Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Pavla198 píše:
@Koika.ahoj ahoj,rozmrazi ho rano pred Ketem, pak se obvykle vola, jestli je to v poradku a muzes prijet..nic se neplati😉
Tak to je skvělá zpráva super. Já myslela třeba že rozmrazení trvá třeba 3 dny tak skvělá zpráva. Chceme zkusit KET po dubnové menstruaci tak doufám že to vyjde. Mám poslední emryjko. Mela jsem IVF v prosinci ( čerstvé nezamražené) ale to bohužel nevyšlo.
A mám jen jedno zamražené.
@Koika.ahoj ahoj mi vždycky rano v den KET volají zda se rano rozmrazilo a v kolik mám přijít na vložení, cca to vložení bývalo u mě kolem 11:30, platila jsem vždy za echokatetr 1200,– a priplaci se embryoglue pokud ho chceš, aspoň u nás na klinice
@Pavla198 já jsem první KET měla zadarmo a teď ty další si už musím platit, cca 8 tis.za kazdy
@Anonymka Ka Děkuji za info. Kam Chodíš do Caru jestli to není tajné?
Ale i kdyby chtěli nějaký poplatek tak jim to dám to není tak velká částka.
Ještě se zeptám nevíš náhodou kolik KETů se může dělat třeba za rok? Samozřejmě pokud máš emryja.
@Lenikj jeee,ale my se nebavíme o ceně Ketu ale rozmrazení embrya ![]()
@Lenikj píše:
@Pavla198 já jsem první KET měla zadarmo a teď ty další si už musím platit, cca 8 tis.za kazdy
noooo 8 tis. už mi teda příjde hodně. Zkusím se zeptat na to až tam budu volat na objednání ale mám ještě měsíc čas. Jsem teď čerstvě po MS
Tak znova, za ket se plati, ale to je snad jasny ne? Za rozmrazeni embrya ne! Asi bych hledala vic info u doktoru, katdy car to ma trochu jinak🤔
@Koika.ahoj Iscare v Praze, kolik KET za rok to nevím, z 1 ivf mám vždy jen 1 nebo 2 embrya, už mám za sebou 3 ivf cykly, takže jsem měla vždy 1 cyklus za rok s max dvěma KET, myslím ze to záleží na tom jak je tělo připraveno, v březnu jsem měla KET a nevyšel a teď o Velikonocích jdu znovu, takže hned za sebou.
@Koika.ahoj děkuji taky všem držím palce ![]()
Když se tu zmínil KET, tak ten mě stojí 8500,–.
@Anonymka Ka taky držím pěsti, me čeká druhy pokus po Velikonocích. Můžu se zeptat na embryoglue? Dávala sis to? Mně to vůbec nenabízeli.
@Lenikj jednou u 1. Ivf už jsem ho měla a nepovedlo se, u 2 ivf jsem měla jen 1 embryo po genetice a to jsem ho nedávala a chytlo se, ale ZT, teď u 3. Ivf jsme ho na první embryo v březnu nedávali, ale už nám zbývá poslední, tak jsme si říkali, ze zkusíme všechno a ze ho zase dame.
U nás stojí 5000. Mělo by podpořit uchycení (takové lepidlo) a obsahuje i nějaké podpůrné látky pro embryo. Někteří doktoři tvrdí, ze je to spis takové placebo, tak proto ho třeba nezmiňují. ![]()
I kdyby to placebo bylo, tak co, mám aspoň pocit, ze jsem udělala vše.
Po 3. Ivf cyklech člověk zkusí všechno. Už jsem opravdu s nervama v koncích, chtěla bych mít aspoň 1 miminko.
Jinak teď cvicim i hormonální jógu.
@Anonymka Ka děkuju, pozeptam se na to v klinice, kam chodím. Teď u dalšího ket mi doporučili akorát akupunkturu, před ket a po u nich, tak do toho asi půjdu. Je to spíš na zklidnění:) Já teda dítě už mám, ale zase mi v létě bude 39, takže času moc není a zbyvaji jen dvě embrya. Chápu, jak ti je. Kdo to nezaziva, nedokáže si to představit. Když jsem měla negativní test po 1.ket,myslela jsem, že se z toho slozim, taková beznaděj. Jinak podruhé se snažím otěhotnět 3,5 roku, takže nervy pracují hodně:(
@Koika.ahoj píše:
Ahoj holky kdo máte zkušenosti s KET.
Když mám zamražené emryjko, Jak dlouho trvá rozmrazení než ho vloží do mě?? A platí se za to něco a nevíte kolik?Děkuji za odpvěď.
Já mám zkušenost již s několika KETy. Při IVF proplácí pojišťovna 1 transfer - jedno jestli je to ET nebo KET. Následné transfery zamražených embryí již pojišťovna neplatí, tudíž si musíš zaplatit sama. Cena je dle centra. U nás v CAR transfer 7.000,– + my si vždy ještě připláceli 4.000,– embryoglue…