KET duben 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2764
7.1.22 13:49

@LucieKLuc a řekli ti proč se to stalo? Pac krev byla pěkná… I když já měla jednou 200 ale to bylo špatně od začátku a podruhé 894 a za dva dny krvácení a konec… To je dobře ale i tak to není 100 % teď mi zůstali 2 6tidenni a 1 5 ti denní blasty

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4086
7.1.22 13:59

@Sissinka27
Nerekli. To byl prvni transfer a embryjka nebyla vysetrena. Takze vazne nevim. Ja jsě zacala krvacet hned v tech prvnich 14 dnech a proste jsem i pres leky odkrvacela a embryjko odeslo.
A ted pri druhem se nechytlo vubec (to jsě ale uz presla do Plzne a nechala si udelat imuno-vysledek jsem davala vyse, pouze podpurne godasal )
Takze mam z prvniho pokusu jeste jedno nevysetrene embryjko, tak uvidime

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2764
7.1.22 14:05

@LucieKLuc budu ti držet pěsti ať to poslední je správný a vyjde to :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4086
7.1.22 14:13

@Sissinka27
Mockrat ti dekuju. Menim i doktorku v ramci centra, tak doufam, ze ji budu mit pri transferu a bude mit stastnou ruku🍀 :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1681
7.1.22 14:38

@ButerflyP je mi to moc lito, ze to zase nedopadlo🥺Ale tady je asi souhra více veci, které snad není tak těžké zmenit.Je to hlavně o přístupu dr a bohužel musím říct, ze ti tvoji za moc nestojí🤷‍♀️
U profesorky Gallove jsem byla…prý spešl vyšetření -rozšířena reprodukční imunologie…prd po čase jsem zjistila, ze to je základ, který ti každý,,normální car” udela, když vidí opakující se problém. Jak už tu holky psaly, lepší je dr Malickova v Praze.Zkus ji napsat mail. U velmi komplikovaných případu udela výjimku, jinak nové pacienty nebere.
Mám za sebou potrat ve 22tt a pak ZT v 8tt.Jak dle car, tak me gynekolozky neschopenka automaticky. Vyšetření na hematologii též normální po dvou potratech hned…vše mi vyšlo negativni, přesto na mou zadost neměli problém s imunomodulaci ve formě Clexane+Utros cele tehu.
Tento přístup od tvého car mi nepřijde úplně,,fér”, chtělo by to nějaké vciteni/pochopení🤷‍♀️
Na 3IVF jsem též změnila car, něco to stojí, jen dojíždění bylo na 3 hodky jedna cesta, ale stojí to za to.To s partnerem je na prd….neuvazovala jsi třeba o popovidani se speciální psycholozkou na neplodnost?
Drz se🙏

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7539
7.1.22 14:53

Holky, házím se znovu odkaz, ta diskuze je živá a hodně se posouvá, tak at nemusíte listovat a hledat

https://www. emimino. cz/…ozkovy-gang/#…

Skupina je zalozena, snad bude funkční odkaz. kdyby ne, tak si vyhledejte skupinu ponozkovy gang. Dala jsem tam nějaký diskuze ale klido zálozte co vás napadne ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1681
7.1.22 15:00

@baru-ska takže IT skupinek se stává🥳,,baruska”🤩

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7539
7.1.22 15:20

@Michaelavavra je to tak :mrgreen: ale doufám, že to neznamená, že to budu já kdo, bude nejdýl v těch snažilkovských skupinkách :think: :mrgreen: je to 2.5 roku a už mi to leze na mozek :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8014
7.1.22 15:32

@baru-ska hele klid ppsledni budu ja :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3747
7.1.22 15:33

@ButerflyP
PGT A staci, kdyz vy nemate problem. Na pojistovnu se nedoplaci, plati se jen biopsie
Me Torch delali asi 14 dni po revizy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4086
7.1.22 15:37

@Michaelavavra
Muzu se zeptat, kam jsi nakonec sla?
 Dekuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3747
7.1.22 15:39

@Titanie
Ja mam takhle silene boule po fraxiku, clexan lepsi. Zibor uz si nepamatuju, ten snad ok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3747
7.1.22 15:42

@ButerflyP
Tu lepsi cytologii jsem si platila taky, pry se na vse prijde drive. Ma to byt i nejake roky snad na pojistovnu - nove

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3747
7.1.22 16:32

@ButerflyP
Souhlasim s holkama, je blbost tahat penize za KET, co jsou o nicem. Plus navic zdravi a osychika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1153
7.1.22 16:39

Ahoj holky, dnes jsem cela takova rozhozena, vcera mi prisel mail o zaplaceni roku 2022 na skladovani mozacistniho embrya, vubec nevim proc ho pred rokem mrazili, kdyz jsme nechteli…(dalsi dve byly geneticky uplne nepouzitelne), ale i tak to bylo strasne zvlastni ji volat, ze si neprejeme prodluzovat skladovani :,( jeste k tomu bud musime prijet podepsat osobne papiry a nebo s overenym podpisem zaslat dokumenty doporucene :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí