Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@grokat Já měla transfer 23dc
Dělala jsem i dnes a budu zase zítra
snad ztmavne - 5 den po KET
Jsem náhradní maminka, mam už tři skvělé děti.
@Nicollka júuuu, gratuluji. Je to krásný čin, co děláš
. A teda čučím, že na tebe pozitivní test vykoukl tak brzy.
Máš nějaké pocity? Nevolnosti nebo tak? A zaváděli jedno embryjko?
@grokat ano jedno 5denni. Už u minulého ketu byl 5 den tak jsem zkusila. Zatím necítím nic občas ms bolest a jakoby brnění v prsou občas
K čárce také moc gratuluji
![]()
A přeji ať je z ní za pár dní pořádná dálnice ![]()
Teda, náhradní mateřství, klobouk dolů. Neumím si představit nosit miminko pod srdcem, porodit ho a předat rodičům. To musí být moc těžké. Můžu se zeptat, proč jsi se pro to rozhodla? Vždy jsem o tom přemýšlela..
@grokat jak se cítíš? Je to lepší? Nafouklá jsem taky ![]()
@Weki první bylo kamarádce po letech a nic nebylo krásnějšího. Dokud jsem zdravá rozhodla jsem se pomoci a udělat ještě jednu maminku šťastnou. To si člověk musí v hlavě nastavit. Je to jiné jak nosit vlastní. A ti my tři rarášci mi dávají až až já už s dětma skončila ![]()
@Nicollka @Weki taky mi občas něco prsy projede, takové tupé zabrnění, ale to přikládám utroši. Jinak chvílema nafouklá, chvílema pocit na pořádný průjem, chvílema bolesti jako na MS a chvílema vůbec nic, prostě jako by nic nebylo. Jsem z toho taková rozpačitá
@Nicollka Jo, to jsem si říkala, že jedině někomu blízkému, pro jeho štěstí nebo kvůli penězům. První chápu, druhé už ne, ale ani jedno bych nezvládla. Jsi borka ![]()
A nějaké úplně vlastní doma máš? ![]()
Holky, mě se dnes přítel ptal, jakto že nezvracím? Jakože už bych měla začít ![]()
Ale vážně, docela mě to znervózňuje, že se nic neděje. Krom toho, že jsem pořád tak unavená a zdutá už na sobě necítím nic
Snad jsme se neradovali předčasně ![]()
No, jestli je taková nejistota celý těhotenství, tak se z toho zblázním ![]()
@Weki u prvního těhotenství jsem byla jen taková„na nic“, žádné bolesti, nevolnosti či zvracení. Snad jen, že mi dělalo problém si čistit zuby, kartáček v puse to byl můj konec, a pastu colgate už ani po sedmi letech nemůžu ani cítit.
@Nicollka v práci má kolegyňka/kamarádka byla náhradní maminkou, „má“ už čtyřleťáka. Můj obdiv taky máte
![]()
@Nicollka ajo, promiň, nějak mi to nedošlo
jsem pochopila, že jsi byla třikrát náhradní maminka.
@grokat tak třeba budu taky bez těch nevolností, děkuji za uklidnění ![]()
Holky, vy už jste tu tedy všechny maminky, to já nemám představu do čeho lezu
Ale těším se na to moc ![]()
Příspěvek upraven 30.07.17 v 21:31
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď