Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Sissinka27 Teda, ty mi fandíš… ![]()
Nakonec asi pojedu až zítra na krev, jsem nějaká k. o., v noci jsem nemohla spát vůbec.. A nakonec se to se zítřejším hlídáním snad vyvíjí, že to asi klapne..
@Tvojeteta testy máš pěkný. jestli víc krvacis, nemusí to znamenat konec ![]()
@Pavluja 17856 ![]()
@Zetmi mě po revizi přišlo taky jen špinění, Toť vše, prej ani nějak silnou ms jsem čekat neměla, jelikož to tam vyčistili tak nebylo z čeho…
takže nevím jestli ti ještě něco dorazí
možná tak poštou ale to a tím nesouvisí ![]()
@baluuu8 to ano
měla jsem podobny jako ty a měla jsem 857 tenkrát ![]()
@Sissinka27 Máš pravdu, už jsem našla tvoje testy a jsou s těmi mými dost podobné, tak to by bylo úplně super, kdybych měla takovou hezkou hodnotu.
@Xena86 hele ja si v klidu posledne po revizi dosla ms az skoro po 8 tydnech ale zase jsem po 4 tydnech nezaspinila ![]()
No nebudu popisovat detaily, ale podle intenzity i obsahu krvácení je to na 100% jasný. Zítra kontrola a asi budu za týden na kontrolu a za měsíc zase….
Hele je to osud- já platila KET, i když jsem neměla ( neproběhl ET), takže mi stejně CAR ten KET dluží🤣
A to s novým rokem zdražili, takže já vlastně ušetřím🤣 😂 ![]()
@Tvojeteta Kurňaaaaaa… To nééé, tohle… Nechápu, proč se to děje, když hcg prokazatelně rostlo..
Tak ať CAR vystřihne luxusní KET příště, když to tam máš předplacené a to už klapne!
Mrzí mě to. ![]()
@Tvojeteta to me mrzí ale zas na druhpu stranu prece tam ten ket zdarma nenechás
to bys mohla na ket se sissinka27 ![]()
@baluuu8
Hele asi to být nemělo, hele já jsem úplně klidná a díky vám v pohodě. Jen nevím jestli najdu sílu na dalších 10 KETů…. Zatím jsme se dohodli s manželem do dubna a pak se uvidí…
@Tvojeteta mrzí mě to, ale jsi vyrovnaná silná ženská. A do dubna?? No jeeeje, to vyjde!! 🙏 😊
@baluuu8 to víš že mám pravdu
bude to krásná hodnota uvidíš
![]()
Příspěvek upraven 03.01.22 v 13:41
Holky, tak hcg 20. den 12678
Jsem šťastná. Zatim to vypadá dobře, i když mi nic neni.
Jen prsa mě bolí už asi 3 dny.
Vyhrála naše šamanka @Zetmi s typem 12000. ![]()
@Tvojeteta zlato moje, co to čtu?
Vždyť to vypadalo tak krásně a testík sílil pěkně. Chjo. Nechci tě rozesmutňovat
, ale píšeš, že jsi klidná, tak snad jsi opravdu v pohodě. Možná toho bylo na tebe moc, v tý práci a tak. Uvidíš, co krev atd. Já bych ti typovala tak 890
Drž se, kočko, u tebe věřím, že to vyjde a nebude potřeba 10 ketů ![]()
@baluuu8 typuju 988
![]()