Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
U nás v CARU TT neberou za průkazný, vždy se bere krev. A test už měl tolikrát falešný výsledek! Proto koukám překvapeně, že do některých center se volá pouze výsledek testu a podle toho se dále vše odvíjí. Protože je myslím více holek, které měli test sněhobílý a nakonec byly těhu. Tak mi to hlava nebere ![]()
No když to nevyjde, tak to zkusime znovu, ale když to vyjde, tak dám naději spoustě holek, co už ztrácí
nervy-dvojnásobná výhra:)!! Přeju nám všem ať to vyjde ![]()
Příspěvek upraven 28.07.17 v 21:07
Holky a hraje roli den cyklu kdy embryo zavedou? Já měla až 20.den cyklu transfer.to se mi zdálo docela pozdě
@micina13 jestli ti zavadeli 6.denni embryo tak je to akorat.14 den ovulace, plus tech sest dni stari embrya to vychazi na 20.den cyklu.
@petruska26 Moc děkuji
jsi moc hodná ![]()
@micina13 Teda, to s tou dvojnásobnou výhrou je krásná myšlenka
![]()
Jinak jsem někde četla, že se zavádí cca 19-21 den cyklu, ale doktor říkal, že je hlavně důležitý před mít 5dávek progesteron a podle toho to plánoval (beru Crinone 1×D). No, ale co čert nechtěl, jsem jedna z výjimek a mám tento čas o kousek posunutý, „implantační okénko“ mám dřív než je běžné. Takže 3 předchozí transfery neměli šanci. Ale to vůbec není častý.
Takže je to důležité a mým neodborným počtem myslím, že Tvůj 20DC je naprosto v pořádku ![]()
Příspěvek upraven 29.07.17 v 16:51
Krásné HCG.
S tím teszikem někdo má opravdu až 14 den duchy, čárky.
Já měla min ket 5 den ducha a 6den čárku už pěknou. Uvidím zkusím ráno. Byl to dnes spíš náznak ani vyfotit by nešlo
@micina13 A s těma prsama jsi pobavila
Doufám, že příteli bude radosti přibývat
![]()
@Nicollka a Ty už máš nějaké dítko? Na zítra držím palce, ať se ukáže// ![]()
Krásné HCG.
S tím teszikem někdo má opravdu až 14 den duchy, čárky.
Já měla min ket 5 den ducha a 6den čárku už pěknou. Uvidím zkusím ráno. Byl to dnes spíš náznak ani vyfotit by nešlo
@Nicollka tak to je super, přejete si třetí? Či čtvrté..?
A dělala jsi dnes ten test? Napínáš ![]()
Holky, vy tak brzo vstávate, úplně koukám. Asi Vás dítka nenechají, že? To já v noci nemůžu spát, tak babóňám a ráno vstávám v deset a ještě úplně vyřízená ![]()
Ahoj, já měla KET až 23.dc, 5ti denní embryo, v substituovaném cyklu. Nevím, proč tak pozdě, ale tak snad ví, co dělají
Určitě vědí co dělají
Mě kdyz to doktor začne vysvětlovat, tak raději rovnou kývu, abych nevypadala úplně mimo, ale nemám šanci ![]()
Holky, já mám dneska pocit, že prasknu. Neskutečně nafouknutá a jako bych to měla dostat. Tajně doufám, ale spíše hlodá myšlenka, jestli se právě nechystá mrcha
![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.