KET duben 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7281
4.1.22 14:38

@Tvojeteta na parazitka si musíš počkat, poslední fotku mám ještě z prosince. Teď na tom rychlém utz mi žádnou neposlala. 17. 1. bude screening, tak hned nějakou hodím :)
ajoooo vlastně :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3554
4.1.22 14:39

@šmoulililinka
A tou ses chlubila?

Hele tady si počkám na fotky vás všech z porodnice!!!

A když jsme u toho co naše ancunuman :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3554
4.1.22 14:41

@šmoulililinka
Jo už jsem jí našla v galerii! Tak to je jasnej kluk!! Však i kartářka říkala!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4032
4.1.22 14:42

@Zetmi to asi nejsou zvyklí, že někdo se chce objednat na později :mrgreen: Já myslím, že to špinění bylo asi místo ms a další bude zas až za měsíc po tom špinění… těžko říct, to by ti jedině řekli na gyndě, v jakém stádiu cyklu zrovna jsi.. Už abys měla po stimulaci, po ET a v mrazáčku dalších 6 embryjek připravených pro sourozence toho Éťáčka, viď? :* :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7281
4.1.22 14:43

@Tvojeteta tady máš lumpa :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
890
4.1.22 14:47

@Tvojeteta Hehe dekuju za optani :P zatim nic..jen nam uz netece voda ze stropu :P me tak nejak celym tehu provazi 4ka tak sem si rikala ze mozna dnes…krece rano byli ale jen litam na wc. Tak vyckavam no. Zitra kontrola tak su zvedava jestli me zchecknou spodem po nejake dobe a reknou jestli se neco chysta. Tri dny pred terminem by snad mohli :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
890
4.1.22 14:50
@ancksunamun píše:
@Tvojeteta Hehe dekuju za optani :P zatim nic..jen nam uz netece voda ze stropu :P me tak nejak celym tehu provazi 4ka tak sem si rikala ze mozna dnes…krece rano byli ale jen litam na wc. Tak vyckavam no. Zitra kontrola tak su zvedava jestli me zchecknou spodem po nejake dobe a reknou jestli se neco chysta. Tri dny pred terminem by snad mohli :mrgreen:

Clovek trosku zavidi @kambalace ze to prislo tak z niceho nic. Ted se clovek akorat porad sleduje. A pokazdy kdyz nekomu napisu nebo zavolam tak musim rict jako prvni vetu, ahoj ne neboj nerodim :mrgreen: :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7281
4.1.22 14:50

@Tvojeteta kartářka to říkala, ale dle čeho v tom vidíš kluka :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3554
4.1.22 14:59

@šmoulililinka
Svrbí mě pravá ponožka jako u titanie a myslím a i tipuju, že máte obě chlapečky!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7281
4.1.22 15:09

Zítra začínám 13. Tt 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3554
4.1.22 15:13

@šmoulililinka tak už jenom 26 týdnů🤣

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1153
4.1.22 15:13
@Xena86 píše:
Dnes kontrola 31+1 placenta je stále dole i když se mu to zdá lepší než minule (to říkal i minule) akorát ty cévy se mu pořád nezdají, hlavně některé nemohl přesně vidět kudy vedou takže bude pro jistotu preferovat císaře který bude dřív cca pd 36tt se dá běžně dělat. Na kontrolu zase za 2 týdny. Malej Matěj váží 1500g zatím ale pořád roste což je dobře.
Holky jste neuvěřitelně šikovné a fandím vám všem s krásnými utz, testy i čekání, ať to letí ten čas a dočkáte se všechny :srdce: :hug:

Tak to nic moc vysledek vid? Ale je jeste cas a muze se to jeste uplne jinak vyvynout ;) dulezite je, ze si kontrolovana :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7281
4.1.22 15:16

@Tvojeteta to zas bude bachor 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8014
4.1.22 15:34

@Pavluja hele prakticky by se dalo ríct že revize je jak ms odejmou sliznici jak při ms a měl by naskočit nový cyklus, no uvidím kdyžtak mi na kontrole da nějakou vyvolávačku (posledně jsem byla na kontrole 6t po revizi a rekla mi že sliznice roste že brzo dojde ms - jo došla cca za 14 dní) :D hele oni jsou asi zvyklý v praze že chcou lidi hned :think: když jsem předloni volala abych se objednala na tu imuno poprvé tak řekli že nejbližší termín za měsíc a když jsem řekla že to nevadí že to je fajn termín tak byly taky překvapení :D jo tehc 6 by bylo ideální :D no já nevím jak se sourozenci vlk si tedka nějak vzal do hlavy a pořád mluví o dvojčatech :D stejně nebudu mít et ale budu mít až ket tak či tak :D

@šmoulililinka krása :palec: jen at roste

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2764
4.1.22 15:44

@Pavluja no já už měla prosinec květen a srpen a to nebyly ty pravé měsíce… Tak musím věřit že únor bude ten pravý teda pokud mi to fyzioterapeutka dovolí :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí