KET duben 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1681
7.1.22 17:04

@baru-ska někdy to trvá dyl, než by člověk čekal. První dva roky byla,,sranda”…pak už to bylo horší. U nás se postestilo po 6 letech🤷‍♀️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1681
7.1.22 17:09

@LucieKLuc urcite😉Přesun z Car Pronatal v CB do Prahy PFC. V Praze jsem se tedy rozhodovala po konzultacích mezi PFC a Gennet Letna.Ale víc než na Car záleží na konkrétních doktorech a ta důvěra tam proste musí být🤷‍♀️Ne jen další v řadě a sup sem.Co si budeme povídat, točí se tam velký prachy, tak každý má právo se ozvat/vybrat si atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4089
7.1.22 18:02

@Michaelavavra
Videla jsem na ne hodne chvaly, vypadaji hodne moderne. Uz mam i cenik :nevim: :pocitac: :zed: (jsme samoplatci )

Podarilo se jim najit nejaky dodatecny problem? Nebo co udelali jinak, ze se povedlo?
Dekuji ti :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1681
7.1.22 19:09

@LucieKLuc no cenik je matoucí, ty jejich balicky😳
No mohu říci, ze embryologove jsou sikovni. Predtim jsme měli spermie po Mese/Tese + darce…to neklaplo, zde,,vydolovali” par čerstvých🤷‍♀️Jako stimulace míč moc, ta byla u dr Hulverta, jež byl z PFC vychvalen nejvíc a prý nej odborník na,,pary, co už mají hafo za sebou”. Bohužel nic moc dle mě…už jsem u nej nechtěla pokračovat a koordinátorka mi zařídila přesun k dr Svabikove +Novotne, obe jsou super. Nikdy jsem nerozlisovala, zda je dr muž či žena, ale proste ta ženská má tu empatii asi víc v sobě😚

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4089
7.1.22 20:02

@Michaelavavra
Moc ti dekuju za zkusenosti. Jak tedy u vas icsi probihalo? Co vsechno delali? Dekuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3092
7.1.22 20:26

@Ditu566 zakladatelko, skoč do skupiny ponožkového gangu :jazyk:
Pokud nechcete sourozence tak asi nemá smysl skladovat ne? Ale asi divný pocit… Oni teda skladovali i když ti to neřekli?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7539
7.1.22 20:59

@Ditu566 to mě mrzí, že musíš dělat takováto rozhodnutí :( snad jste se jen špatně pochopili s tím uložením a nebyl to z jejich strany nějaký podraz..jestli ses si jista že už sourozence chtít nebudete, tak je volba jasna… :roll: akorát třeba já bych ještě rok asi za sebe zaplatila až bych prcka držela zdravého v náručí tak bych to řešila… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
267
7.1.22 21:21

Holky mně ten odkaz na ponožkogang nefunguje a skupinu ani nemůžu najít..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7539
7.1.22 21:28

@Simulina.Manth už jsem tě pozvala.mela bys to mít v oznámení ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3747
7.1.22 21:35

@Xena86 @baru-ska
mam pocit, ze ditu psala, ze se jednalo o jedno embryo s mozaikou a proto ho nechteli skladovat :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1153
8.1.22 08:39

@Xena86 kdyby bylo geneticky v poradku, ale po konzultaci s genetickou to stejne nevypada dobre :( v lepsim pripade by to embryo nezvladlo ani par tydnu v horsim by nam mohli na prvnim screeningu rict, ze je plod postizeny a to bych nezvladla…takze pokud budeme chtit sourozence tak jedine uplne zdrave geneticky vysetrene embryo :roll: to znamena dalsi -treti kolo stimulace :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7539
8.1.22 09:04

@Ditu566 :andel: držim palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
890
8.1.22 13:44

Prkna holky dneska termin a nic. Zavrena na nekolik zamku a porodni cest naprosto nepripravene. Takze v patek termin na indukci..mezitim jeste nejake kontroly. Dopegyt navysen na 3 denne :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19749
8.1.22 14:23

@ancksunamun Díťátko se tě drží zuby nehty teda.. :srdce: Neboj, nález se může změnit z hodiny na hodinu… Věřím, že se to rozjede samo. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2764
8.1.22 14:38

@ancksunamun se mu nechce do té zimy kdyz u mamky v bříšku je teploučko :lol: věřím že se umoudri a rozjede se porod sám :hug: hlavně davej o sobě vědět :hug: :srdce: už se těšíme na další miminko :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí