Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@ancksunamun držím palce, aby to přišlo co nejdřív…zítra mám taky rutiní kontrolu na gyndě, příští týden v úterý kontrola v porodnici, tak jsem zvědavá, co mi řeknou. Termín mám na konci ledna ![]()
@Pavla198 no myslela jsem, ze druhý porod bude jednodušší a ejhle, jak jsem se spletla.
@Zetmi mooc děkuji
@kambalaka jeee, tak to krásné přibíráte na váze, jen tak dále. My včera na kontrole měli skoro porodní váhu, tak jsme byli pochvaleni. Zatím jenom kojím, tak snad se mi to kojení nějak nerajbne.
@Pavluja po porodu z nicehonic v noci jsem začala silné krvácet a tlak mi šel rapidně dolů, rozhodovalo se jestli mi vezmou dělohu ale podařilo se jí zachránit a krvácení zastavit. To je teď otázka jestli na tom neměl podíl i covid. Žádné příznaky jsem neměla, jen v den nástupu do porodnice jsem přišla o čich a chuť. A když jsem se zeptala, co to bylo, tak prý se to někdy stává. Přesně, štěstí, že ty doktory máme. Ještě teď jsem z toho dost vyklepana a o únavě ani nemluvím ale prý po texh transfuzich se tělo bude dávat do kupy měsíc, tak jsem zvědavá, kdy ta šílená únava odezní. Dcerka je z brasky nadšená, porad chodí a říká mam rada brášku a když pláče malý, tak bráško neplakej.
Snad jsem na nikoho nezapomněla, je nás tady už hodně, tak se trošku ztrácím v obraze ![]()
@Lenca.sz Velká gratulace ke krásnému chlapečkovi.
Ať jste zdraví a už je jen dobře. ![]()
Čau holky, dnes na krev nemůžu a dostanu se tam až v pátek. Malá začala v noci zvracet a i když už to vypadalo nadějně tak zvracení pokračovalo i teď odpoledne.
Teď usnula tak snad už pak bude dobře.
@baluuu8 chuderka tak at je ji lip co nejdriv
my do patlu pockame my umime čekat ![]()
Dneska mě dost chytají bedra. Vyloženě křeče, snad to není nejakej průser ![]()
@Zetmi
Nj, čekání je moje slabší stránka… Kdybych to uměla a měla náčiní, odeberu si tu krev dneska sama a pošlu s tím manžela do laborky nejradši ![]()
@baluuu8 muhehe. Jak já ti rozumím. Mě teď asi zabije to čekání na screening.
@šmoulililinka Kdy jdeš? 17.1. nebo si to s někým pletu? Já mám jet 17.1. do car na utz… Kurde, že jsem si neobjednala ten přenosný ultrazvuk z Wishe.. ![]()
@baluuu8 haha já na něj koukala na ali
jojo jdu toho 17., nejradejj bych věděla aspoň jak dopadla ta krev ![]()
@ButerflyP Zítra na tebe a Izabellku budeme všechny moc myslet a držet pěsti
Určitě je všechno v pořádku. V kolik jdeš na utz?
Jdu na 10h, diky za podporu, spojte se at treba pro me ten cerven plati ze o rodim, ale hlavne at uz necekam znovu od zacatku
@smoulamodra jeste jsi cela?? Nebo uz mas ty kulihrasky venku?
@Lenca.sz
Další krasavec do party!!! Doufám, že sis všechny trable už vybrala a teď bude už jen pohoda!!! Moc gratuluju