Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@michelle21 myslím že ty jednotky jsou v pohodě prostě každá to máme jinak. Takže v klidu. Taky jsem sice nervózní ale musíme se podpořit. Já jdu na UZ až 15.8 takže do té doby taky nervuji ????.
@grokat jo, je to dobrý
díky za tu obavu ![]()
@michelle21 Není důležitá výchozí hodnota pokud jsi v limitu(což jsi
), je důležité, aby hodnota stoupala. Takže gratuluji!
A přeji, ať je i nadále vše v pořádku ![]()
@grokat jejda, až teď mi to naběhlo..
A kolikátý den dnes máš po transferu?
@Nicollka Testy se po uschnutí nemají odečítat
A pokud jsi měla jiný test, tak i proto může být čárka jiná
Do pondělí bych se teda asi pobláznila na rozumu.. Co tam s tím propána budou dělat? ![]()
@Weki zítra mají volno takže až v pondělí
Měla jsem jen mamatesty až dnes jsem koupila jinou značku tak uvidíme ráno
@Weki zítra mají volno takže až v pondělí
Měla jsem jen mamatesty až dnes jsem koupila jinou značku tak uvidíme ráno už ať to je
@michelle21 Nevzdavej to ![]()
Zkus se na víkend nějak zaměstnat..a nech to na pondělí ![]()
Hezky se mi to říká viď ![]()
Zkus vydržet, zítra by to ještě mohlo být stejné nebo posun fakt malý raději bych zkusila to pondělí
Holky ja už to taky vzdávám, ja bych řekla že jak jsem zakrvácela a vyjelo ze mě na papir malinké cosi, že byli testy tmavší, ted jen pořád slabá čárka a netmavne
takže asi taky konec.
@Nicollka Neztrácej naději! Malinké cosi s největší pravděpodobností vůbec nebyl drobek, ten by vůbec nebyl okem vidět. Cosi bylo prostě jenom cosi
A měla jsi přece jiný test, tak proto jiná čárka. Vyčkej do pondělí, bude snad dobře ![]()
@grokat Jak jsi na tom?
Počítala jsem, že jsi dělala test teprve 9.den, to ještě nemusí být vidět nic. Zkoušela jsi to znovu?
@michelle21 jak se držíš?
Ještě máš ty bolesti? Taky mě v podbřišku píchalo, i na vaječníkách. Ptala jsem se doktora a prý to může být. Jak jsem krvácela, tak to byly bodový bolesti a křeče. Bude to dobrý ![]()
Příspěvek upraven 05.08.17 v 10:52
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.