Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Anonymní píše:
@MalinekaAhoj, výměn fraxiparine za clexane. Taky jsem měla problém s fraxikem, pro mě to bylo peklo…,Clexane sice taky není žádná výhra, ale aspoň se to dá píchnout.
Super! Zkusím
Jen musím dobrat teď těch 30 injekcí, co mám ![]()
Ahoj holky, sice jdeme, po dlouhé cestě z nativů s vlastními vajíčky a pak s darovanými, do DE, ale i tak bych se k vam ráda přidala, protože to sdílení a podpora člověku dodává naději i sílu.
A s přítelem si fakt nepokecám a s kámoškama, co mají všechny přirozeně a už dlouho 2-3 děti taky tak úplně ne (ale všichni mě podporují, to zas ano)
DE už z důvodu financí a věku. DE máme vybraný a v kryobance na nás už čeká pod mým jménem
Poprvé embryo AA kvality, tak snad už?
S některými z vás jsem si už psala a moc mě mrzí, že se opět setkáváme, z toho důvodu, že vám to dřív také nevyšlo.
Ale moc se mi líbí, že jste vyhlásily duben měsícem úspěchu
![]()
@kambalaka taky mám zítra 2DC a začnu brát estrofem 1-1-1. Tak to máme stejně
Mohla jsem si vybrat přirozený cyklus nebo řízený. Sliznice mi roste vždy moc dobře, ale už jsem měla anovulační cyklus, tak už to nechci riskovat a protahovat, i když bych jinak radši ten přirozený cyklus. Ty to máš kvůli růstu sliznice tedy? To určitě zabere.
Chci se objednat zítra do caru asi na 11. DC, či-li na příští pátek. Kam chodíš do caru? Promiň, jestli to už někde zmiňuješ, je toho tu už hodně napsáno. ![]()
Holky, fandím dubnu a jaru, ať nám to všem konečně vyjde
![]()
@Pavluja já chodím do Gennetu v Praze. Nemám až takový problém s růstem sliznice, v nativu mívám kolem 8, s hormonálně řízeným jsem měla i kolem 10. Tak jsme se rozhodli jít do řízeného. Po 1.IVF mi udělali všechna možná i nemožná vysetreni a jsem v pořádku. Jediný problém je apoptóza a fragmentace spermií, tak jsme tentokrat volili MFSS chip na spermie a embryjka pak poslali na genetiku. Teď už to fakt musí vyjít, protože jinak už nevím, já už si vůbec ani nepripoustim, ze by to nevyšlo 🙂
@kambalaka ahoj, rozumím. Tak to jste udělali opravdu maximum, máte vyšetřená embryjka, tak to vyjde, musí!
Já jsem v Iscare a taky už doufám, že s darovanym embryjkem se už konečně dočkáme. Prostě duben to jistí ![]()
Ahoj holky, mám naplánovaný ket na příští čtvrtek, dnes -10.den utz, zítra 11.den ovitrelle v 9 večer, pak teda 18.den ket v přirozeném cyklu. Můžu se zeptat, jak to máte na své klinice-byly jste na utz i po píchnutí ovitrelle příp. jaky máte postup v rámci přirozeneho ket? Diky
@Lenikj ahojky, po ovitrelle se u nás na utz už nechodí, rovnou na KET. Tím, pícháš ovitrelle, vyvolají ovulaci a je to přirozené, takže tak jak píšeš, tak jsem to měla u nás taky. Takže všechno ok, připraveno a hodně štěstí ![]()
@Anonymka Ka Ahojky, jj, už jsme někde byly ve stejné diskuzi ohl. Iscare, tak si trochu pamatuju
Tak ty to máš už za chvíli, hned po Velikonocích, svatcích nových začátků a plodnosti
Hodně štěstí
Napiš pak, kdo dělal transfer ![]()
Holky, já jdu 9.4. na kontrolu a pak chci 14. nebo 15.4. KET. Takže čekám, že v té době už mě povzbudíte pozitivními testy ![]()
Ahoj, taky jdu v dubnu na KET. Nevim presne kdy, ted nam zmrazili (z puvodnich 12 vajicek z toho 6 oplodnenych) pouze 3 embrya, ale verim, ze to bude stacit. Je to muj prvni KET, tak jsem zvedava a tesim se snad prvne za 2 roky az to dostanu 😀
@Anonymka Ka píše:
Ahoj holky, dnes kontrola před KET, den D proběhne v úterý 6.4.už to musí vyjít.
Ahoj, tak to jdeme úplně stejne. Držím palce
@Tvojeteta píše:
@Xena86
Jasný duben je měsíc posledních mrazáčků- trochu nás napínali a teď nám ukážou jak jsou boží!!Ahoj, tak se přesouvat z března do dubna. Snad mas pravdu a dubnový mrazačci budou nej
držím palce
Holky, genetické testy těch vajíček se dělají před zmražením? Nějak jsem se na to zapomněla zeptat. Finální počet budeme vědět zítra.
Jako přijde mi to logické, že přeci si nebudu platit za zmražení těch špatných, když se to dá zjistit ![]()
Chodíme na Repromedu.
@Pavluja ahoj, držím moc palce. My máme darovaný vajíčka, tak snad teď do 3 to vyjde. Většina říká ze z darovaných je větší šance. Tak doufám ze budeme patřit také k těm šťastným. Moc držím palce. Pamatuji si tě z některých skupin ![]()
@Pavluja @Málinka25
Tak holky taď to vyjde, taky si vás pamatuju!
@Mikuka Ahoj
my měli po 1. stimulaci 12 statečných a ke zmrazení to zvládly 4
v jakém stavu se embrya posílají na genetiku netuším, my byli s partnerem na genetice ještě předtím
Aby ale měsíc nekde leželo nezařazené embryo?
Na MS budu taky teprve čekat ![]()
@Malineka píše:
Holky, genetické testy těch vajíček se dělají před zmražením? Nějak jsem se na to zapomněla zeptat. Finální počet budeme vědět zítra.
Jako přijde mi to logické, že přeci si nebudu platit za zmražení těch špatných, když se to dá zjistit
Chodíme na Repromedu.
Pátý den odeberou z embryii pár buněk, která se vysetri. Vysledky z genetiky jsou za cca 4 týdny a do te doby jsou všechna embrya zamrazena
@Pavluja děkuju. Přeju hodně štěstí a musíme věřit, že to dopadne dobře!