Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Musim uznat ze Vam ty rodinne fotky zavidim, ja nemam s tim mym zadnou fotku z Vanoc, protoze bud jsem byla v praci nebo jsme byli na navsteve. A spolecne fotky za cely rok mame dve
tim jak ted pracuje v zahranici tak ani neni kdy ani spolecnou dovolenou jsme nemeli diky covidu
![]()
On sam i rika jak je fajn, ze me umi oplodnit takhle na dalku
![]()
Snad si budu moct alespon zacit fotit brisko, abych se mela cim pochlubit.
Dnes jsme 4,5hodiny jeli domu, jen prespi ja pujdu do prace a on pojede opet zitra novych 350km na Slovensko
no nekde na ty IVF musi vydelat, ze?
Snad se to s Izabellkou vse zmeni k lepsimu a budeme vice spolu
@ButerflyP hele my taly nemáme spolecnou vánoční
… Izi je v poradku a dotahne to az do konce ![]()
Holky, ale gang jede nonstop i o vánoce! O to víc se těšíme na fotky s břichem!!!
Pavluja- jak si vymýšlela, co všechno si necháš udělat na tý krvi, já tady vymýšlím, že bych se potají nabrala a hodila to ziltra do labky u nás pod rodným číslem švagrový…. No nemá se to… ale zase teď nevím, jestli už není pojištěná v rakousku… to tak asi nic…🤦♀️
No na sebe ti udělat nemůžu, protože vrchní na biochemii je manželka našeho kolegy a jak se někde objeví moje jméno, tak to zítra budou vědět všichni… tak až v úterý v soukromý labce
@Xena86 tak at ti to dobre dopadne a treba se budes divit a bude to nad ocekavani dobre
ja zacnu od pondeli pomrkavat po vecech, co si mam vzit do porodnice a zacnu nakupovat, pro maleho uz mam oblecky, jak nove, tak z druhe ruky tak i po manzelovi a po me
praci prasek uz mam koupeny tak pomalinku zacnu taky prat
nejak rychle se to blizi ![]()
@Ditu566 děkuji
no nechám se překvapit, snad příjemně ![]()
Tento týden jsem taky koupila prací prášek
protože se to nějak blíží a já mám raději věci připravený abych byla v klidu.. Můj chlap má na starost celou postýlku ale prý to chce řešit až budu v porodnici
no mě vomejou
ale co bych čekala, všechno řeší na poslední chvíli.. Např na Vánoce jede vyzvednout dárky do Alzy.. ![]()
@Tvojeteta tp je dobrý jak nad tím hezky špekuluješ jak to vykoumat
a co v pondělí si zajít jako samoplatce a v úterý bys šla na ofiko a měla bys porovnání ![]()
Naše zvědavost je možná větší než tvoje hehe
![]()
@ButerflyP Motýlku nebuď smutná, tvůj chlap se otáčí aby byly penízky a až budeš doma hezky a my víme že tu PN dostaneš tak se uvidíte častěji a budete si užívat tvého pupíšku
pak bude fotek habaděj ![]()
@ButerflyP Zlaťáku,já jdu taky zítra pracovat…Mám brigádku v očkovacím centru, jsou to 12tky, takže jsem na sebe taky dost zvědavá…Kontrolu máš ve čtvrtek, co??Budu moc držet pěstičky, ale určitě je to ok a Bellinka je bojovnice a drží se…Já budu v pondělí na gyndu volat, jak je tam můj doktor, abych se domluvila, kdy přijdu…A jak se cítíš? Já včera úplně super, fakt jsem si dala i nějaké dobrotky jako chlebíček a vlastně jsem se najedla po hodně dlouhé době…Dneska mě bolí prsa, ale špatně mi až tak moc není, což je dobře, doufám, že zítra to bude taky tak…Partner se mnou teď na kontrolu nejde, bojí se, protože minule to byla právě tahle kontrola, která byla pro nás konečná…
@Xena86 postylku mame slozenou uz asi 3 mesice, objednavala sem ji ve sleve a potrebovali jsme ji zkusit a uz ji nikdo nerozlozil 😂 ale tu chci pripravovat az na posledni chvili, taky budu prat povlak na matraci a tak
ale uz mame objednany pres mesic kocarek a zatim se nikdo neozval
ale je jeste cas 😅
@Tvojeteta moc vám to tam všem sluší 🤗 testík je krásný a nezoufej, já taky krvacela skoro cely první trimestr.
Přejeme všem taky vse nejlepší do noveho roku a spoustu miminek 🤗 my už jsme konečně 4 😍
To je neuveritelne jak to utika vid?? Jinak ja od vcera take krvacim ruzove a ted rano dost, bo ale nekdo do prace jit musi tak snad vydrzim bez pohotovosti az do ctvrtka, to ze je to bezne me uklidnuje, minuly tyden v soboru na pohotovosti je to ze mam krev na vlozce a cely ruzovy kondom na tom utz vubec ale vubec nezajimalo!!!
![]()
Tano tam byly i cerne kusy srazeniny, snad to tak ma byt, ja totiz zadny hematom nemam.
@Titanie
Tak ty 12ctky dobre zvladni budu na tebe moc myslet, to je dobre ze se ti vratily priznaky, ja krome krvaceni nemam nic, prsa nebo spatne od zaludku mi neni, na kontroly chodim vzdy sama, jelikoz mam muzskyho na Slovensku… dekuji ti za podporu nic s tim stejne nenadelam je to dane uz ode dne OPU jak to dopadne.
Ja tyhle treti kontroly jeste mivam ok, az ty v 11tt byvaly konecna - pry si nemam brat uz ani obrazek protoze pak ho stejne vzdycky akorat spalime ![]()
@ButerflyP já s tím taky byla na začátku na pohotovosti a byl tam hematom. Ten se pak nějak vstrebal, ale stejně jsem občas zakrvacela nebo zašpinila. Když jsem to říkala na gyndě, tak mi Dr říkal jen, ať se tím neznepokojuju, ze se to prostě stává. Tak jsem to přestala řešit a chodila furt s vložkou nebo intimkou. No a tu jsem nosila vlastně celý těhotenství, protože kdyz skončilo krvácení a špinění, tak přišly na řadu zase těhotenské výtoky 🙈 a to byl teprve mazec 😁
@baluuu8
Paráda- ukázkový!!!
@kambalaka
Krásná rodinka- a jak říkám, kluci jsou si dost podobní!!! Jinak děkuju za podporu. Já dnes zase krvácím.