Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@grokat Já měla transfer 23dc
Dělala jsem i dnes a budu zase zítra
snad ztmavne - 5 den po KET
Jsem náhradní maminka, mam už tři skvělé děti.
@Nicollka júuuu, gratuluji. Je to krásný čin, co děláš
. A teda čučím, že na tebe pozitivní test vykoukl tak brzy.
Máš nějaké pocity? Nevolnosti nebo tak? A zaváděli jedno embryjko?
@grokat ano jedno 5denni. Už u minulého ketu byl 5 den tak jsem zkusila. Zatím necítím nic občas ms bolest a jakoby brnění v prsou občas
K čárce také moc gratuluji
![]()
A přeji ať je z ní za pár dní pořádná dálnice ![]()
Teda, náhradní mateřství, klobouk dolů. Neumím si představit nosit miminko pod srdcem, porodit ho a předat rodičům. To musí být moc těžké. Můžu se zeptat, proč jsi se pro to rozhodla? Vždy jsem o tom přemýšlela..
@grokat jak se cítíš? Je to lepší? Nafouklá jsem taky ![]()
@Weki první bylo kamarádce po letech a nic nebylo krásnějšího. Dokud jsem zdravá rozhodla jsem se pomoci a udělat ještě jednu maminku šťastnou. To si člověk musí v hlavě nastavit. Je to jiné jak nosit vlastní. A ti my tři rarášci mi dávají až až já už s dětma skončila ![]()
@Nicollka @Weki taky mi občas něco prsy projede, takové tupé zabrnění, ale to přikládám utroši. Jinak chvílema nafouklá, chvílema pocit na pořádný průjem, chvílema bolesti jako na MS a chvílema vůbec nic, prostě jako by nic nebylo. Jsem z toho taková rozpačitá
@Nicollka Jo, to jsem si říkala, že jedině někomu blízkému, pro jeho štěstí nebo kvůli penězům. První chápu, druhé už ne, ale ani jedno bych nezvládla. Jsi borka ![]()
A nějaké úplně vlastní doma máš? ![]()
Holky, mě se dnes přítel ptal, jakto že nezvracím? Jakože už bych měla začít ![]()
Ale vážně, docela mě to znervózňuje, že se nic neděje. Krom toho, že jsem pořád tak unavená a zdutá už na sobě necítím nic
Snad jsme se neradovali předčasně ![]()
No, jestli je taková nejistota celý těhotenství, tak se z toho zblázním ![]()
@Weki u prvního těhotenství jsem byla jen taková„na nic“, žádné bolesti, nevolnosti či zvracení. Snad jen, že mi dělalo problém si čistit zuby, kartáček v puse to byl můj konec, a pastu colgate už ani po sedmi letech nemůžu ani cítit.
@Nicollka v práci má kolegyňka/kamarádka byla náhradní maminkou, „má“ už čtyřleťáka. Můj obdiv taky máte
![]()
@Nicollka ajo, promiň, nějak mi to nedošlo
jsem pochopila, že jsi byla třikrát náhradní maminka.
@grokat tak třeba budu taky bez těch nevolností, děkuji za uklidnění ![]()
Holky, vy už jste tu tedy všechny maminky, to já nemám představu do čeho lezu
Ale těším se na to moc ![]()
Příspěvek upraven 30.07.17 v 21:31
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.