KET červenec/srpen 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3477
26.7.17 20:14

@Weki juu, gratuluji a tiše zavidím :kytka: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
26.7.17 20:19

@Weki gratuluji a ať vše dopadne v pořádku. :) :) Můžu se zeptat jestli jsi to měla ve stimulovanem cyklu a jaké embryo bylo zavedeno?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
404
26.7.17 20:46

@Weki @grokat @mautasek
Vítejte holky…a moc držím palečky, ať se štěstíčka povedou. Já jdu 4. srpna na utz a snad bude potom ketík :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
750
26.7.17 21:01

Holky moc děkuji :hug: Vložili nám hatchující blastocystu ve stimulovaném cyklu. Je to naše 3.IVF a 4.KET. A konečně jsem je viděla :) V pátek se ale ještě uvidí. Čtu tu o biochemickém těhotenství, o strachu z vyšetření srdíčka a o tom jak některé holky o mimi přišli a tak se bojím předčasné radosti.. A zároveň všechny obdivuju.. čím vším my ženský musíme projít! Děs.

@petruska26 Děkujeme za přijetí :) Budu moc držet palce na 4.8. Myslím, že je to krásné datum :palec:

@grokat taky jsem dlouho jen přejícně záviděla a teď taková nadějně a radost.. určitě to štěstí čeká i na Tebe, věřím tomu :srdce:

Na nás všechny! :) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
26.7.17 21:09

@Weki vím že se to lehce řekne znám to, ale nemyslí ještě na nejhorší. Doufej že to vyjde ja teprve doufám že budu mít na testu //. Taky u nás byla hatchujici blastocysta.
Jinak taky děkuji za přivítání :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
750
26.7.17 23:49

@mautasek jo, máš pravdu, musíme myslet pozitivně. A já veskrzr pozitivní jsem, jen mě nějaký otrávný červík někde uvnitř nahlodává, že to přece tentokrát nemůže jít tak hladce… Ale MŮŽE a hotovo! :mrgreen: A přítel je trochu pověrčivej, tak mě taky v té radosti zatím trošku brzdí, abychom to „nezakřikli“ :) Taky myslím, že se bojí, že by ten pád pak byl o to víc tvrdčí.
Ty jsi myslím psala, že budeš testovat v sobotu, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15149
27.7.17 07:20

@mautasek jednu petidenni blastocystu.za 11 dni po ketu budu testovat.mam vyzkouseno, ze kdyz na testu neco je 11.den bylo z toho tehotenstvi, kdyz nebyl ani duch, bylo to bez sance.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
27.7.17 07:49

Holky, všichni co jste tu, držím vám moc palce, ať se ty vaše sny splní a všechno je v pořádku!!! O to víc se bojím na svůj první KET, protože stát se může cokoliv.
Včera jsem začala menstruovat.. Je to možné??? 5.tý den po OPU??? Je to normální??? Zdá se mi to dost brzo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
27.7.17 07:59

Říkala jsem si že v sobotu že už to do pondělí nemůžu vydržet, ale třeba vydržím :nevim: Já už mám, ale v hlavě pocit že to nevyšlo. Chvilkama myslím pozitivně a chvilkama naopak. Jsem na neschopence takže se snažím tu hlavu nějak zaměstnat, ale moc to nejde. Holky zavadite taky utrogestan?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
750
27.7.17 11:13

@Radůzaaa Děkujeme a ahoj :) Tak se tady prohrabuju kalendářem a zprávami a já to vždy dostala 11.den. Ale mám cyklus pravidelný a 11 taky není 14, že.. každý jsme jiný a tabulky na nás úplně neplatí ;) Každopádně bych s každou pochybností volala CAR, pro klid v duši ;) Oni nejlépe ví co je a není v pořádku, zavolej :hug:
@mautasek V sobotu budeš kolik dní po transferu? Minimálně 10 určitě vydrž, pak se teprve začne odplavovat HCG do moči. Tak ať Tě to zbytečně nerozhodí..? Taky jsem na PN a jsem uválená k smrti :mrgreen:

Já dávám Crinone gel 1× ráno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
27.7.17 13:42

@Weki Volala jsem svému doktorovi a uklidnil mě, že to může klidně nastat, ať jsem v klidu. Mohla by to být cysta, ale to krvácení by bylo asi menší a jen tak jeden den, mě to dneska pokračuje normálně dál a červenou krví, takže je to jasná ms. A jsem za to asi ráda, protože aspoň se mi to urychlí a nemusím tak dlouho čekat, už chci bobánka mít v bříšku :mrgreen: Byla jsem přestimulovaná, hrozil mi OHSS, proto mi všechny embryjka hned zamrazili a proto ta ms přišla takhle brzy, prý se to po přestimulování může stát. Jak píšeš, u každého se to projeví jinak.. Tak teď jen budu doufat, že se na nás štěstíčko usměje a bude všechno dobrý a zadaří se :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
404
27.7.17 16:17

@Radůzaaa To je dobře, že jsi se ujistila :palec: alespoň můžeš být vic v klidu a chytat se :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
750
27.7.17 16:48

@Radůzaaa super! Mám radost, že je vše v pořádku :potlesk:
Taky jsme měli vždy KET, kvůli genetickému vyšetření. Holky, uteče to jako voda a dostanete ty svoje srdíčka k sobě :srdce: Moc držím nám všem palce.
@petruska26 A ty máš teď UZ kontrolu před KETem? A máš stimulovaný cyklus?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
404
27.7.17 17:09

@Weki
Ano, 4.srpna mám UTZ před ketem. Píchnou ovitrelle a potom by měl být za 5 dní ket. Mám to v nativu, protože podstupujeme ivf kvůli genetice, jinak otěhotnět jsme problém neměli…tudíž k tomu asi přihlíží ;) hrozně se těším a zároveň bojím, bojím 8o :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
27.7.17 19:01

V sobotu budu devátý den, ale v neděli desátý už ho udělám jsme se tak domluvili doma. :)
Také jsme embrya měli na PGD kvůli tomu jsem šla taky o měsíc později na ket ale dočkala jsem se… všichni se jednou dočkáme :srdce: :srdce: @karkarka @Weki jak se cítíte holky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.