Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Dorrie Ahojky…moc děkuji za podporu
Už se nemůžu dočkat…
Já zase držím palečky tobě na příští týden
![]()
@petruska26 Ahojky, ja taky drzim pesti, at vsechno krasne probehne a dopadne
![]()
@Weki díky za optání, já včera docela dost krvacela tak jsem dostala strach tak mě dr vzala dnes na ultrazvuk a vše v naprostém pořádku, odpovídáme přesně týdnů po ket.pry vše ukázkové jak má být. Tak jsem si oddechla a jsem stastna jak blecha
. Za týden mám další UZ a to prý už snad by mohlo být
. Tak doufejme že bude.
Jinak všem ostatním co jdou den na Ket držím palečky ať vše vyjde jak má. A i nám dalsim hodně štěstí. ![]()
@michelle21 Budu drzet pesti, ale to boleni a pichani v podbrisku je normalni, deloha se zvetsuje a vazy natahuji, mela jsem to tak taky, takze bud v pohode
![]()
Ahoj holky…tak hlásím návrat z KETU..vše proběhlo hladce..tak ted už jen vydržet do testíku ![]()
Hodně štěstí vsem ![]()
@mautasek to jsem moc ráda, že je všechno v pořádku ![]()
Držím palce, ať se mimiskovi u tebe krásně daří ![]()
A ještě mi holčičky řekněte, kdy děláte ty první testíky? Nedalo mi to a dneska jsem koupila…přece jen, krev za 14 dní je v nedohlednu ![]()
Asi dřív než za týden od ketu to nemá cenu že?
Ahoj holky
Tak máme srdíčko a úplně kouzelně bouchalo
jsme šťastný a zároveň už se bojíme na příště ![]()
@mautasek Teda, prožila jsi jistě strašný den. Ale je krásné, že je to všechno v pořádku, mám z Vás radost!
Taky si pamatuju, že jsem nakonec byla za vše ráda, protože jsem se ujistila, že tam je a to byl oproti ostatním nadstandard ![]()
@michelle21 tak coooo? Myslíme tu na Tebe, tak nám napiš ![]()
@petruska26 gratuluji k tomuto velkému dni
A přeji ať do Vašeho života přinese štěstí
Drž ho tam a nepóštěj
![]()
S tím testem vážně počkej, ať z toho nejsi zbytečně smutná. Alespoň ten týden
i když to vyžaduje hooooodně sebezapření ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.