KET duben 2021

• Fotoalbum (867)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1153
15.3.21 19:52

@Pavla198 muzu se zeptat kde jste byli a kde jste ted??? A uz vis cim budes stimulovat? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3564
15.3.21 20:03

@Ditu566 no me ta slecna taky nakrkla, ja uz tu diskuzi nesleduju.
Taky se netesim, az budu cekat na genetiku, ale to vydrzime, to dame v pohode😊
Tak to si mela krasny den, mas v nohou 8 kiláčků, to je parada. A obrazek je teda uklidnujici😇 Tak preji hezky klidny vecer

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3564
15.3.21 20:08

@Ditu566 Jo muzes…byli jsme v Praze v Gestu, ted se to jmenuje Pro Crea Swiss ivf Center. No a hruza. Jestli na neco muzu napsat kritiku, tak na tuhle kliniku. Ted jsme v Gennetu v Liberci a doháníme resty🙄 😬

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1707
15.3.21 20:38

@Pavla198 Tak to je strasny pristup… Je dobre, ze to tady pises. Takovy CAR at jde do kopru (a kopr neni to prave oznaceni). 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1785
16.3.21 09:05

@Pavla198
Mám PCOS, bez menstruace a ovulace a partner špatný spermiogram.

Takže holky. Mám GONAL, dávku 100. Bylo to příjemně nízká částka na placení :D Tak uvidíme, dnes jsem začala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3564
16.3.21 09:11

@Malineka jejej, tak se vam toho seslo vic, to me mrzi. Ale si mlada holka, to pujde dobre, uvidis. Tak preju stesti a hodne kvalitnich vajicek😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1785
16.3.21 09:31

@Pavla198
Já věřím, že to bude dobré :* Jednou to miminko budeme mít prostě, my všechny!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3554
16.3.21 12:20

@Pavla198
Ahoj!!! Jdu k vám, nějak mě ten únor rozsekal…
6.den bílý test, takže mě čeká v dubnu poslední KET…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1785
16.3.21 12:26

A co že se to stalo v tom únoru? Já na posledních několika stránkách nic hrozného nenašla. Nebo se pletu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3554
16.3.21 12:35

@Malineka
Ssi nic hroznýho, ale jak jsme všechny takový rozhozený a asi si všechno moc bereme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1153
16.3.21 13:31

@Tvojeteta jeste nemam zadny ket zasebou a ani testovani, ale neni jeste moc brzy??? Jeste tu urcite sance je :hug: treba jeste potrebuje par dni na poradne zavrtani :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3554
16.3.21 13:55

@Ditu566 Šance ještě je, ale já jsem typ, který potřebuje čas se srovnat a nadrat sílu ma další pokus…
Je mi blbě, tak jsem trochu čekala alespoň ducha, ale asi už psychicky to chci víc… taková falešná březost…
já léky nevysazuju, to ne, ještě mám do 11.dne nějakou sice každý den menší, ale naději..
Vy to tady jediné chápete… a vlastně nechci kazit optimismus v březnový skupině, tak holky potřebujou hlavně pozitivní energii a tady to do dubna překryjeme pozitivníma příspěvkama, že jo!! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1681
16.3.21 14:31

Ne KET,ale IVF

Ahoj holky,
tak já se taky rada přidám do dubna, ne na KET, ale IVF, nováček nejsem, bude to třetí štace😳
Udělali jsme přesun z car Pronatal CB do Prahy do PFC.
Příští pátek kontrola a už máme i zazadano na pojišťovnu.
Nebude to tedy sup sup, protože bude ještě genetika embryi.
Tak všem hodně 🍀 🍀 🍀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1707
16.3.21 14:40

Holky já se toho KET snad nedočkám… Děsně pomalu to ubíhá… Je tu některá, která měla i genetické vyšetření embryjek? :) A popřípadě jak dopadla? Strašně se těším, ale i bojím neuspěchu… :zed: Už jsem fakt cvok. :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1707
16.3.21 14:49

@Michaelavavra Ahoj :mavam: Nebyla jsi spokojená s carem?… teda promin za blbý dotaz, kdyby jsi byla, tak asi nepřejdete… A genetiku máte 1.? Já právě čekám ne KET geneticky vyšetřeného embrya tak sbírám všemožné rady a zkušenosti… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí