Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Pavla198 Ano, oba dva s mužem jsme v pořádku (po všech možných vyšetřeních).Už máme dceru přirozeně a po 3.5 letech snažení jsme přešli na kliniku, tam nám na nic nepřišli. Embrya jsou po genetice. Právě ty testy mi říkali že dělají, když je neúspěšný druhý pokus. Co jsem pochopila, tak je to něco jako snášenlivost embrya na mě. Mám za sebou první KET tento měsíc. V dubnu mám druhý. A když ten nevyjde, zbývá už jen poslední zamrazene embryo a pak už nic:( To mě mrzí, že ti to nevyšlo a musíš to celé znova absolvovat. Kolikrát jsi byla na IVF a máš už nějaké díte?
@Lenikj Budeme taky posilat embrya na genetiku, to cekani me jednou zabije😁 Jak dlouho si cekala na vysledky z genetiky ty? Jinak tohle bude moje druhe ivf, poprve budem posilat na genetiku. Muz ma soatny spermie, snad to uz dopadne dobre. Deti nemame zadne😢
@Pavla198 Necelých 14 dní ta genetika. Jo, to máš pravdu, to čekání je hrozne. Kdyby to aspoň vyšlo, ale nedávám si už ani naděje:(
@Lenikj to trvalo kratkou dobu😊 proc by si nemela mit nadeji? Vsechny mame nadeji:smiling_face_with3_hearts:
@Pavla198 Čekala jsem, že vyjde první KET. A říkám si, proč by měly vyjít další pokusy, když ten první nevyšel. Už je toho prostě hodně:(
@Lenikj plánovaný běžný těhotenství (bez doktorů) přeci nevyjde taky napoprvé, ale až po x pokusech. Musíš věřit a být v pohodě, ono to přijde. ![]()
@Pavla198 to máš pravdu. Jsem v tomhle už spíš pesimista, ale musím pořád doufat:) děkuju za podporu
@Tvojeteta ahoj,tak co? Asi to nevyslo, vis? A uz nas naplanovany ket na pristi mesic?
Holky, já mám asi možná takovej hloupej dotaz… když jste braly estrofem před KET, brali jste ho nějak pravidelně? Myslím tím, ze pokud je 1-0-1, tak se má brát po dvanácti hodinách a když 1-1-1, tak po osmi hodinách? Má se to brát takhle pravidelně jako antibiotika nebo prostě vezmu ráno/v poledne/večer jak si zrovna vzpomenu? Omlouvám se za takhle blbej dotaz 😁
@Pavla198
Nevyšlo, tak jsem dnes zasadila jarní truhlíky a vyhlížím MS ![]()
@kambalaka ahoj já estrofem beru přesně po 8 hodinách. Nikdo mi neříkal, ze musím, ale podle mě je to logické a aspoň vím, ze je to pravidelné. Pak k tomu přidám i utrogestan, ale ten zavádím.
Ahoj holky kdo máte zkušenosti s KET.
Když mám zamražené emryjko, Jak dlouho trvá rozmrazení než ho vloží do mě?? A platí se za to něco a nevíte kolik?
Děkuji za odpvěď.
@Koika.ahoj ahoj,rozmrazi ho rano pred Ketem, pak se obvykle vola, jestli je to v poradku a muzes prijet..nic se neplati😉