Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Zetmi
A nejen sledovanost, když tam postupnem přijede celý ganga a Machač🤣
Ahoj holky
Ozývám se po dlouhý době, ta listopadová laparoskopie mi dala zabrat a když už jsem se z toho vyhrabala, tak nás potkalo hrozný neštěstí. Počátkem prosince mi zemřel nevlastní táta na covid. Průběh nic moc a když se to už konečně začalo lepšit…tak konec. Bylo mu v létě 50. Doteď to nechápu a nedochází mi, že jeho odchod je definitivní, že už se nikdy neuvidíme. Advent byl horor, pondělí před Vanocema pohřeb, den před Štědrým dnem vyzvednutí urny… Nikdy by mě nenapadlo, co nás to potká.
Teď jsem se tu zpětně dočetla o spouste radosti, která tuhle skupinku v prosinci příjemně oživila. Věřím, že to bude pokračovat. A fotku z porodnice s miminkem v náručí tu budeme sdílet každá. Klidný závěr roku a do dalšího zdraví, lasku, radost všem.
Ja teda nehledala v jakem jsi divadle, ale jsem take Petra
takze jsme uplne superdvojcata ![]()
Celemu gangu klidny Silvestr a v novem roce hodne materske lasky k tem nasim drobeckum
At se zadari i ostatnim cekatelkam, navzdy ponozkovy duben
![]()
@Dicentra27 moc mě to mrzí
život nám pořád připravuje těžké zkoušky. Je hezké, že jste spolu měli evidentně krásný vztah a mohli spolu prožít spoustu krásného
Já třeba s nevlastním otcem měla vztah špatný.
Opatruj se a určitě ti tam zeshora pošle tu tvojí malou dušicku, na kterou čekáš
![]()
@Dicentra27
Je to velká zkouška. Musíš být silná. Teď už ti dohlídne a vybere nejlepší dušičku!
Ale i tak …. Byl strašně mladý…
Dovol mi Ti vyjádřit upřímnou soustrast!
@Titanie taky jsem koukala, jsi kočka ![]()
@Tvojeteta ty jsi moje zlatíčko
Já ale věřím, že nám to vyjde oběma
a že to tvoje krvácení neni nic špatného, test máš super
Malej je brouček, určitě bude mít radost z malého sourozence ![]()
Já jak to tu čtu, tak si zas řikám, jestli to neni špatně u mě, že jsem ani nezašpinila a furt mi nic neni. Vůbec se necítím těhotně. ![]()
@baluuu8 ty nám to tu teda dávkuješ
já si ale řikala hned, že to byl špatnej test..ani by to tak rychle nezesláblo.. Vše super, to je nádhera
![]()
Zlatíčka moje, dnes trošku nestíhám…tak všem vám přeju šťastný nový rok, zdraví, lásku a ať se nám každé vyplní to největší přání a příští rok nám sem přinese spoustu zdravých miminek.
Ať je vám po celý rok dobře v duši i po těle. Mám vás všechny ráda, tohle je nejlepší gang na světě.
![]()
@Pavluja byl v mým životě přes 20 let, ze začátku to se mnou neměl lehký, jako puberťačka jsem ho odmítala a mámu si nárokovala…ale byl to jeden z nejhodnějších lidí, co jsem kdy poznala.
Naopak s tátou vztah dobrý nemám. Je to zvláštní, jak jsou ty mezilidský vztahy komplikovaný. Musím být teď podporou mámě, (ta se ještě neoklepala ze smrti svojí maminky, mojí babičky v srpnu) která zůstala sama na barák a velkou zahradu. Zatím vůbec nevím, jak to bude.
@Tvojeteta děkuju, věřím, že dohlíží, abychom s mámou všechno zvládaly. I o víceletý snaze o mimčo věděl a jestli je to v jeho silách, dohlídne a splnění přání. Děkuju.
Myslím na tebe a tvou náročnou práci, máš můj obdiv.
@Dicentra27 to me moc mrzí, urcite ti tam vybira nejakeho toho prcka a brzo ri ho pošle, musis byt silna a my jame tu pro tebe
Upřímnou soustrast
Holky jste nejlepší
jsem rada za vas a preji Vam vsem krasny a uspesny novy rok 2022, hodne zdravi co je potreba k dokonceni nasich cilu a snů. Hodně štěstí pro vsechny těhotné a novopečenky at se prckum daří jak se patří a cekatelkam at se brzy podaří (a verim ze podaří čuju to ve vzduchu). Spoustu lásky at si vás ti vasi chlapi hyckaji a nezlobi. A strasne moc pohody protoze je to potřeba.🥂 🥂 🥂 🥂 🥂 🥂 Dekuji Vam vsem za všechno kocky moje
![]()
Holky, preju všem lepší rok 2022. A snad nám to všem vyjde. Vy, kterým to už vyšlo, tak to zdárně dotahnete do konce. Ráda vás tu čtu, i když nemám aktuálně co přispívat. Jsem tu s Vama.
Vsem stastny novy rok 2022.
Vsem tehotnym preju bezstarostne a pohodove tehotenstvi a vsem snazilkam, aby se splnilo nase nejvetsi prani❤️️❤️️❤️️
Děvčátka, ať je pro nás ten další rok co nejlepší
Mám vás ráda ![]()