Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holčičky
Tak u nás vše v pohodě, končím devátý týden…za 14 dní další kontrola a pak snad těhotenská průkazka. Thor je bombarďák ![]()
@Titanie paráda
![]()
@baru-ska vůbec se neomlouvej
taky mě už napadl test ale nebyla odvaha a taky se u mě zase až tak moc zázraky nedějí
ale doufám že se zázrak povede v Únoru ![]()
@baru-ska @Sissinka27 @Tvojeteta @Pavla198 @šmoulililinka Holky moc děkuju…A @Tvojeteta Byla jsi na kontrole nebo něco?
@baluuu8 kurna to jsem musela aj odložit bryle
a presto mi to vypalilo bulvu ![]()
Skvele zpravy partacko, nejak mi s tema dnama utikas, ja jsem dnes 8+1, a ty uz jsi 8+5, Thor vypada fantasticky - proste boží miminko.
Jeste jdes na normalni utz za tech 14dni? To ti vezmou asi uz i rovnou krev. A pak muzes hned za par dni na 1.screening - senzace, moc ti to preji, a jeste vic si preji abych to mela ve ctvrtek taky tak. ![]()
@ButerflyP Neboj,dvojčátko moje, dopadne to dobře…Jj, je to asi podle velikosti, ale tak Thor jede asi rychleji, Bellinka bude něžná holčička, ta si dává na čas
Za 14 dní mám ještě ultrazvuk a nevím, jestli ještě něco k tomu…můj muž mi teď položil mobil na břicho a pouští mu tam operu, aby Thora nekleplo:-)))))
@Titanie super!! Úplně stejná fotka jakou jsem měla tehdy já
bude to klučina Thor nebo Tristan? ![]()
Dnes kontrola 31+1 placenta je stále dole i když se mu to zdá lepší než minule (to říkal i minule) akorát ty cévy se mu pořád nezdají, hlavně některé nemohl přesně vidět kudy vedou takže bude pro jistotu preferovat císaře který bude dřív cca pd 36tt se dá běžně dělat. Na kontrolu zase za 2 týdny. Malej Matěj váží 1500g zatím ale pořád roste což je dobře.
Holky jste neuvěřitelně šikovné a fandím vám všem s krásnými utz, testy i čekání, ať to letí ten čas a dočkáte se všechny
![]()