Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Tvojeteta uvidím co mi řekne na rehabce ale budu ráda když to budeme sdílet spolu ![]()
@Tvojeteta Snad ano.. ![]()
Přemýšlím, jestli ještě nevyhrabu nějakou žádanku starou a nepojedu třeba ve středu znova..
Nebo jestli se neobjednám rovnou už na utz ke svému doktorovi… Má lepší ultrazvuk než CAR..
@baluuu8
Dojdi si ve středu- UZ tě jen rozhodí..
Ale já si myslím, že to bude dobrý ![]()
@Pavluja Ahojky zlato, jojo, zítra dopoledne jdu…Snad bude všechno v pořádku…Večer mám pak představení, tak jsem zvědavá, jak se narvu do kostýmu:-)))Sice jsem zhubla, ale přes prsa jsem tedy přibrala dost mám pocit:-)))A jak se máš ty? Všechno dobré?
@Tvojeteta Tak to těch 500 není málo, ne? Já se v tom moc nevyznám…Hlavní je, aby to @baluuu8 stoupalo a věřím, že bude…A ty jsi byla na krvi nebo ne? Já jsem dneska moc nestíhala číst, jen vím, že u Tebe to krvácení, ale nevím, zda jsi šla na krev…
@Tvojeteta Zlato,já určitě ne…:-(To představení za mě přezkušuje zrovna kolegyně…Je to náročné, bála bych se to hrát…Navíc se tam i tančí…Takže nee…:-(Škoda, do těch částí republiky moc nejezdíme…
@Titanie
Já jdu zítra, ale mně to bude klesat ![]()
No co, ale na Vás jsou lístky do první řady… že bych si udělala radost
Bud v klidu ja mela 12den po ET 379, takze mas vic nez ja. A bude to uplne v pohode umistene v deloze a za 14dni bude tukat srdicko
![]()
@Titanie
A manžel nehraje? Že bych mu koupila kytku a strčila mu tam fusku🤣