KET duben 2021

• Fotoalbum (867)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1024
6.1.22 21:11

@Tvojeteta Akorát mám bohužel pocit, že narozdíl od motýlka mám kolem sebe lepší lékaře…Machač mi udělal genetiku embryí po prvním potratu, důrazně mi zakázal běh po KETu a v těhotenství úplně a to jsem běhala denně a hodně…A co se týká divadla mi nabídnul PN okamžitě…Takže mám takový dojem, že ta kombinace lékařů, ke kterým motýlek chodí, není úplně dobrá..Jinak si to prostě neumím vysvětlit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Julia Čiková
6.1.22 21:25

@LucieKLuc no taký nejsem nejmladší :D

• Citovat
  • Upravit
267
6.1.22 21:32

Teto ahoj, furt tady tu skupinku sleduju. Teto i motýlku, stimuluju před KET, mám po novém IVF 6 pětidenních blastocyst, po OPU jsem to přežila a žádný extra OHSS nebyl :-) tak dnes jsem 6.dc a počítám tak 20. ledna by mohl být KET, ale musím říct, že mám depky nějaký, všichni kolem těhotní a já se bojím, že mi to neklapne.. Přitom po OPU jsem měla pozitivní myšlení a těšila se na další pokusy.. Nejhorší je prostě to čekání, za celý minulý rok jsem měla tři transfery, z toho jeden potrat a jedno biochemko.. Ale samozřejmě vím, že to je ještě v pohodě, co si prožil Motýlek a i mnoho ostatních, to je teprv hrůza, štve mě to za všechny. Vždycky si říkám, je lepší tam tu druhou čárku nemít než mít a za několik týdnů z toho nic.. Teta u tebe jsem se taky radovala, i u Zetmi, že konečně vám to klaplo a nakonec to nedopadlo.. Kurňa tak kam to štěstí kouká :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3554
6.1.22 21:35

@Simulina.Manth
Ty jsi zlato, žes na nás nezapomněla! Jo úplnem vím, co myslíš, já se tak těšila na ET, a výsledky estradiolu byly studená sprcha…. A pak Dva cykly nevyšly a pak zase depka a výsledek znáš…. Já mám zase strach, jak bude zítra odběr… kéž ny tam bylo 7…. A já mohla na KET v únoru…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
6.1.22 22:04

@Titanie

No nejspis ty nazory lekaru teda nebudou idealni ale jinak nemam na CAR co vytknout, jelikoz z 8pokusu 6× tehotenstvi nejmene do 9tt, tak na tom nic spatneho nevidim, v tomto poslednim jsem byla na tom ze mam vychytane mouchy ohledne toho VT, ale evidentne jeste hematologie.

@Tvojeteta
No asi spis priste budu solistka, a predevsim ten muj by tedy rad byl rok bez transferu, takze do skupink jsem se pridala, akorat muze byt jiny scenar cca jako smoulililinka :hug:

Na te hematologii by zjistili ktery ten preparat na to redeni by byl vhodny?? Gallova totiz o jine variante nez Godasal spolu s Medrolem nechtela slyset tu zmenu na Clexane provedl CAR aby teda byla zmena, ale bylo to nejhorsi KET …

Kdyz jsem po ni dnes chtela cokoliv alternativu tak proste ze geneticka vada embrya a ze teda udela znovu krev hned po 6tinedeli …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3554
6.1.22 22:08

@ButerflyP
Uvidíš, co ti řeknou po vyšetření. Teď s tím stejně nic nenaděláš. Teď hlavně odpočívej a to myslím víc psychicky. A zkus ty lázně, koukni na šmoulili!

Na hematologii by zkoukli výsledky a navrhli ti terapii, když jim řekneš, že ti clexane neseděl, zkusí něco jiného z testů to nejde vyčíst, musí se vyzkoušet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3747
6.1.22 22:35

@ButerflyP
hele ja taky mela vzdy dve kontroly ok i se srdickem a pak konec. jednou blba genetika, podruhe ne. mal leidena, ale bez clexanu, dr z hematologii mi to napsat nechtela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3747
6.1.22 22:36

@Titanie
jak ti zjistili alergii na ty dva pripravky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3747
6.1.22 22:40

@ButerflyP
no ono to, ze se ti embryo chytne je jedna vec, ale dostat se aspon pres prvi screening druha. podivej zetmi - take jde na konzultaci jinam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
6.1.22 22:41
@Anonymka1230 píše:
@Titanie
jak ti zjistili alergii na ty dva pripravky?

To me take zajima :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3747
6.1.22 23:08

@ButerflyP
No ja ted mela vyjimecne fraxik misto ckexanu a boule a modriny jak blazen. Coz sem nekde vycetla, ze muze byt alergie/nesnasenlivost. Takze ten ja uz nechci ani videt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7281
7.1.22 01:14

@ButerflyP po své zkušenosti bych rozhodně jela hladit frantovy pindoura :srdce: hehe…ba ne. Ty procedury na mě zabraly. To se poznalo i skrz to, jak důkladně se mi tam začalo čistit tělo. A ovu 12 DC? Jako to jsem neměla naprosto nikdy :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7281
7.1.22 02:15

@ButerflyP čtu ze s otehu taky problém nemáš… s tím rozdílem že mě ani chlapovi nenašli naprosto nic. U nás potraty úplně bez příčiny. Někdy je to fakt na palici, když člověk neví, proč se to děje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
7.1.22 06:22
@Anonymka1230 píše:
@ButerflyP
No ja ted mela vyjimecne fraxik misto ckexanu a boule a modriny jak blazen. Coz sem nekde vycetla, ze muze byt alergie/nesnasenlivost. Takze ten ja uz nechci ani videt

Jj to moc dobre zmam me to delal clexane uplne cerne bricho a mam tam dodnes jeden cerny flek videt i po 3/4 roce :zed:

Dojit do screeningu neni podle me vec CARu ale meho imuna!!! Takze proto, konzultaci jinde mohu chodit ale ten muj nebude mit jinde duveru, z Natalartu zname osobne 3pary kterym to vyslo dvema napoprve a jednomu napodruhe, myslim tim transfery.

Jako vazne problem v CAR?? Chytani super jen proste to chce od Gallove doporuceni na lecbu teda necim jinym jeste ale ted uz mic prostor na zkouseni neni :zed: :zed: mrazacky jen dva :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
7.1.22 06:26

Jinak je to se mnou v haji, vcera jsem plakala max 10minut pred vykonem a do hodky po vykonu uz jsem vzdala i to brecet, mozek uz si zvykl tyto situace prijimat nejspis - jako vcera po 2hodinach bych mohla uz byvslem jit domu,… tak alespon ze pujdu ted po snidani jen pockat na zpravu, a kdyz uz se to pokazilo jdu se nechat naockovat proti tomu Covidu, mam si dat Pfitzer nebo Modernu?? Co mate vy? Ten muj ma Janssen a tu nechci :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí