KET červenec/srpen 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
578
24.8.17 16:51

@Dorrie Děkuju ti, brouku. Já snad dneska radostí nebudu spát.. to není možný, že to tam vidím.. to je poprvé v životě.. nevím jestli brečet nebo se smát, jak jsem z toho hotová.. :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
24.8.17 16:55

@Radůzaaa Já vím :) Je to mazec! Taky jsem svůj první pozitivní test obrečela radostí :* Teď už jen čekat na to, aby testíky krásně sílily :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1519
24.8.17 17:29

@Radůzaaa Je tam!!! :D I kdyz je to tezky, stejne se raduju z tebe :dance: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1519
24.8.17 17:31

@Dorrie @Radůzaaa Diky, holky, neni vsem dnum konec :hug: :hug: :hug: Ted si uzivejte svoje tehulkovani :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
24.8.17 17:41

@MarkyMM Jsi zlatá! :* Moc mě mrzí, že se teď nemůžeš radovat s námi :( Vážím si toho, žes napsala. Vím, jak to bolí :hug: Ale ani já ještě nemám zcela vyhráno…bojím se, zase trošku špiním :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
24.8.17 18:05

@MarkyMM Nikdo z nás nemá ještě vyhráno.. A taky ti děkuju za povzbuzující zprávu. Na jednu stranu se raduju s @Dorrie a na druhou stranu je mi to vůči tobě blbý, protože ti musí být hrozně..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1519
24.8.17 18:18

@Dorrie @Radůzaaa Jste hodne, holky, ja uz jsem smirena. Kdyz to nevyslo poprve, bylo to horsi, ted uz ty negativni testy z drivejska trochu neco naznacovaly a taky ta spatna kvalita embryjka, i tak jsem verila, ale asi to tak melo byt. Uz jsem si to oplakala a budu bojovat dal, nas prcek nemuze byt jedinacek :) A vy se drzte a hlaste. @Dorrie :hug: Moc na tebe myslim, at je vsechno v poradku…samozrejme u vas obou, holky, diky, ze jste :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
24.8.17 18:25

@MarkyMM Myslíš že je to fakt definitivní?? Třeba nééé, třeba teprve vykoukne.. projdi si diskuze testování po Ketu, některé holky tam psaly, že jim to vyskočilo až nějaký 12den duch a pak teprve začal sílit.. Podle mě je ještě brzy, každá to máme jinak.. třeba ten proces probíhá jen o trochu pomaleji a hcg se dostává pomalu do těla.. Podle mě ještě šance malinká je :srdce: Ještě pořád na tebe budu myslet a držet ti palce - všechny co mám :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
24.8.17 19:56

@MarkyMM Jsi skvělá! :hug: :hug: :hug: Budu na Tebe myslet a držet všechny palečky, co mám! Určitě nám dej vědět, až půjdeš do dalšího pokusu :* Určitě toho sourozenečka budete mít, uvidíš! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1519
24.8.17 20:04

@Radůzaaa @Dorrie Dekuju, holky :hug:. Mikronadeji jeste uchovam a test zopakuju bud o vikendu nebo po nem nebo oboje :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
25.8.17 07:35

@Radůzaaa Ahoooooj, tak co??? Máš testík? Já jsem si dnes dělala a je o trošku silnější :) Už mě nebolí břicho a nešpiním, jupííí :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
25.8.17 07:44

@Dorrie Dobré ránko, jasan, testík mám a připojuji :-) Je podobný, jako včera, ale důležitý je, že tam ta druhá čárka prostě zase je!!! :lol: :lol: :lol:
Já mám za nás takovou radost :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
25.8.17 07:49

@Radůzaaa No skvěléé :dance: Já bych řekla, že je ta dnešní silnější :) Ono to HCG narůstá obden. Vypadá to skvěle! Mám obrovskou radost :dance: :dance: :dance: Také připojuji foto :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
25.8.17 07:57

@Dorrie Jasný, vždyť já jsem ho dělala jen kvůli tomu, že včera to bylo odpoledne, tak abych si to taknějak potvrdila :-) Je to super pocit!!! Teď budu testovat asi až v neděli.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1519
25.8.17 07:59

Holky :palec: :palec: :palec: Mam z vas radost :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.