KET duben 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12247
18.4.13 08:37

No já myslím, že vím jak to dopadlo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1132
18.4.13 12:00

@maacek a jakpak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12247
18.4.13 12:12

Myslím, že negativně, takže bude další IVFko… ale tak nejak v pohode, nehroutim se po tech letech…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1132
18.4.13 15:27

@maacek tak to je mi líto :( ale ještě to potvrzené nemáš, viď? Já nakonec teď v dubnu ani na KET nepůjdu, mám alergii, musím brát prášky a prý se to nesmí míchat s těma hormonama :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12247
18.4.13 15:36

Jaj, tak to me mrzi, alegrie to je previt :zed: tak vydrz, ten spravny cas prijde…

no a ja to potvrzene nemam, ale je to takovej muj pocit, kterej se nikdy moc neplete, takze si to proste myslim.
krev mam az v utery, ale myslim ze vysledek znam :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
555
18.4.13 17:49

Teda takhle házet flintu do žita… tak uvidíš, třeba budeš překvapená… já to zatím nevzdávám.. ale pokud to nevyjde, tak máme jen jednoho mrazáčka nějakýho horšího, tak uvidím jestli má cenu zkoušet znova KET nebo mě bude čekat nové IVFko… jednou se to snad povést musí, ne? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12247
19.4.13 09:01

Jasně! jednou to prostě vyjde :palec:
a nehazim flintu do žita, to určitě ne, ale jak říkám, za ty roky jsem realista a vím jak připravit hlavu, aby mě to nesemlelo…
no zitra bych mela dostat ms, tak se uvidi, v utery krev :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
555
19.4.13 19:48

Tak to jo, člověk se musí připravit i na tu horší variantu. Já už mám taky plán B - jak to nevyjde kupuju zájezd a letíme do Egypta, si odpočinout :-)
ale zatím ještě doufám… kdybych měla 28. denní cyklus, tak bych to dostala dneska - ale u mě nic - ale možná to dělají ty léky co beru. Dneska jsem měla takový zvláštní pocit v podbřišku, takové šimrání :-)
Tak ty budeš v úterý vědět, jak jsi na tom.. já si ve středu ráno udělám test, to budu 14 dní po transferu pětidenních, tak jestli se to povedlo, tak už by to mělo být snad vidět.
Držím palečky… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12247
20.4.13 08:54

No ja se takhle sbalit a odletet nemuzu :-D ac by se mi to moc libilo :palec:

no ja to mam taky dostat dnes, cyklus nastesti pravidelny mam, ale utrogestan to posune, nekdy i drzi dokud se nevysadi, takze to je pro me v tuhle chvili ukazatel na prd :mrgreen:

no uvidime, jj, krev v utery rano, tam se to rozsekne a ja zacnu znovu - ehm ne hned, chvilku si odfrknu a pak az asi v lete, mame toho na kveten a cerven tolik, ze by se mi to tam stejne neveslo :mrgreen:

a simgrani je dobry! nic jineho nepozorujes?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
555
20.4.13 09:08

Ahoj, no tak jsem v noci začala trochu špinit.. :-( chjo.. tak tu pročítám diskuse a jsem teda zvědavá, spíš si myslím, že se mi rozjíždí menses.. Manžel bude zklamanej, moc už se těší :-( ale zatím nemám žádné bolesti jako při menses, no uvidím, jestli se to přes víkend rozjede…
my naštěstí takhle odjet můžeme - já to mám v práci úplně v pohodě a manžel když to nahlásí 14 dní dopředu, tak ho taky pustí - tak to vidím na ten Egypt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12247
20.4.13 16:51

Fakt? I pres utros? To mas kliku, to me to ten utros drzi. No to ja z prace bych mohla taky a drahy je podnikatel takze taky bez problemu, ale mame moc aktivit v planu proto to ted nejde. No hele a test ani nezkusis? Nebo myslis ze uz to nema cenu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
20.4.13 18:16

Ahoj holky, tak se k Vám připojuji…15 jsem měla Ket už je to můj třetí, takže už nějaký ten průběh vím, jak u mě probíhá…
Verifikation neboj. Mimi se zavrtává, a tvé tělo mělo mít Ms, tak je ted trochu vydivočené, že to nepřišlo. Pokud to jsou takové vlásečnice hnědé barvy, tak to je pozitivní, nesmí to být jasná červená barva…Maacku, a tobě držím palečky také…Naděje umírá poslední. Mě začíná bolet břicho jako při MS, tak uvidíme… přeji pěkný víkend :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
555
21.4.13 08:36

Holky, tak to špinění přestalo. Bylo to jen takové hnědé a fakt jen trochu.. ale pěkně mě to vyděsilo a já skoro celou noc nespala a chodila se pořád kontrolovat. Teď je to dobrý, tak uvidíme, snad to je dobré znamení.. ale jinak nemám vůbec žádné jiné příznaky.
maacek: no já minule dostala menses i přes utrouš, ale teď beru i Estrimax a co psali v diskusích, tak by to mohl držet on. Závidím ti ty naplánované aktivity, můj manžel je celkem nespolečenský, tak jsem ráda, za každou aktivitu, kterou je ochoten podstoupit - ale musím jí naplánovat já…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
555
21.4.13 08:39

Roxi76: děkuji za podporu a za informace - kéž bys měla pravdu a opravdu se zavrtávají miminka - nebo jedno :-) někde jsem četla, že to může znamenat, že to jedno vzdalo.. čekáme na to tak dlouho, že jsem ze všeho hotová… a jak se dlouho snažíte a co máš za sebou? Držím moc palečky, ať ti to tentokrát vyjde… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12247
21.4.13 11:57

Veri, tak to je hodne nadejny :palec: jen tak dal :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie