Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@ancksunamun je to možné že se tam tam povrtal aby to popohnal.. Děvče naše no jsem z tebe napjatá jak kšandy!
doufám že až to přijde tak to bude rychlý a bez komplikací! ![]()
@smoulamodra jsi statečná!! Upřímně si opravdu nedokážu představit že mám takové pocity ve dvojitém balení, včetně double kopanců a vrtění
V+V se teda činí ale to tlačení od spodu musí být peklo.. Vydrž holka! Teď jsi kolik 34?
Jestli jdeš cca za měsíc tak se asi naše termíny i s Pavla198 sejdou ![]()
@ButerflyP Motýlku
myslíme na tebe 10:00 a chceme krásnou fotečku!
@ancksunamun
Mozna, ze udelal Hamiltona
ale to by ti mel rict
@Anonymka1230 měl, ale často neříkají… mě takhle udělali v porodce víc jak týden před termínem… řekla mi, že mě vyšetří a že bych poté mohla zakrvácet. Jednou rukou dovnitř druhá nějak ven… a poté mi začala odcházet hlenová zátka…
@šmoulililinka
Proto pisu mel, cetla jsem o vice holkach, co pisi co ty.
To je jak takove to skakani na bricho pri porodu - nema se delat, ted uz je to snad i zakazane a zrovna nedavno mi jedna maminka rikala, ze ji to udelali
@Anonymka1230 nesmí se jo? ještě 5,5 roku zpátky se na něj skákalo ![]()
@šmoulililinka
To nevim jak dlouho, ale uz pred 10 lety to bylo kontroverzni.
Tak Izabelka cislo 10 se taky nekonna, proste neni srdicko ![]()
@Titanie Thor to zvladne i za Izabellu
Mam vas vsechny rada bude to ted masakr… revize a jit do prace … ![]()
Asi nema smysl cekat ze by v pondeli srdicko jeste bylo??? Nebo?? Kdyz toho 6+1 bilo a bylo tak proste je to bez sance co??
@ButerflyP mne mudr řekl ze pokud je velikost nad 1 cm a není srdicko tak už zo nemá smysl..
moc me to mrzí. drz se ![]()
Holky u malé ve školce řádí neštovice, mám se bát nebo bych se měla bát jen v případě, že jsem je neprodělala… pokud vím, tak jako dítě jsem je měla
@Xena86 píše:
@ancksunamun je to možné že se tam tam povrtal aby to popohnal.. Děvče naše no jsem z tebe napjatá jak kšandy!doufám že až to přijde tak to bude rychlý a bez komplikací!
@smoulamodra jsi statečná!! Upřímně si opravdu nedokážu představit že mám takové pocity ve dvojitém balení, včetně double kopanců a vrtěníV+V se teda činí ale to tlačení od spodu musí být peklo.. Vydrž holka! Teď jsi kolik 34?
Jestli jdeš cca za měsíc tak se asi naše termíny i s Pavla198 sejdou
Vypadá to holky, že se fakt sejdem
ten poslední měsíc je už fakt o nepohodě a trpění ![]()