KET duben 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3564
8.1.22 15:57

@ancksunamun přeju ti, aby se ti rozjel sám, je to asi na palici :roll: držim palce ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
154
8.1.22 20:49

@Lenca.sz gratuluji, už bude jen dobrě :srdce: jinak tvůjDomink na té fotce vypadá jak náš malej :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1681
9.1.22 10:01

@LucieKLuc no moc dělat nemohli, tu stimulaci ten doktor nezvládl…měla jsem jen 4 zralá vajicka, oplodnili dvě a vyšlo jedno jedine embryo.
Já měla balicek na pojišťovnu - bylo v tom ICSI, time lapse monitoring a laser (na spermie)🤷‍♀️
Doplaceli jsme ještě prodlouženou kultivaci - celkem platba 21420 a pak ještě 2500 doplatek léky Pergoveris.
A ty jsi teď kde?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4089
9.1.22 11:49

@Michaelavavra
Ja jsem ted v Plzni na namesri, bydlim v DE takze jsem volila Plzen kvuli vzdalenosti. Platime tudiz vse v plne castce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7539
9.1.22 17:22

Ahoj holky, dávám znovu odkaz na skupinku. kdyby někomu nešlo, tak mi písněte soukromou zprávu a já vás pozvu :kytka:

https://www.emimino.cz/…ang/diskuse/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1681
10.1.22 11:13

@LucieKLuc no ty částky jsou masakr🙉My jsme se dostali nějak na 180000 doteď. A v DE je to pouze jako samoplatce? Ceny urcite ještě vyšší, do Prahy jezdí hodně,,cizinců”.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
11.1.22 20:46

Krev pozitivní,na utz není nic vidět

Ahoj holky, chodila jsem sem v dubnu a květnu, oba kety nevyšly. Tak si jdu pro názor, zkušenost, přece jen máte dost za sebou… Teď jsem byla pro posledního mrazacka, testy konečně pozitivní. Tak jsem dneska šla na HCG (15 den po ket)a sestra že rovnou udělají preventivní. Dr nic na utz neviděla, ale je dost brzo, ať jsem v klidu. A odpo když jsem volala na výsledky, sestra mě předala Dr(to se mi nikdy nestalo) ať přijdu zase zítra na kontrolu, HCG přes 2000,že je to divný. :? :? :,( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4032
11.1.22 22:57

@Motýlnice ahoj, tak já tiše gratuluji :hug: :srdce: Nejde mi sem zkopírovat tabulka hcg po ket/et s 5-denní kultivací, ale 15. den po ket tam uvádějí horní hranici hcg 3279 a průměr 1287. Takže jsi mezi. Nepřijde mi to nijak divný. Jen říkají, že asi od 1000 je to vidět na utz, ale podle mě je prostě brzo a někomu to hcg stoupá rychle. Nenech se stresovat, chce to chvilku čas. Moc ti přeju, ať je vše v pořádku :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
11.1.22 23:09

@Pavluja Co jsem hledala, tak už by právě bmělo být něco vidět nad tu 1000. A našla jsem jen, že holkám HCG stoupá, ale mají prázdný váček, nic o tom, ze by nic v břiše nebylo, jsem nenasla. Nejvíc mě hlodá, že mi doktorka řekla, abych přisla hned zítra nebo jestli nechci zajet do car, ať radši na mě kouknout oni (120km daleko a mám tam volat až v pondělí na objednání). Kdyby mi dala čas třeba do pátka na další ko. Tak si říkám, jestli se nebojí mimoděložniho, ale to zas by tak nestouplo HCG ne? Nebo proc tak plaší?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3747
12.1.22 08:36

@Motýlnice
hele OG nemusi mit dobry utz a pak uvidi prdlajs. a mimodelozni ted jeste neuvidi take, to se pozna ze zacatku hlavne z toho, ze malo stoupa HCG (coz muze byt i jina pricina). takze ja bych si dosla zitra na kontrolni HCG a podle toho bych se rozhodla. kdyby byl narust maly, tak bych se bala a kdyby ok, tak by to mimodelozni temer vyloucilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4032
12.1.22 16:33

@Motýlnice já ti nevim, proč tak plašila… jak to teda dopadlo? Víš něco nového? :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
12.1.22 23:43

@Pavluja Díky za podporu a optání. Dneska už byl váček 4mm, tak snad je to na dobré cestě. Jen to HCG mi pořád šrotuje v hlavě, dneska mi Dr řekla, že bylo 2200 :roll: jde o 4denni po 15 dnů, přijde mi to nějak moc :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10923
13.1.22 09:10

@Motýlnice neboj, je to ok. Taky jsem měla vysoký HCG a je z toho krásná holčička. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
13.1.22 16:57

@DandátkoP Díky moc. Holcicku bych asi brala radši :D Hlavně aby něco bylo :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4032
13.1.22 20:57

@Motýlnice gratuluju :kytka: :hug: já věřím, že to je v pořádku :hug: Já měla 20. den skoro 13000, dřív jsem na krvi nebyla kvůli svátkům, takže jsem 15. den taky musela mít dost. Je to na dobré cestě, tak jen tak dál :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí