Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Tvojeteta mě to zatím nejde
zatím furt hledám tu chybu, co se mohlo stát
a furt jen brečím a jelikož jsem ve stavu jakým jsem, tak bleju stokrát víc, nestíhám ani dobíhat.. je to šílený.
holky furt si říkám, jestli to moje těhu zvracení nějak nesouvisí s tím, že mi bylo zjištěno pár alergii, včetně problémem s histaminem… ale já mám dojem, že kvůli histaminu by člověk nemohl jíst naprosto nic… už vím, že mi vůbec nedělá dobře sladký, jakýkoliv, pak sýry (to bude zas souviset s problémem s bílkovinou kr. mléka)… jako zvracím furt, cokoliv, i rohlík, ale když jím některé potraviny, tak to letí téměř okamžitě. Jsem už vyčerpaná, asi i psychicky skrz tu naší Beckynku, špatný období, velmi…
@Xena86 diky kočko
ja su tu na bas zavisla jak fetak na perníku
vcera jsme si rikali s vlkem ze kez by tak jak ztece dovolena utekalo aj čekání (jednou se vyspis a je diben kontultace po druhe se vyspis a je po odberu vajocek po treti je po transferu a prckovi se dari pekne v deloze a po čtvrté a prcek je na světě ![]()
Zatim cekam na porevizni ms a zatim nic jen minuly tyden st a ct rano na utriti oba dni jen lehke zaspinenu a jinak ms nikde ![]()
@Zetmi Taky na tebe často myslím, jak zvladate čekání….Mas pravdu s tím uspanim, to by bylo super kdyby to tak fungovalo.
Za mě - udělej par kravin, co pak v tehotenstvi nejdou dělat - opij se, vyrážím s kámoškama na dámskou jízdu…. Chce to nějaký “bordel” trochu..
Ať to lip utíká. ![]()
@baluuu8 diky kočko, zestik mas suprozni stejne jak teta
hehe tak to ozrani uz nepripada v úvahu
zitra zahajujem v praci novy rok a tim padem mi zacina pohotovost 24/7 ale onp jak clovwk nemi doma a necumi furt do zdi tak v praci mi to utíká, pac u nas v práci proleti 2 mesice rychlosti světla
![]()
@Zetmi Tak to je dobře…
Děkuju.
@Tvojeteta Pohrávám si s myšlenkou zajet na tu krev dnes.. Zítra nevím, jestli budu mít hlídání, navíc v práci mám úterý nejhorší den…
Titanie, fakt nepřijedeš do Trutnova? Koukám, že jsou volný lístky v první řadě… ![]()
@ancksunamun to je vtipný s tou kapající vodou😂 snad už se dočkáš🙏
@Anonymka1230 píše:
@Pavla198
Nejsem si jista, jestli jde. Nejak to vychazelo okolo svatku a laborky byli zavrene. Myslim, ze uz se ji blizi termin utz
Aha, no tak bude fazolka😍
@šmoulililinka šmouli,vím jaké to je ztratit psa. Předloni v létě jsme museli nechat uspat naší fenku, měla nádor. Zrovna jsem měla po ketu a bylo to na prd. První pes bude vždycky ten nej. Pořídíme si nového, ale až bude malá větší. Teď tě čeká další štěstí, nové miminko
Přemýšlíš, že si pořídíš dalšího pejska?
@Pavla198 ja jsem ještě dva dny zpět byla striktně proti, ale najednou v tom vidím jakési východisko. Problém je ale ten, ze manzel psa jednoznačně nechce
@šmoulililinka vim jaké to je, napišu to možná to bude znít blbě ale byla nemocná a stará bylo to pro ni vysvobození, nicméně vím jak se cítíš tu bezmoc. Já to zažila ale tu horší verzi. měla jsem psa 2 leté štěně, hodné, poslušné nicméně když jsme ho přestěhovali tak se zaběhl, ikdyž jsme ho hledali vehementně tak jsme ho nenašli ikdyž jsme stale doufali že ho najdem něco mi ríkalo že to dopadlo špatně. A když jsme se o tom asi 14 dní po tom zmínili jednomu známemu myslivcovi zustal jak os.any (on si myslel že jsme si toho nevšilmi ale my si toho všimli) jeden haj. l myslivec ho zastřelil 200m od našeho domu když se asi vracel. všichni myslivci to věděli jenom mojemu to nikdo neřekl ale nebylo těžké si to domyslet dokonce to byl jeden z rodiny (vzdálenější) skoda byla že ten den nebyl hon mohl žít. potom jsem o psovi už nechtěla slyšet, a dopadlo to tak že za půl roku mě muj naložil do auta a jeli jsme pro tohoto našeho současného lumpa. dej tvojemu čas on ještě změní názor,…