KET duben 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7281
6.1.22 17:24

Já jsem důkaz že zázraky se dějí. Teda nechci to pořád zakriknout, mám teď neskutečny strach co screening.
3 transfery a jen biochemka a pak se povede přirozeně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
6.1.22 17:27

??? APA syndrom me leci jen Gallova na imuno o hematologii se nikdo nikdy nezminil :zed: :zed: :zed: sakra, zase jsem blbec duverovala a musim proverovat koukam 8o

Ovutesty mi nikdy neukazuji, a navic kdyz nebude ten muj doma tak je mi to k nicemu… no to se uvidi za dva mesice stejne nejdriv

@Zetmi a tobe uz dorazila mrska? Nebo jeste ne.

Jeste jsem zapomnela zminit ze jsem se ptala na beh, tak pokud beham dlouhodobe, nevadi to, spis pry v poslednich mesicich bych to nemusela udychat tak pry pomalu snizovat tempo, ale zakazane ne, jen to zvedani tezkych bremen, jenze toho ja se nezbavim, a prukazku nedostavam z duvodu tech potratu… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3554
6.1.22 17:31

@ButerflyP
Hele a nemohla by ses domluvit s praktikem, aby tě na hematologii poslal, chodí tam všichni s Leidenem a APA je podle mě pro těhotenství daleko větší problém… obecně by hematolog měl spolupracovat s gynekologem… někde jsem četla, že jen godasalnepomáhá…. Že by to mělo být v kombinaci a proti ten hematolog…

Co zkusit lázně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3554
6.1.22 17:40

@ButerflyP
Tak Gallová je jistě špička, hlavně na imunologii a ty tam k tomu máš ty NK buňky….

Jde o to, jak to vyšly ty hematologické protilátky….jde o to jaký máš a kolik… Hele já o tom vím prd, já si napíšu max. Konzilium :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3747
6.1.22 17:58

@ButerflyP
To je mi moc lito :hug:
A tys ted mela embryjko vysetrene? Jako dr ma pravdu, testuje se jen zaklad, nicmene svadet na to vse je taky nesmysl
Urcite sem z holkama zajednu, ze priste PN od transferu. Jina centra to davaji a to ty hokjy treba jen sedi v kanclu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8014
6.1.22 18:00

@ButerflyP nn, ale casu dost :mrgreen: a navic ja jsem unikat posledne dosla az skoro 8 týdnů po revizi :mrgreen: jak pise teta zkusit toho obvodaka aby ti dal doporučení na ru hema zkusit to tam :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
6.1.22 18:00
@Tvojeteta píše:
@ButerflyP
Tak Gallová je jistě špička, hlavně na imunologii a ty tam k tomu máš ty NK buňky….Jde o to, jak to vyšly ty hematologické protilátky….jde o to jaký máš a kolik… Hele já o tom vím prd, já si napíšu max. Konzilium :mrgreen:

No prave ze se to o ni rika, se ji za tech 6tydnu hned zeptam na tu hematologii, dnes rano me ujistovala ze jsem zalecena ze ten Medrol s Godasalem staci na to me, vytahla jsem ji z laborky mam na ni soukromy mobil, pro ni nejsem jen kdosi, ale pocit ze to svadi na genetiku ze proste veda, ale taky mi prijde ze ten godasal s medrolem dava vsem co vim ze k ni chodi. Imuno mama kontrolovane uz 3krat a genetiku jednou… ta se pry nemeni :nevim:

Zkusim resit tu hematologii… po clexanu mi zustaly modriny az do ted a to uz je to 9mesicu od pichani :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3747
6.1.22 18:04

@ButerflyP
A kolik mas jeste embryjek ted zamrazenych?

Tak genetika za 30 000 za embryo je blbost, to je moc i kdybys byla samoplatce. U nas je balicek i s biopsii asi 90 000, ale je v tom 8 embryii. Gennet ma na strankach tusim 8 000 za jedno

Ja uz jsem ti to myslim psala driv - zmen CAR. V tvem veku a po neuspesis mas narok na genetiku embryii pres pojistovnu a platit bys mela jen za biopsii. Plus neni ochoten ti napsat PN i kdyz mas fyz naricnou praci a krvacela jsi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3747
6.1.22 18:14

@ButerflyP
Tolik ZT a biochemek bude spis chyba embryii, podivej se na pakouska. S ty uz nejsi nejmladsi, po 35 roku to riziko narusta a kazde embryo muze mit jinou vadu. Tou genetikou embryii by ses aspon dozvedela, jestli je to v tom nebo ne. A pokud by byla ok, patrala bych dal, proc se to deje. Embryolog do embrya nevidi, aby poznal, jestli nema vadu
Nevim, proc se tak branis jinemu CAR. Dojdi si jinak aspon na konzultaci, at mas jiny pohled. A hlavne at ti i oni reknou, ze bys u nich tu genwtiku embryii mela na pojistovnu. A jestli by ti napsali neschopenku.
Za konzultaci jinde prece nic nedas

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3747
6.1.22 18:18

@šmoulililinka
Ale tys otehotnela nekolik prirozene i ored ivf, ne? Ale vzdy to blbe dopadlo (krome male) a ivf s gebetikou mela byt reseni. No a nebylo
Na screening drzim palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3747
6.1.22 18:20

@ButerflyP
Jo a hematologie urcite neni spatny napad

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7281
6.1.22 18:27

@Anonymka1230 otěhotněla. I přes prapodivne nepravidelný cykly. Embrya vyšetřena a já Teda platila za vyšetření. Pac chlap má pojišťovnu 211 a s tou má helios problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
6.1.22 18:38

Jiny CAR nedam, partner menit nechce uz to vypada ze nechce nic, chce to cas, mozna ze to bude chtit jineho chlapa, no ale ja miluji jeho :zed: on nevi nedokaze mi ted rict vubec nic navic je 400km ode me. Hematologii zkusim poptat a taky vic zatlacim na Gallovou jenze kdyz zrovna laborka vyjde ok, tak nic nenadelam.

Ja otehotnuji jak na bezicim pase, nestalo se ze by to nevyslo at prirozene nebo ivf, ale vysledek je stejny … :think:

PN po tom vsem nedostanu, to mi rekli i tady ve FN, ze neni potreba kdyz se citim dobre … ze zitra rano me stejne pusti, je to tady jak na dratku kdyby mohli udelaji to snad ambulantne… :nevim:
Musim jit dal prezit dalsich pulroku a dockat se uspechu, je nas tu vic, tak to by bylo aby nebylo!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4092
6.1.22 19:25

@ButerflyP
Moc me to mrzi, ze neco takoveho musis prozivat.
Jsem zvedava, co ti Galova rekne a pokud ti je 38, jeste bych to nevzdavala. :kytka: :hug:
Je mi 40 a rozhodne to nevzdavam a vzdat jen tak nehodlam.
Drz se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Julia Čiková
6.1.22 19:27

@ButerflyP Zlato, jsem dohromady podstoupila 3 ivf, z toho 6 ketu, jednou jsem měla biochemko, ale jinak embryo nikdy se nechytilo. Poslední ivf ale bylo v jiným CARu, kde mi udělaly genetiku a Era test, a konečně po 6 letech marných pokusů a zklamání jsem těhotná, momentálně jsem v 16tt. Buď tebou, zkusím jiný Car, a na tu genetiku máš nárok už zdarma, si myslím. Mimochodem mně je 37

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex