Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Tvojeteta píše:
@Xena86
Já jdu na UZ 7.4.
Tak dej pak vědět. ![]()
@Pavluja
Děkuju dám, už jsme tady většinou známé tváře- teda nicky…
Já jsem teda se teď pustila hodně do práce, abych víc zaměstnala hlavu…
@Pavluja ano, já mám Clexane, protože mám Leiden mutaci. Píchala jsem si ho vždy při IVF nebo hormonálně řízeném KETu. Při nativu ne.
@Tvojeteta píše:
@Pavluja
Děkuju dám, už jsme tady většinou známé tváře- teda nicky…
Já jsem teda se teď pustila hodně do práce, abych víc zaměstnala hlavu…
Joo, známe tváře… já jsem tu od prosince 2019, kdy jsem byla na 1.IVF a od te doby se stále posouvám do KET diskuzi - většinou vždy ob měsíc, jak mi to vychází ![]()
@Malineka píše:
Holky, genetické testy těch vajíček se dělají před zmražením? Nějak jsem se na to zapomněla zeptat. Finální počet budeme vědět zítra.
Jako přijde mi to logické, že přeci si nebudu platit za zmražení těch špatných, když se to dá zjistit
Chodíme na Repromedu.
Ahojky, Repromeda v Brne? Pokud jo to se tam mozna potkame nekde v cekarne
ja si tam dneska volala a jdu 12. na prvni UZ.
Ahojky
tak uz jsem tu taky
se mi nechtel do nove skupinky mezi cizi, ale koukam, ze jsme tu silna unorova garda
![]()
Holky ještě dotaz. Dělaly někomu z vás imunologické testy z krve ohledně snášenlivosti embrya na vás? Diky
@Lenikj ano, mně taky a taky to bylo v pořádku. Měla jsem při standardním imunologickém vyšetření nějakou hodnotu hraniční, tak pak dělala imunoložka nový odběr právě přímo kvůli tomu, jestli moje lymfocyty nezabíjejí embryo a prý ok.
@kambalaka aha, tak to jo, to je u tebe jasné. Já jen že to dávají někde holkám preventivně, tak mě zajímalo, jak to je. Ale nechala jsem si teď udělat test na tvorbu trombocytů, tak při kontrole se dozvim výsledek.
Tak tohle už bude poslední posun v diskuzích. ![]()
@Tvojeteta tj, pořád se to točí. Já byla hlavně ve skupině s DV. Ale při ketu je to stejné.
To je dobře, práce zaměstná hlavu. Jinak by se z toho člověk zblaznil. Ale po KET se to rozjede na novo ![]()
@Pavluja
Právě po KET jsem se zavalila prací a úkolama, nemám testy- jen jeden…
A pak mám vás, a to mi maličko komplikuje to “nemyšlení na to” ale už jste mi nějak přirostly k srdci
Ahoj holky. Byla jsem 1.unora na KET, bohuzel skoncil samovolnym potratem. Dnes jsem byla na utz pred dalsim KET, sliznice T-line 9,2mm. TAK snad je to dobre. KET mam ve stredu.
@Tvojeteta souhlas, nekdo ma nizke hodnoty, pomalu rostoucí a i přes to donosi zdravé dítě.. A tech 196 jsi mela ktery den po ket?