KET duben 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3564
2.1.22 22:05

Tip hcg @Tvojeteta 501 @baluuu8 530 :hug: držim palce oběma
No a @Pavluja na to se těším a nevím kdy jde na krev :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3747
2.1.22 22:29

@Pavla198
Nejsem si jista, jestli jde. Nejak to vychazelo okolo svatku a laborky byli zavrene. Myslim, ze uz se ji blizi termin utz :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8014
2.1.22 22:57

@Tvojeteta tipuju ti 732 a @baluuu8 653 :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Julia Čiková
2.1.22 23:22

@baluuu8 - 1115, tvojeteta - 999 :potlesk: :potlesk: :potlesk: :lol: :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
890
3.1.22 00:07

No tak me voda zatim nepraskla ale zacala nam kapat voda ze stropu me jebne uz… Baba nad nama tvrdi ze ji nic netece a nonstop havarijni sluzba ani nikdo z vedeni druzstva nebere telefon…parada… :zed: :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19749
3.1.22 02:21
@Anonymka1230 píše:
@Pavla198
Nejsem si jista, jestli jde. Nejak to vychazelo okolo svatku a laborky byli zavrene. Myslim, ze uz se ji blizi termin utz :think:

Přesně tak, jde 13.1. rovnou na utz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19749
3.1.22 02:28

@ancksunamun Noooo, tak to je paráda teda 8o :zed: Snad už jste se někam dovolali. Tohle nechceš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3747
3.1.22 07:22

@ancksunamun
Chjo :zed:
Jestli neprasklo neco ve zdi, mezi vami a ji. My to tak meli. Sousedi, ze jim od nas tece a u nas nic. Rozbili jsme i nejake obkladacky okolo vany a na wc - nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3554
3.1.22 07:29

@ancksunamun
Dala jsi přání na prasknutí vody úplně jiný rozměr… :mrgreen:
Jako úplně s tebou soucítím, buben, termín havárie- to nechceš, ale promiň tvoje zpráva mě rozesmála :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7281
3.1.22 07:52

Holky já jsem stále na dně z toho psa, 13 let je 13 let… furt nějak nedokážu pochopit, že se tady už nikdy neobjeví, že mě už nikdy nebude otravovat o jídlo… že už nikdy nepůjdeme ven :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3554
3.1.22 07:57

@šmoulililinka
Tak asi nezapomeneš, ale určitě měl krásnej život a měla bys na něj v hezkém vzpomínat!!!

@ancksunamun Tak jak to vypadá? Myslím na tebe!

Tak jedna fotka ze zvyku, lehce stále sílí, krvácení trvá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8014
3.1.22 08:06

@Tvojeteta krasne sílí, vsechno bude u tebe v pořádku :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
890
3.1.22 08:13

@baluuu8 @Tvojeteta Holky ja zadne typy na hodnoty nemam ale verim ze to bude v poradku a tesime se na prvni UZ :hug: :srdce:

Jinak ja sice v noco byla tekouci vodou nasrana ale prave me pobavil ten novy rozmer toho dala jsem si vino at praskne voda a dopadlo to takhle :lol: trosku me desilo ze to tect neprestane my odjedeme do porodnice a prijedeme do vytopenyho bytu. Ale porodnice se zatim nekonala a voda prestala tect ve dve v noci :mrgreen:

Takze dneska me ceka sledovacka pac me trosku poboliva bricho jak na kramy ale zatim se nic nedeje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3554
3.1.22 09:08

Tak já teď nesla šéfovi neg. Covidový test ( mladá byla potitivní ve škole, tak jsem se musela testovat) a úplně jsem si představovala, jak mu ukážu neg. Covidovej a pozit. Těhotenskej- dost jsem se pobavila a zpět do práce :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3092
3.1.22 09:26

@ancksunamun tys to dobře naboostovala to přání prasklé vody :lol: :lol: hlavně ať neteče potrubí ale mohla bys prdnout ty :palec: :*
@Tvojeteta :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :palec: jo a test sílí hezky :dance:
@Zetmi smíšku náš, myslím na tebe jak hezky vyčkáváš na svůj čas :hug: neboj to uteče :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí