Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@ButerflyP zitra to bude určitě v pořádku
zádná revize nebude
a to že ted nic necítíš je znamení že to vyjde
![]()
@Zetmi to ano
jen. sesdani jsme 2 roky a spolu 8 let. a mladí no teoreticky ještě ano ![]()
@LucieKLuc píše:
@Sissinka27
Tak u vas to pujde rychleji 🤩 🤩 🤩
Jak to myslíš?
![]()
@ButerflyP Neboj, určitě bude všechno dobré…Hlavně nám hned napiš, budeme čekat…dopadne to dobře, mě už taky nebývá tak strašně špatně…I ty prsa jsou lepší o něco…Jen ta jejich velikost mě děsí, proti tomu, co jsem měla, je veliká:-)))…Neměly by se zmenšovat říkal mi doktor…
Ahoj holky
tak ja po kontrole a nic moc noveho. Jen sem mela vysoky tlak tak me brali krev a dalsi kontrola v sobotu v terminu. Zatim se nijak neotviram ale hlavicka pry silne naleha kam ma takze je to snad otazka casu…jen jsem dostala nejake tabletky na kvasinky (super ted idelani termin). A kontrola me dneska bolela jak svina. Jeste ted tu lezim a boli to. Bych se vsadila ze ho pan doktor zkousel popohanet ven hehe ![]()
@Sissinka27 tak určitě mladí, krásní, mamka napravená mojžíškou to pujde samo
![]()
@ancksunamun tak už aby to bylo
to víš když to nepopohnal tatka, tak musí doktor
držím palce at prasky zaberou rychle a prcek vzápětí vyjde ven ![]()
@Titanie píše:
@ButerflyP Neboj, určitě bude všechno dobré…Hlavně nám hned napiš, budeme čekat…dopadne to dobře, mě už taky nebývá tak strašně špatně…I ty prsa jsou lepší o něco…Jen ta jejich velikost mě děsí, proti tomu, co jsem měla, je veliká:-)))…Neměly by se zmenšovat říkal mi doktor…
Me se s prsama nikdy nic nestalo a taky to nikdy nedopadlo …
@Zetmi supeeer smíšku náš, tak konečně nějaký datum v dohlednu
snad si získají tvoji důvěru a bude to to pravé ![]()
@ButerflyP žádná revize nebude!! Protože jsi úžasně naladěná na úspěch a Izabellka je hotová věc, protože v ni věříš a v sebe taky.. Příznaky neřeš, opravdu jsou u každého těhotenství jiné u jedné ženy, takže se zpátky hoď do klidu. Chci zase číst tu přesvědčenou ženskou že prostě srpen rodíš a basta
![]()
Bude to v pořádku, moc na tebe budu myslet!!
@Xena86 doufám tedka koukám na ceník co mi poslali a chvilkama koukam jaký je rozdíl v některých věcech oproti zlínu (hodně levnějších) nebo balíčky akorát jsem trošku mimo z toho dotazníku co poslali
ten je teda dost podrobný ![]()
@ButerflyP Jasně,že nebude!!!Bellinka je bojovnice!!Nic jiného si nepřipouštěj…Naše síly se na zítra zase spojí a budeme s Tebou všechny, neboj se!!My jsme jak Strážci vesmíru:-))))Jinak mě se točila hlava, tak jsem si změřila tlak a 99/55…Tak už vím, proč mě to točení hlavy tak trápí…Káva by mi asi pomohla, ale tu nemůžu ani cítit, takže nic:-)))