Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Tvojeteta - vysvetluj, neverime tomu!!!
Titanie tak na kdy ses objednala na utz?
A to s tou vodou blby ale pobavila jsem se
@šmoulililinka no tak to je na prd, když ho manžel nechce…i když to momentálně chápu. Budeš mít miminko a to venčení, pokud nemáš zahradu je obtížný. Když bude manžel v práci a pejsek bude mít třeba průjem, oooo
je to takové složité. No a o dovolené nemluvě. Ale ty si mohla dát pejska k mamce, co jsem pochopila, to je výhoda. Já jsem se soustředila na otěhotnění a práci a ono to pak bylo lepší ![]()
@Pavla198 uznávám, že jsem kolikrát nadávala, právě jak píšeš… dítě doma a pes potřeboval ven… nicméně to momentálně vidím jako východisko, abych se nezbláznila… jenže já bych stejně zase chtěla jezevčíka, tygrovanýho, trpasličího s papírama a toho bych jen tak z fleku stejně nenašla…
Kočky moje, pro zpestření nového roku malá tipovačka
Zašla jsem na krev. Dnes 20. den po ket
Výsledky budou kolem třetí.
@Tvojeteta počkej,jak jako? To nemůžeš takhle napsat…my chcem vysvětlení. ![]()
@šmoulililinka já ti rozumím taky jsme museli utratit naší starou fenku měla nádor a do toho mrtvici ale už je to pár let ale vzpomínám na ni dodnes ale zůstal nám po ní syn tak to nebylo tak bolestivé a teď je on starý ale máme i 5 letou fenecku… Teď to bolí ale soustřed se na miminko a s odstupem času to uvidíte líp a pořídíte dalšího pejska věřím tomu ![]()
@Pavluja tip 5000 ja zapomněla že je to 20 ![]()
Příspěvek upraven 03.01.22 v 12:20
@ButerflyP Zlato, já jdu zítra na kontrolu, tak snad bude všechno v pořádku…A co ty, pořád špiníš?
@Pavluja jéé,ale já nemám ponětí kolik je asi 20tý den po ket hcg, ale asi hodně…Tak třeba…3800hcg ![]()