KET duben 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
852
6.1.22 12:12

Genetika embryi pri jen pri cerstem OPU, a cena 30tis/kus tak to holt radeji nove IVF, protoze ani to geneticky vysetrene embryo prece nezaruci ze se chyti.

Spis bych chtela jinou medikaci na ten APA syndrom :zed: tak jsem za 6tydnu zvedava!!!

@Zetmi jaky mate v plan??? Mate jeste mrazacky? Co pocity? A co tvuj vlk? Jak je na tom pocitove on?

Jinak pisete ze nemam myslet na to ze mi opusti, jedina odpoved na to ze to nevyslo zase byla - nechci to ted resit, uz mam CARu dost, tolik penez a jen si huntujes telo, a ze ma smisene pocity, je mu 26 let a me 38, nemame nic spolecneho - nechtel mit nic napul ucet, byt nebo dum. Takze ja mu v zamilovanosti poskytla 5milionu co jsem mela za ty roky z podnikani a rozestaveny dum je jen na nej v katastru - no proste blba :zed:

Moc dobre oba vime ze laska bez ditete nam stacit nebude, ztroskotalo mi na tom manzelstvi :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7539
6.1.22 12:25

@ButerflyP co se týče ty genetiky tak ano.to by muselo být nové opu.ale pak jsem už nezaplatila ta genetiku ani korunu..a když sectes ceny ta ket a nové ivf možná to bude srovnatelné. uvidis. tentvuj vztah mě mrzí.. úplně to chápu.. a bohužel být v tvé kůži tak bych byla stejně skepticka :( ale já jsempesimistka :roll: snad to bude v poradku a přítel bídě chtít zkoušet dál.. byla jsem ve vztahu kdy nás už pojilo hlavně to že ode me měl kupu peněz a jsem ráda že jsem pryč.. :hug: promin já ted nevím.. ty už dítě máš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2764
6.1.22 12:37

@ButerflyP nám doporučili genetiku embryí hned před 1.ivf na genetice páru protože mám menší chybu v chromozomech a taky jsem za genetiku embryí neplatila… To mě mrzí tvůj vztah ale urco to přítele přejde a půjdete do toho spolu znova. :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3564
6.1.22 13:00

@ButerflyP ty vole, tak tohle je fakt masakr, co si psala jak to máte s přítelem…no a 12let je taky dost, když je mladší. Já mám o 7let mladšího, ale teď mu bude 32,takže to už je jiná. Holka, tohle je boj, který ti nezávidim. Asi je ještě mladý na to, aby to ustál a je to pro něj těžký, ale nemyslím si, že tě opustí. A když jo, tak je to blbec!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1270
6.1.22 13:04

@ButerflyP bez genetiky do toho nechoď. Já mám za sebou 2. Ivf, z toho celkem 9 blastocyst a všechny byly špatne. Ani jedno se nechytlo. Takže šance, že to je v genetice může být. A s tím nikdo nic nenadela. Je ochotný partner přijmout třeba darované vajíčko? To by vám pak mohlo zachránit i vztah. Já chci teď taky podstupovat 3 ivf ještě se svýma vajickama, ale pak už půjdu asi do darovanych. Když jsem za 4 roky ani jednou neotehotnela, tak problém prostě někde bude. A to mi je teprve 31. V tvém věku, to už fakt může být špatnou kvalitou vajíček, pokud má partner spermio v pořádku. Uvidíš, že to zase zvládnete. Teď je to čerstvé.

Příspěvek upraven 06.01.22 v 13:07

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3564
6.1.22 13:04

@ButerflyP a tu genetiku embryí, my jsme nic neplatili! Pojišťovna to schválila a zaplatila. Je mi jako tobě 38let, za sebou jsem měla jen 3pokusy transferu :nevim: takže nechápu, co ti to pořád nakukávaj :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1024
6.1.22 13:08

@ButerflyP Zlato,genetika Ti samozřejmě nezaručí, že se to chytne, ale máš rozhodně větší šanci, že se bude dobře vyvíjet, nestane se ZT…Nikdy nevíš, proč se to děje, možná je to opravdu špatýma embyjkama…Bez genetiky bych do transferu už nešla…divím se, že Ti to nedoporučili automaticky…
Vztah mě mrzí, taky mám mladšího chlapa o 5 let, v 28 ještě o dětech nechtěl ani slyšet, natož aby se mnou řešil IVF…je to pro ně náročné, obzvlášť když je takhle mladý..držím pěsti, ať to celé dopadne co možná nejlépe. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19749
6.1.22 13:39

@ButerflyP Asi bych popřemýšlela o změně CAR. Nárok na genetiku embryí na náklady pojišťovny určitě máš, myslím, že jsem kdysi četla, že po dvou potratech vzniká ten nárok… :think:
Moc na tebe myslím, mrzí mě, co zažíváš.. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8014
6.1.22 13:51

@ButerflyP no my jdem v březnu na konzultaci do nového car, a dle toho jak se nám budou zdát tak zkusíme další ivf ale budu trvat na genetice embryii, my už mrazáčky nemáme. Pocity mám takové na houpačce. Víceméně jsem byla taková přejetá ale pak když muj došel se změnou car nezavrhovala jsem to ale byla jsem trošku taková pochybovacná, nicméně po domluvení konzultace se ve mě cosik přetočilo nalilo do žil zase tu natěšenost. no, vlk o tom nejdřív nechtěl ani slyšet o dalším ivf nejdřív za rok za dva, druhý den došel tak napodzim, a pak došel se zmenou car ale at to nechám až v březnu at se nám líp jede :D a prostě věří že to vyjde. (dokonce nejdřív chtěl jenom jedno díte, pak jaksik připustil že by mu ani nevadilo aj druhé a ted poslouchá o dvojčatech a že hned dve embrya). a prej kdyby byly všechny z tohoto ivf špatné, no co tak že dáme další kolo ivf co na tom. jako upřímně obcas si nejsem jista co bude následovat další den… tak ta tvoje situace ve vztahu mě mrzí, třeba to z něj mluví jenom zklamání, ale hodně mě mrzí že to vůbec musíš zažívat takové věci, jakoby nestačilo to čím procházíš :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
6.1.22 15:26

Tak uz je Izebell u tech vsech ostatnich v nebicku.

Genetiku mi nabizeji ale my vazne 150tis za genetiku embryi ted nemeli a ani minule sotva vzdy splacame 80tis na IVF, no netusim kolik stoji IVF po 40tce

U milacka partnera jsem si jista ze jen tak nepujde do jineho vztahu ale je jasny ze bude mit v hlave brouka jestli vubec teda budu moct mit deti, … ja to nemam v hlave vzdycky tomu verim v tomhle blok nebude a neni, genetika nikdy neukazala jinou chybu nez APA syndrom plus protilatky i proti spermiim, spermiogram neni idealni - ma asthenozoospermii, coz je jen nizka pohyblivost kupredu ale morfologie a DNA spermii ma nadprumernou. No ted stejne tim jak je na Slovensku tak plodne dny budou opravdu nahoda byt spolu prijizdi v patek ve 21h a odjizdi v nedeli v 15h, takze jestli se zrovna trefime tak bude bingo :P

Jsem nastvana na sebe!!! No ale jak je clovek otupely tak to snssi uz jako zubare, kdyz je kaz da se plomba a to je vse…
Dnes na salku same divnolidi, plakala jsem a nikdo nepohladi neuklidni, fskt hnus, jen kus masa na revizi, ani anesteziolozka krome moji identifikace ani carovani ted vam tam dam to s to - nic zadne info, zlata @Tvojeteta, ta by to tak nenechala!!!

No nic, vyhledove kdyz ustojime vztah tak v kvetnu nejdrive :zed:

Ale treba do te doby bude plodny den i v patek nebo v sobotu :mrgreen:

Hlavne vy co rodite s Xenou tak at mate zdrava miminka a idealni pribehy jak CS tak porodu,

Vy co jeste budete letos teprve vkladat, nechcete zalozit nasi soukromou skupinku??
Ne ze by se mi tady nelibilo, ale je nas tu min a min co resime ze to nevyslo, my brznadejne pripady.

Holky tu budou co nevidet resit kojeni a prechody na mrkvicky, a my cekat co Zetmi vykouka za carky. Je to jen navrh….

Budu resit jestli kdyz mi v 7tt potvrdi srdicko jestli mohu zustat v nemocnici na pozorovani ze se bojim chodit do prace, kdyz chteji porad tvrdit ze chyba embrya?? Podle me je to chyba tela a dle lekarky lze pri srdicku delat imunopodpora, ale pry musim za imunologem coz je Gallova, no ma byt nejlepsi ale zatim pro me zklamani, laborka nic neukaze takze se to svede na chybu emrya, to by ale uz poznal i emryolog ne?? Kvalitu blastocyst mam vzdy A++, mozna to bude ten problem ze by to byl nadclovek a je tak uzasne, ze telo nezvladne takoveho superjedince.

Jo a chcete perlicku? Na pokoji jsem s pani ktere potvrdili ze nemuze mit kluky, no tak hlavne ze v CARu o tom nikdy nikdo neslysel, ze?!!!

Zmena car nepomuze v tom ze se prestanou vyvijet miminka, nebo myslite?? Mam u nich z 8pokusu 6Missed Abort a 2biochemka, to je bilance slusna, jinde se nemusi ani chytit, vidim problem v mem trle a ve slabe medikaci na APA syndrom

Sorry za roman, nemam komu rict, rodina nema ani tuseni a nej kamosce uz o tomhle poslednim jsem ani nerekla ze strachu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3554
6.1.22 15:32

@ButerflyP
Ahoj- je to hrozný čtení, upřímně doufám, že je to hlavně tvým smutkem s postupně bude líp!!! Vždyť máte mrazáčky!
Hele já bych teda chtěla Godasal s Clexane/ Fraxiparine, asi to tu kombinaci potřebuje!
Kolik máš mrazáčků?

Hele máš z nás asi největšího zajíčka, ale třeba z něj fakt mluví jen smutek. Ten můj taky nechtěl o 2.IVF slyšet….

Než půjdeš na KET, zkuste si udělat čas jeden na druhýho, jste hezcí mladí lidé a je škoda utopit se v množícím šílenství!

Já krvácím hodně, navzdory dr. Uzm jsem léky vysadila, ale test je furt pozitivní, ale slábne, tak snad zítra poslední odběr… je to honička, odběr, školka, práce- ráno nestíhám, nemůžu v práci nic říct, protože by to bylo všem jasný, když nepoužiju naši laboratoř…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
6.1.22 16:43

@Tvojeteta

Clexane uz jsem mela ale to seneudrzelo vubec bylo z toho biochemko na 5+5, nevim kam jinam na imunologii jit, laborka ukaze vsude to stejny predpokladam, mrazacky neresim kolousek chce porad zkouset prirozene to ja na zaklade info o spermiu jsem trvala na IVF, ted mu proste dojde ze uz jsem stara a netusim co se muze stat, pravdepodobne si dame cas ale pokud to nevyjde do roka, tak predpokladam ze se mnou dal nebude at spolu mame a citime lasku sebevetsi… :zed:

Ono to ze neni srdicko by pro me bylo po tom vsem mnohem lepsi nez byt vzdy 2-3mesice tehotna pak 3mesice cekat na ET/KET a zacinat namivo se scenarem jak pres kopirak :pocitac:

Cas ukaze, jen proste v cem jinem zakopany pes ale tohle uz zazivat nechci, to vytouzene miminko si zaslouzime nevim co jsem kdy komu udelala ze karma takhle na nas

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
6.1.22 16:43

Dekuji za terapii vsem co tu jste a sorry ale nejak to ze me muselo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8014
6.1.22 16:46

@ButerflyP blázinku vzdyt jsme tu pro tebe :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3554
6.1.22 16:57

@ButerflyP
Hele gang je tu od toho, ale ty bys měla mít clexane + godasal dohromady pokaždý. Protože ten APA syndrom bude ten příšek…. V normálním životě se medikovat nemusí, i když v doporučeních jsou někdy i vysoké dávky, ředění krve…
Zkoušej doma, šmoulili jsme taky koukaly na ovutesty…
A zkus pak ředit třeba 2 KETy důsledně…. Já to taky střídám, někdy clexane jo, teď jsem neměla… ale někdo ho má celý těhotenství… kam chodíš k hematologovi s tím APA syndromem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí