KET duben 2021

• Fotoalbum (867)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4074
6.1.22 19:56

@ButerflyP
Jestli se nepletu, tak to za 12.300 se dela z blastocyst a ty se pak mrazi. Takze uz jich mit tolik nebudu a verim, ze to pomuze

To je alespon moje strategie, pokud se nepodari uz v unoru s mrazackem :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3747
6.1.22 20:00

@ButerflyP
jenze chromozomy mate vysetrene vy. to ze je mate ok neznamena, ze jsou v poradku i embrya. vetsina paru ma svou genetiku ok, protoze vetsina vad vznika denovo. a tim, ze vy nic nemate, tak u vas by se delal ten zaklad, coz ale okolo 10 000 za kus bude.

jenze jak ti tu vsichni pisi, ty mas narok na pojistovnu, takze cena te nemusi zajimat. a protoze ti tvuj CAR rika, ze nemas narok a ze je cena 30 000 za kus, coz je oboji blbost, tak proto bys mela jit na konzultaci jinak a nelpet na tom.
na prvni konzultaci bych sla sama, bez partnera. koneckoncu u nej staci, kdyz dorazi na OPU, jinak nemusi nikam jezdit,
muj chlap take nechce chodit, takze on jde opravdu na OPU, podepise souhlasy a pak uz tam nejde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2764
6.1.22 20:01

@LucieKLuc ja mám geneticky vyšetřena embrya všechny super kvalita ze 3 Ketu 2× biochemko a jednou se nechytlo a 3 jsou v mrazáku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4074
6.1.22 20:04

@Sissinka27
Dekuju za odpoved. Navrhuji neco v CARu? Chapu, ze to neni zaruka, ale cekala bych ze uspesnost bude vetsi. Treba jsem ale jen prilis optimisticka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3747
6.1.22 20:05

@ButerflyP
ani geri inkubaror neodhali genetickou vadu embrya, to je jen reklama. jde o to, ze embrya jsou pod kamerou porad, takze pokud se zacnou blbe delit a pak to dozenou (mysleno oproti stavu bez, kde na ne koukaji treba jen jednou denne nebo i obden), tak to vidi. never tomu, ze diky geri si vyradila spatna embrya
spis je nikdo nemusi vyndavat, coz je pro ne strnejsi. a ze je embryolog nepusti, kdyz se bude trosku divne delit a pak bude vypadat dobre - tomu bych take neverila na 100%. protoze oni maji za kazde embryo penize za mrazeni, za KET atp. takze proc ho nezamrazit, ze?

znama mela svych 13 blast, vsechny v inkubatoru a genetikou neproslo ani jedno. pak posilala jeste 5 ks z DV, take pod inkubatorem a dobra geneticky jen dve.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3747
6.1.22 20:07

@ButerflyP
hele a oni ti nekdy delali genetiku plodu po potratu? protoze oni tato vysetreni delat nechteji,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3554
6.1.22 20:09

@ButerflyP
Jde o to jakou máš pozitivitu antifosfolipidové protilátky…

Jestli už to někdo řešil..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2764
6.1.22 20:10

@LucieKLuc v CAR nic ne navrhl ono může být špatný další vývoj a to embryolog při genetice nepozná a taky to mohlo být mnou pac mi fyzioterapeutka řekla že jsem měla zablokovanou malou pánev a odblokovala mi kostrc a žebra cvičím Mojzisovku tak uvidíme třeba to pomůže :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3554
6.1.22 20:13

Hele tady jsou jen útržky z hematologické přednášky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4074
6.1.22 20:15

@Sissinka27
Moc ti drzim pesti :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3554
6.1.22 20:15

@LucieKLuc
Tak už stimuluješ na další KET?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
6.1.22 20:29
@Anonymka1230 píše:
@ButerflyP
hele a oni ti nekdy delali genetiku plodu po potratu? protoze oni tato vysetreni delat nechteji,

Ano, vyzadala jsem si to, protoze po tolika MA, uz proste hledaji vsude, tak kdyz uz to chteji tvrdit tak at mam podlozene ze to je vada embrya a ted znovu. Ano nechteji, ale kdyz se zeptas a doptas tak oni to nevyhodi a cele to prevezou a vysledek bude za 14dni … jeste nikdy nepotvdili vadu plodu, naposledy to svedli na vysoky tlak … ted netusim, mozna ze zeovna ted to vada byla :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
267
6.1.22 20:34

@ButerflyP Ahoj, moc mě mrzí, že ti to nevyšlo. Chci ti napsat svou zkušenost ohledně aplikace Fraxiparinu/Clexanu. Já užívám už při hormonální stimulaci Fraxiparine, pak když se zadaří těhu, tak celé těhu a ještě po porodu. Minulý rok jsem po Ketu měla pozitivní test i krev, ale 6tt krvácení a konec a doktorka gynekoložka mi koukala do papírů, že jsem zajištěná skrze Fraxiparine a řekla, že jsme udělali maximum pro to, že zajištění Fraxiparinem bylo, že někdy se totiž může stát, že se do oběhu plodu můžou dostat malinkatý sraženinky a to stojí za potratem nebo zamlklým těhotenstvím, ale že jsem zajištěná fraxiparinem, tak kvůli tomu to nebylo, že bylo nejspíš vadné embryo… Na hematologii ti určitě poradí, já tam docházím pravidelně a vím, že v tomhle jsem hlídaná.. a Fraxiparine mám ten nejsilnější 0,8ml.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4074
6.1.22 20:34

@Tvojeteta
Ted mam cyklus pauzu. Takze transfer bude v unoru :dance:

Ted si uzivam - beham, cvicim, jim zdrave a tesim se na pristi menstruaci

A jak je tobe?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3554
6.1.22 20:36

@LucieKLuc
No tak já taky doufám, že půjdu v únoru!

@Simulina.Manth
Ahoj!!! Jak se máš? Jaký jsou novinky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí