KET duben 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8014
5.1.22 09:35

@ButerflyP zitra to bude určitě v pořádku :) zádná revize nebude :) a to že ted nic necítíš je znamení že to vyjde :) :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2764
5.1.22 10:08

@Zetmi to ano :D jen. sesdani jsme 2 roky a spolu 8 let. a mladí no teoreticky ještě ano :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2764
5.1.22 10:10
@LucieKLuc píše:
@Sissinka27
Tak u vas to pujde rychleji 🤩 🤩 🤩

Jak to myslíš? :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2764
5.1.22 10:11

@ButerflyP bude to v pořádku neboj. :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4089
5.1.22 10:22

@Sissinka27
Rak ma v horoskopu az cerven, ty uz duben 🤣

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1024
5.1.22 11:02

@ButerflyP Neboj, určitě bude všechno dobré…Hlavně nám hned napiš, budeme čekat…dopadne to dobře, mě už taky nebývá tak strašně špatně…I ty prsa jsou lepší o něco…Jen ta jejich velikost mě děsí, proti tomu, co jsem měla, je veliká:-)))…Neměly by se zmenšovat říkal mi doktor…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
890
5.1.22 11:11

Ahoj holky :) tak ja po kontrole a nic moc noveho. Jen sem mela vysoky tlak tak me brali krev a dalsi kontrola v sobotu v terminu. Zatim se nijak neotviram ale hlavicka pry silne naleha kam ma takze je to snad otazka casu…jen jsem dostala nejake tabletky na kvasinky (super ted idelani termin). A kontrola me dneska bolela jak svina. Jeste ted tu lezim a boli to. Bych se vsadila ze ho pan doktor zkousel popohanet ven hehe :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8014
5.1.22 11:34

@Sissinka27 tak určitě mladí, krásní, mamka napravená mojžíškou to pujde samo ;) :D

@ancksunamun tak už aby to bylo :) to víš když to nepopohnal tatka, tak musí doktor :) držím palce at prasky zaberou rychle a prcek vzápětí vyjde ven :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
5.1.22 11:48
@Titanie píše:
@ButerflyP Neboj, určitě bude všechno dobré…Hlavně nám hned napiš, budeme čekat…dopadne to dobře, mě už taky nebývá tak strašně špatně…I ty prsa jsou lepší o něco…Jen ta jejich velikost mě děsí, proti tomu, co jsem měla, je veliká:-)))…Neměly by se zmenšovat říkal mi doktor…

Me se s prsama nikdy nic nestalo a taky to nikdy nedopadlo …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7281
5.1.22 11:49

@ancksunamun těšíme se na další miminko :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8014
5.1.22 12:01

Holky tak mám termín konzultace v tom Ferticare - 16.3. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3092
5.1.22 12:07

@Zetmi supeeer smíšku náš, tak konečně nějaký datum v dohlednu :dance: snad si získají tvoji důvěru a bude to to pravé :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3092
5.1.22 12:11

@ButerflyP žádná revize nebude!! Protože jsi úžasně naladěná na úspěch a Izabellka je hotová věc, protože v ni věříš a v sebe taky.. Příznaky neřeš, opravdu jsou u každého těhotenství jiné u jedné ženy, takže se zpátky hoď do klidu. Chci zase číst tu přesvědčenou ženskou že prostě srpen rodíš a basta :hug: :hug:
Bude to v pořádku, moc na tebe budu myslet!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8014
5.1.22 12:16

@Xena86 doufám tedka koukám na ceník co mi poslali a chvilkama koukam jaký je rozdíl v některých věcech oproti zlínu (hodně levnějších) nebo balíčky akorát jsem trošku mimo z toho dotazníku co poslali :D ten je teda dost podrobný :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1024
5.1.22 12:41

@ButerflyP Jasně,že nebude!!!Bellinka je bojovnice!!Nic jiného si nepřipouštěj…Naše síly se na zítra zase spojí a budeme s Tebou všechny, neboj se!!My jsme jak Strážci vesmíru:-))))Jinak mě se točila hlava, tak jsem si změřila tlak a 99/55…Tak už vím, proč mě to točení hlavy tak trápí…Káva by mi asi pomohla, ale tu nemůžu ani cítit, takže nic:-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí