KET červenec/srpen 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
750
26.8.17 14:59

:lol: Božan je pořád božan :lol: Tedy doufám :srdce: Pokud bude vše sluncem zalité, což moc věříme, tak 1.9. Vám ho představím ;) :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
26.8.17 15:47

@petruska26 Petí, to je skvělá zpráva! :dance: Je dobře, že jste se rozhodli tak rychle :) Tentokrát to určitě vyjde!!! Moc držím palečky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
26.8.17 15:48

@Weki Už se nemůžu dočkat, až toho Tvého božánka uvidím :D :dance: Držím palce!!! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
750
26.8.17 16:10

@Dorrie díky :mrgreen: však už se také těším na Tvého :palec: :dance: :srdce: Kdy máš kontrolu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
26.8.17 16:25

@Weki Ultrazvuk až 11. září! U nás v CARu krevní testy nedělají :nevim: Ale zkusím si je zařídit jinak :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
750
26.8.17 16:27

@Dorrie teda, to Vás pěkně šidí :jazyk: ;) Taky bych zašla, už že zvědavosti :mrgreen: A jsi kolikátý den po transferu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
26.8.17 16:46

@Weki Taky si říkám :lol: Dneska jsem 10. den po KET. Na testu už mám pěknou tlustici :D Přejeme si dvojčátka :srdce: :srdce: Právě by mě zajímala ta hladina HCG. Půjdu asi na krev 14. den po KET. Co myslíš? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
750
26.8.17 19:02

@Dorrie jééé, dvojčátka :D to by bylo náročné, ale krásné :srdce: :srdce: Pokud máš už tlustici, tak bych se nemučila a šla klidně už 12.den ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
27.8.17 13:18

@Radůzaaa Ahojky, jakpak Ti dnes dopadl testík? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6530
28.8.17 08:39

Holky krásné zprávy :) krásně se to čte. tfuj tfuj už at jen mimoušci rostou.

Moc mě mrzí i neúspěchy, tak hurá znovu do toho. Já očekávám koncem tohoto týdne, začátkem nového ms a hurá začít brát estrofem. Tak snad to klapne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
28.8.17 09:21

@Nicollka Ahojky :) Děkujeme! Tak to je skvělé, že už se Ti to zase blíží. Tentokrát už to určitě vyjde! :dance: Držím palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
28.8.17 09:39

@Dorrie Ahojík, dělám testíky každý den, vím že jsem asi blázen… :mrgreen: A krásně sílí. Dneska už byla druhá čárečka krásně zřetelná. Na krev jdu až ve čtvrtek, těším se na to, co mě teď čeká.. teda doufám, že vše bude v pořádku. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
28.8.17 10:05

@Radůzaaa Tak to je skvělé! :palec: Já testuju taky každý den :mrgreen: Nějak mi to pomáhá v ujišťování se, že je vše v pořádku :) Já chci jít na krev ve středu. Už se nemůžu dočkat!!! :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
28.8.17 10:28

@Radůzaaa Radu, hoď sem své testíky, ať se můžu pokochat :D Hrozně mě to nabíjí :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
29.8.17 12:26

@Dorrie
Holky, posílám pro povzbuzení své testíky.. Dnes 12. den po KETu.. Jsem tak šťastná, že testuju každý den.. Musím prostě tu druhou čárku vidět pořád a pořád.. Ale slibuju, že po krvi už dám pokoj.. na tu jdu ve čtvrtek ;) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.