KET červenec/srpen 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
404
22.8.17 15:24

@Radůzaaa kéž by se jen stydelo…ale děkuji, hezky mě to pobavilo :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
22.8.17 15:33

@petruska26 Tak to jsme na tom stejně. Také už nemáme. Když to nevyjde, půjdete do dalšího IVF?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
404
22.8.17 15:57

@Dorrie vůbec nevím, penízky bysme museli dlouho šetřit :? A navic jsem to právě dostala…takže jsem úplně vyřízena :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
22.8.17 16:01

@petruska26 Néé, ach jo :,( Moc jsem Ti to přála, Petí :srdce: Tohle mě vždy mrzí, když přijde zklamání po nevydařeném pokusu. Moc dobře to znám… Přeju Ti, abys mohla jít ještě do dalšího IVF cyklu a vydařilo se Ti! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1519
22.8.17 20:01

@petruska26 Peti, to je mi moc lito :( :( :( :hug: :hug: :hug: Ja jsem dnes odolala a netestovala, ale spis proto, ze ted uz mam strach :? Drz se, je to tezke, ale neni vsem dnum konec a nakonec to vyjde!!!

@Dorrie @Radůzaaa Holky, ja jsem taky rada, ze mam s kym sdilet pocity!!! A mimochodem je mi taky 37 :) Jednoho prcka uz mame, takze dvojcata by pro me byly narocny, ale misto by se tu pro ne naslo. Nicmene mi vlozili jedno embryjko, takze budu vdecna za jednoho prcka :) Ale Dorrie to preju, kdyz se na ne citi ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
22.8.17 20:20

@MarkyMM Jéé, to jsem netušila, že jsme stejně staré (mladé) :D To je super! Závidím Ti, že už to jedno dítko máte. Co bych za to dala :dance: Čím více mi věk narůstá, tím více to prožívám a bojím se, abych se nějakého prďolky dočkala… Ale teď už to určitě vyjde!!! Musí!!! :D Nám všem tady! :dance: Netestuj, vydrž to a ty dvě potvůrky se tam objeví // :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1519
22.8.17 20:43

@Dorrie Ja jsem si myslela, ze tady budu nejstarsi ;) Prcka mame taky z IVF pred dvema lety. Teprve kdyz nam nevyslo druhe IVF jsem si uvedomila, jaky to bylo obrovsky stesti. Ale to ceka na kazdeho, nedavno jsem cetla rozhovor s mudr. z nejakeho CARu a ta rikala, ze se docka kazda zena, staci jen to nevzdat predcasne :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
22.8.17 21:06

@MarkyMM Jéé, tak to zní pozitivně :dance: Já už čekám dost dlouho, ale je to spíš tím, že jsem měla smůlu. Měla jsem celkem 4 transfery, z toho 2× jsem otěhotněla, jednou biochemické, jednou Downův syndrom v 5. měsíci těhotenství (prostě blbá náhoda, která padla zrovna na mě). Teď už to vyjde, cítím to v kostech :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1519
22.8.17 22:56

@Dorrie Panecku, tak to sis taky prosla tezkou cestu. Nicmene to znamena, ze otehotnet lze, coz je super, a kdyz to navic citis v kostech, je uz skoro vyhrano! :hug: Ja na tyhle intuice verim ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
22.8.17 23:14

@MarkyMM Jsi hodná, děkuju :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
23.8.17 07:32

@Dorrie Sliznici jsem měla bez nějakých hormonů 9mm. NIkdy jsem s tím neměla problém. Jen mám delší cykly, takže to dýl trvá, ale naroste vždycky krásně. Bála jsem se, že budu po tý stimulaci mít všechno rozhozený, ale tělo mi krásně funguje, tak jsem ráda. Já vím, že jsem asi prdlá, ale já prostě věřím, že to vyšlo. Problém u nás totiž byl u manžela, který má špatnou morfologii spermií, já jsem naprosto v pořádku, nikdy jsem se s ničím neléčila, nikdy žádný problém. Tak doufám, že když už nám tak krásně to embryjko vypiplali, tak že se ve mě hezky zavrtá bez problémů.. Zní to možná naivně.. ale já jsem prostě optimista. Samozřejmě, že moc dobře vím, že to vyjít nemusí, ale i tak prostě hodně věřím a doufám :-) Jen po transferu mi nasadili utroš 2-2-2 a už před ketem jsem měla brát Prednison 1-0-1/2. JInak nic..
Taky jsem ráda, že jsme na tom podobně, aspoň si můžem o všem psát :) A jak ty jsi to měla?? Měla jsi to s nějakýma hormonama??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
23.8.17 08:24

@petruska26 Ježiši néééé… to je mi strašně líto Péťo :,( Musí ti být hrozně.. Už před časem jsme si spolu psaly a ty jsi byla tak natěšená a vždycky pozitivně naladěná.. Doufám a věřím, že ti ten optimismus vydrží i nadále a budu moc držet palečky, ať se vám podaří prašule naškudlit a budete tak mít novou šanci!!! Moc ti to přeju. Nic nevzdávej a určitě jdi do toho, tohle není konec.. ale začátek dalšího snažení, vaší nové šance.. Určitě tě někde čeká to vytoužené štěstíčko, věř tomu :mavam: :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
23.8.17 08:29

@MarkyMM Taky jsem ráda, že jsi tak blízko.. sice o pár dní, ale dobrý, že si tu můžeme vzájemně psát, co a jak máme nebo nemáme.. :lol: Já jsem oproti vám o něco mladší, ale i tak jsem ráda, že už teď relativně ještě zavčasu jsem to začala řešit. A to si fakt říkám, jak už je mi hodně.. Tím víc vám oběma s Dorrie přeju, aby vám to vyšlo, zasloužíte si to.. ;) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
23.8.17 08:51

@Radůzaaa Ahojky. Tak to zní skvěle! :palec: Já nevím proč, ale u Tebe si myslím, že to vyjde! Tak nějak to na mě působí. Jsi mladá, zdravá, pozitivní, máš spoustu kvalitních embryjek…určitě Ti to vyjde! U mě je to jak sinusoida - chvíli jsem v euforii a řikám si, že to vyšlo a v zápětí mě přepadne obava… když jsem podstoupila 1. IVF a ještě byla tzv. nepolíbená, nezasvěcená, vůbec jsem si nepřipouštěla neúspěch a to bylo skvělé a správné! Dnes už to tak nedokážu… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
23.8.17 08:54

@Radůzaaa A jinak já se sliznicí také nemívám problém. Měla jsem 9,5 mm. Přirozeně mívám i vic. Teď mi to řídí uměle. Nechápu proč. Dělají to tak u každého bez ohledu na to, zda se sliznicí má problém či nikoliv :nevim: Takže beru to samé, co Ty + Estrofem 3×1.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.