Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@baru-ska někdy to trvá dyl, než by člověk čekal. První dva roky byla,,sranda”…pak už to bylo horší. U nás se postestilo po 6 letech🤷♀️
@LucieKLuc urcite😉Přesun z Car Pronatal v CB do Prahy PFC. V Praze jsem se tedy rozhodovala po konzultacích mezi PFC a Gennet Letna.Ale víc než na Car záleží na konkrétních doktorech a ta důvěra tam proste musí být🤷♀️Ne jen další v řadě a sup sem.Co si budeme povídat, točí se tam velký prachy, tak každý má právo se ozvat/vybrat si atd.
@Michaelavavra
Videla jsem na ne hodne chvaly, vypadaji hodne moderne. Uz mam i cenik
(jsme samoplatci )
Podarilo se jim najit nejaky dodatecny problem? Nebo co udelali jinak, ze se povedlo?
Dekuji ti ![]()
@LucieKLuc no cenik je matoucí, ty jejich balicky😳
No mohu říci, ze embryologove jsou sikovni. Predtim jsme měli spermie po Mese/Tese + darce…to neklaplo, zde,,vydolovali” par čerstvých🤷♀️Jako stimulace míč moc, ta byla u dr Hulverta, jež byl z PFC vychvalen nejvíc a prý nej odborník na,,pary, co už mají hafo za sebou”. Bohužel nic moc dle mě…už jsem u nej nechtěla pokračovat a koordinátorka mi zařídila přesun k dr Svabikove +Novotne, obe jsou super. Nikdy jsem nerozlisovala, zda je dr muž či žena, ale proste ta ženská má tu empatii asi víc v sobě😚
@Michaelavavra
Moc ti dekuju za zkusenosti. Jak tedy u vas icsi probihalo? Co vsechno delali? Dekuju
@Ditu566 zakladatelko, skoč do skupiny ponožkového gangu ![]()
Pokud nechcete sourozence tak asi nemá smysl skladovat ne? Ale asi divný pocit… Oni teda skladovali i když ti to neřekli?
@Ditu566 to mě mrzí, že musíš dělat takováto rozhodnutí
snad jste se jen špatně pochopili s tím uložením a nebyl to z jejich strany nějaký podraz..jestli ses si jista že už sourozence chtít nebudete, tak je volba jasna…
akorát třeba já bych ještě rok asi za sebe zaplatila až bych prcka držela zdravého v náručí tak bych to řešila… ![]()
Holky mně ten odkaz na ponožkogang nefunguje a skupinu ani nemůžu najít..
@Simulina.Manth už jsem tě pozvala.mela bys to mít v oznámení ![]()
@Xena86 @baru-ska
mam pocit, ze ditu psala, ze se jednalo o jedno embryo s mozaikou a proto ho nechteli skladovat ![]()
@Xena86 kdyby bylo geneticky v poradku, ale po konzultaci s genetickou to stejne nevypada dobre
v lepsim pripade by to embryo nezvladlo ani par tydnu v horsim by nam mohli na prvnim screeningu rict, ze je plod postizeny a to bych nezvladla…takze pokud budeme chtit sourozence tak jedine uplne zdrave geneticky vysetrene embryo
to znamena dalsi -treti kolo stimulace ![]()
Prkna holky dneska termin a nic. Zavrena na nekolik zamku a porodni cest naprosto nepripravene. Takze v patek termin na indukci..mezitim jeste nejake kontroly. Dopegyt navysen na 3 denne ![]()
@ancksunamun Díťátko se tě drží zuby nehty teda..
Neboj, nález se může změnit z hodiny na hodinu… Věřím, že se to rozjede samo. ![]()
@ancksunamun se mu nechce do té zimy kdyz u mamky v bříšku je teploučko
věřím že se umoudri a rozjede se porod sám
hlavně davej o sobě vědět
už se těšíme na další miminko ![]()