KET duben 2021

• Fotoalbum (867)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
154
26.3.21 11:05
@Pavla198 píše:
@Koika.ahoj ahoj,rozmrazi ho rano pred Ketem, pak se obvykle vola, jestli je to v poradku a muzes prijet..nic se neplati😉

Tak to je skvělá zpráva super. Já myslela třeba že rozmrazení trvá třeba 3 dny tak skvělá zpráva. Chceme zkusit KET po dubnové menstruaci tak doufám že to vyjde. Mám poslední emryjko. Mela jsem IVF v prosinci ( čerstvé nezamražené) ale to bohužel nevyšlo.

A mám jen jedno zamražené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
230
26.3.21 11:20

@Koika.ahoj ahoj mi vždycky rano v den KET volají zda se rano rozmrazilo a v kolik mám přijít na vložení, cca to vložení bývalo u mě kolem 11:30, platila jsem vždy za echokatetr 1200,– a priplaci se embryoglue pokud ho chceš, aspoň u nás na klinice

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
26.3.21 11:22

@Pavla198 já jsem první KET měla zadarmo a teď ty další si už musím platit, cca 8 tis.za kazdy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
154
26.3.21 11:23

@Anonymka Ka Děkuji za info. Kam Chodíš do Caru jestli to není tajné?
Ale i kdyby chtěli nějaký poplatek tak jim to dám to není tak velká částka.

Ještě se zeptám nevíš náhodou kolik KETů se může dělat třeba za rok? Samozřejmě pokud máš emryja.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3564
26.3.21 11:24

@Lenikj jeee,ale my se nebavíme o ceně Ketu ale rozmrazení embrya :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
154
26.3.21 11:24
@Lenikj píše:
@Pavla198 já jsem první KET měla zadarmo a teď ty další si už musím platit, cca 8 tis.za kazdy

noooo 8 tis. už mi teda příjde hodně. Zkusím se zeptat na to až tam budu volat na objednání ale mám ještě měsíc čas. Jsem teď čerstvě po MS

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
154
26.3.21 11:25

@Pavla198 přesně tak zajímá mě rozmrazování

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3564
26.3.21 11:26

Tak znova, za ket se plati, ale to je snad jasny ne? Za rozmrazeni embrya ne! Asi bych hledala vic info u doktoru, katdy car to ma trochu jinak🤔

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
230
26.3.21 11:28

@Koika.ahoj Iscare v Praze, kolik KET za rok to nevím, z 1 ivf mám vždy jen 1 nebo 2 embrya, už mám za sebou 3 ivf cykly, takže jsem měla vždy 1 cyklus za rok s max dvěma KET, myslím ze to záleží na tom jak je tělo připraveno, v březnu jsem měla KET a nevyšel a teď o Velikonocích jdu znovu, takže hned za sebou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
154
26.3.21 11:30

@Anonymka Ka tak držím palečky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
230
26.3.21 11:33

@Koika.ahoj děkuji taky všem držím palce :hug:
Když se tu zmínil KET, tak ten mě stojí 8500,–.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
26.3.21 11:37

@Anonymka Ka taky držím pěsti, me čeká druhy pokus po Velikonocích. Můžu se zeptat na embryoglue? Dávala sis to? Mně to vůbec nenabízeli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
230
26.3.21 12:08

@Lenikj jednou u 1. Ivf už jsem ho měla a nepovedlo se, u 2 ivf jsem měla jen 1 embryo po genetice a to jsem ho nedávala a chytlo se, ale ZT, teď u 3. Ivf jsme ho na první embryo v březnu nedávali, ale už nám zbývá poslední, tak jsme si říkali, ze zkusíme všechno a ze ho zase dame.
U nás stojí 5000. Mělo by podpořit uchycení (takové lepidlo) a obsahuje i nějaké podpůrné látky pro embryo. Někteří doktoři tvrdí, ze je to spis takové placebo, tak proto ho třeba nezmiňují. :nevim:
I kdyby to placebo bylo, tak co, mám aspoň pocit, ze jsem udělala vše.
Po 3. Ivf cyklech člověk zkusí všechno. Už jsem opravdu s nervama v koncích, chtěla bych mít aspoň 1 miminko.
Jinak teď cvicim i hormonální jógu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
26.3.21 13:27

@Anonymka Ka děkuju, pozeptam se na to v klinice, kam chodím. Teď u dalšího ket mi doporučili akorát akupunkturu, před ket a po u nich, tak do toho asi půjdu. Je to spíš na zklidnění:) Já teda dítě už mám, ale zase mi v létě bude 39, takže času moc není a zbyvaji jen dvě embrya. Chápu, jak ti je. Kdo to nezaziva, nedokáže si to představit. Když jsem měla negativní test po 1.ket,myslela jsem, že se z toho slozim, taková beznaděj. Jinak podruhé se snažím otěhotnět 3,5 roku, takže nervy pracují hodně:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7611
26.3.21 14:36
@Koika.ahoj píše:
Ahoj holky kdo máte zkušenosti s KET.
Když mám zamražené emryjko, Jak dlouho trvá rozmrazení než ho vloží do mě?? A platí se za to něco a nevíte kolik?Děkuji za odpvěď.

Já mám zkušenost již s několika KETy. Při IVF proplácí pojišťovna 1 transfer - jedno jestli je to ET nebo KET. Následné transfery zamražených embryí již pojišťovna neplatí, tudíž si musíš zaplatit sama. Cena je dle centra. U nás v CAR transfer 7.000,– + my si vždy ještě připláceli 4.000,– embryoglue…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí