Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@šmoulililinka je mi to moc líto ☹️️ 😱 věk měla ale teda požehnaný🙏 hlavně si nic nevyčítej..
@Tvojeteta můžeš být maximálně mile překvapená když bude test dobrý, spíš až ten zítřejší… Jsi naše statečná gangovka, jsme s tebou i když jsi smířená ![]()
Jsem fakt v háji. Měla jsem být s ní… tvůj, jecim, brecim… jestli tohle prcek zvládne, tak už zvládne vše.
Bleju. Silene… strašně mě bolí hlava. Musím si dát Paralen.
@Ditu566 já jdu v úterý… Tam se to rozsekne asi už jak to celé bude a jak to tam dole vypadá. Jen se modlím ať mě nepošlou už do nemocnice. V případě vcestných cév se prý chodí už od 32.tt a 36.tt bývá císař, no snad nebudu spadat do většiny případů ![]()
Dnes jsem si vyzvedla od švagrové pytel s malými věcičkami zítra to proberu a v pondělí budu prát a žehlit a asi už i balit tašku..? 😵💫
@Tvojeteta píše:
@Zetmi
Krvácím, přejíždím domu, otestuji, vyfotím.
Jsem taková klidná a smířená…
Tak to te obdivuji, ze jsi smirena, ale ono co jineho taky, vid?
No ja taky zase od obeda spinim ale ruzovohnedou, zase jako o vanocich, ja verim ze to je z duvodu ze je to na nejlepsi ceste.
Smoulililinko nejspis byl jeji cas, stejne jako je cas ze svou dusi se prevtelila do milacka co v sobe nosis.
Ja mam tak neskutecny strach, ze v sobe opet budu nosit mrtvolku …
Prsa nic, spineni a kontrola v nedohlednu ![]()
Tak alespon ze vy ostatni se citite tehulkovate, ja kdyztak pockam na dalsi kolo s nekym odsud, ikdyz nynejsi dvojcatko me vyhovuje a treba me ve ctvrtek Bella mile prekvapi
@Tvojeteta Vy jste rodinka jako ze žurnálu
Mooc vám to sluší..Nějak nemůžu rozeznat, kdo je dcera a kdo maminka ![]()
Tak 11.den, test je 25, zatím dobrý, ale střídavě krvácím, tak to vypadá na hematom, tak teď je to buď a nebo…
@Tvojeteta
Pokud jenom stridave, tak to vypada nadejne. Drzim pesto ![]()
@Tvojeteta Bude to dobrý, věřím, ze se udrží.
Držím pěsti. ![]()
Příspěvek upraven 01.01.22 v 16:57
@Tvojeteta nádherná rodinka hubeňourů
dcery jsou fakt dámy a taky jsem chvilku pátrala kdo je dcera a matka ![]()
Test je krásný, střídavé krvácení je nadějné. Já v tebe a prďolku věřím ![]()
@Titanie píše:
@Tvojeteta Vy jste rodinka jako ze žurnáluMooc vám to sluší..Nějak nemůžu rozeznat, kdo je dcera a kdo maminka
Presne taky jsem hledala maminku
![]()
@Tvojeteta krasna carka urcite ro bude dobré ![]()
@Titanie píše:
@Tvojeteta Vy jste rodinka jako ze žurnáluMooc vám to sluší..Nějak nemůžu rozeznat, kdo je dcera a kdo maminka
Přesně, taky jsem hledala maminku… Krásná rodinka. ![]()
A Peti, vám to taky moc sluší. ![]()