Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Pavluja Taky gratuluju
Já tomu začnu věřit až bude srdíčko. Kdysi ho měla ty? A kdy máš termín porodu?
@Motýlnice děkuju
včera na utz
, jsem 7+1. Já i teď jsem ještě opatrná na velké radování, je to úžasný, ale ten strach, aby bylo vše ok, zůstává. Ta ať máš taky za pár dní srdíčko ![]()
@Pavluja
Drz se, to nejhorsi mas za sebou :smiling_face_with3_hearts:
Holky, jste po ket doma nebo chodíte do práce? A máte strach z covidu nebo to neřešíte?
@Motýlnice já byla 5× v práci a 1× doma, upřímně chodit do práce asi bylo lepší zaměstnala jsem trochu hlavu ale já jsem na pul kancelářská krysa. A covid neřeším o ten bych měla strach jen těsně před ket, ale jinak to beru tak nějak sportovně
@Motýlnice
Zalezi na praci, pokud mas fyzicky narocnou praci, zustala bych doma.
Pokud delas v kancelari, sla bych do prace, abys myslela na neco jineho.
![]()
Zalezi, ja chodim do prace a to delam v Lidlu, takze dost narocne fyzicky, ale musis vedet a poznat na svem tele, ono si rekne, ja planuji jit na PN az po screeningu, az to budu moct v praci priznat, ono kdybych si brala vzdy PN po ET nebo KET, tak uz by mne davno vyhodili, nemakacenka se u nas na filialce netrpi,…
A co delas za praci?
@Zetmi Moje řeč. Taky jsem to chtěla brát sportovně, ale nějak se mi to zvrtlo ![]()
@ButerflyP Pracuju ve škole, takže nic náročného. Právě že jsem chtěla zůstat až do mateřské. Jenže v pondělí jsem testovala a 5 deti pozitivní a hygiena nás neposlala do karantény, tak už z toho mám špatnej pocit. : ![]()
Ahoj holky, moc se omlouvam ze sem se dlouho neozvala bylo to ted nejak narocny obdobi. Snažím se vse přečíst ale ze toho teda je
Ja uz mam hormonální pripravu a zitra jedu na ultrazvuk a mela bych dostat pera kdyz bude vse v poradku. Akorat me uz dva dny boli hrozne v krku myslíte ze to vadí? Nic jinyho mi jinak neni. Bojim se tam zavolat aby mi to nezrusili
Dekuji jdu vas číst dal ![]()
@Martina1147 ahojky vůbec se neomlouvej klidne můžeš k nám do soukromé skupinky budoucí tehulky tam to teď žije
je super že začínáte už s hormonální přípravou a ta bolest v krku nevím nemám zkušenost jestli by vadila myslím si že ne
@Martina1147 https://www.emimino.cz/…ozkovy-gang/ tady nás teď najdeš ![]()
Ahoj holky,
hledám nějakou skupinku, kde jsou maminky(mám 5 měsíční mimčo), kde bychom si mohly psát tipy a rady🙂
Díky za tipy