky :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
31.7.17 15:03

@grokat vůbec nezoufej, já teda nemám příznaky absolutně žádné. Docela se právě bojím že je to biochemické ale nebudu hned házet flintu do žita už jsem to vzdala v pátek a jak to podle dnešního testu dopadlo. Počkej až do 11 dne na test a snaž se být v klidu. Chápu nejde to, ale zkus to. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
634
31.7.17 23:32

@petruska26 Popravdě asi náhodě, ale tajně verim, že už to vyjde ???? Hlavně se snažím hodit do klidu ohledně stresu z práce a některých lidí. To je nejdůležitější. Jinak ne. Teď jen čekám na mrchu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
750
1.8.17 00:26

@grokat já jsem dnes 17.den po KET a také nemám žádné příznaky ;)

@petruska26 Už se Ti to taky blíží :hug: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
1.8.17 08:10

Dnes už jsem teda test dělat nechtěla když jdu na krev protože by se měl dělat ob dva dny, ale přeci jsem zkusila :) co říkáte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
1.8.17 08:16

Není to teda žádná velká dálnice ale snad ještě bude ????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
404
1.8.17 08:20

@Weki Blíží…už aby to bylo…pořád mě napadá, aby se ještě něco nepokazilo..aby mi v pátek neřekli, že mám nízkou sliznici či co 8o…ale moc se snažím myslet optimisticky :* potom utz se jde na KET 5 den že? :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
404
1.8.17 08:21

@mautasek krásný jsou čárky..neboj..to dobře dopadne :hug: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
750
1.8.17 10:22

@mautasek Úplně jak kdybych viděla svoji. Měla jsem taky takovou úžasňákovou krasotinku :srdce: :potlesk: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
750
1.8.17 10:25

@petruska26 Taky se vždy hrozím co nového ma mě vykoukne. Ale věřím ve vše pozitivní, budeš mít jistě krásně vysokou sliznici :palec: Psala jsi, že máš nativ, že? Já měla vždy stimulovaný, ale šla jsem třeba za týden, záleželo na tom kdy jsem začala dávat progesteron.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6530
1.8.17 10:52

Holky šla jsem se domluvit na odběr krve a dr že se mrkne zrovna. A utz vytáhla od krve, teď mě bolí břicho a slabé krvácím. Bojím se… Achjo raději jsem i testla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
750
1.8.17 11:10

8o A co Ti k tomu doktorka řekla? Čárku tam máš, tak snad bude ještě vše v pořádku :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
1.8.17 11:37
@Weki píše:
@mautasek Úplně jak kdybych viděla svoji. Měla jsem taky takovou úžasňákovou krasotinku :srdce: :potlesk: :D
Úplně mi to dodalo sílu. Děkuji
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.