KET duben 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2764
3.1.22 16:01

@baluuu8 my máme ještě 3 embrya jedno je hraniční a 2 jsou 6 ti denní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2764
3.1.22 16:03

@Pavluja děkuju zlato. :srdce:.. Je to hrozný zahul na palici ale snad zabere Mojzisovka a i ty vitamíny co tentokrát beru :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4032
3.1.22 16:04

@šmoulililinka moc mě to mrzí, čím procházíš. Když mi umřel 3-letý kocourek náhle, tak mi pomohlo, až když jsem si pořídila nového. Ale já chtěla trochu jiného, aby prostě zůstal jen ten jeden a nebyla to za něj náhrada. Rozumím tobě i tvému muži, je to velké rozhodnutí, které je na celé rodině. Někdo i tu ztrátu musí zpracovat po svém.
Drž se, kočko, žádná slova útěchy nepomohou, je třeba si to prožít, ale mysli na to, že pro pejska je chemo nepříjemný, věk měla krásný, odešla v klidu a teď je jí dobře. Zapal za ní svíčku, jestli chceš a vzpomínej na to hezké, tak by to určitě chtěla. :andel:
Opatruj se pro své děti a svou rodinu :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4032
3.1.22 16:08

@Sissinka27 já věřím, že ano :hug: Taky jsem prošla bylinkovou očistou, narovnání pánve, trochu jiný přístup před ket a vyšetřené embryjko a snad se můžu potichu radovat..ale zatim ještě hodně opatrně. Takže já věřím, že to, co děláš pro své tělo, pomůže i tvé mysli a pak i uchycení a udržení embryjka. :andel: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8014
3.1.22 16:12

@Pavluja ja se k teto h9dnpte nikdy nedostala dycky kolem 20. Dne po ket konec. Hele ja byla tesne pred vanoci na kontrole (to bylo jen povidani) za 5 minut jsem byla venku proteze jsem mela mit aj preventivku tak ze ster z cipku ted delaz neslo tak se mam ibjednat tedka v lednu ke konci ona ordinuje jen 1× týdne takze si zitra nebo ve stredu zavolam a pbjednam se tak abych mela uz po vysledcich imuna, rekla mi az budu mit po vysledvich imuna at se objednam, na krev imuno mam jen pristo tyden (6 tydnu po revizi) tak tedka jen nevim jestli pujdu v utery nebo ve středu a nasledijici pondeli by meli byt výsledky tak uvidim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2764
3.1.22 16:13

@Pavluja co myslíš tím trochu jiný přístup před KET jaké bylinky? No jak beru GS mimistar je to i pro psychickou pohodu a na rehabce mi rovnala kostrc a odblokovala zebra a prý jsem měla zablokovanou malou pánev

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3747
3.1.22 16:52

@Pavluja
Jestli mas zelezo snizene, tak klidne ber jeste zvlast. Akorat bacha, vetsi mnozstvi nekdy dela zacpu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4032
3.1.22 16:58

@Sissinka27 že mě uvedli do umělého přechodu (dřív jsem chodila buď v nativu nebo se rovnou stimulovalo estrofemem).. ale teď Machač řekl píchnout Diphereline na umělý přechod, 22. den po injekci jsem byla na kontrole a pak teprve jsem začala stimulovat esrofemem na ket. Říkal, že mi pořád pracují vaječníky a že to je špatně, že mi to rozhazuje hladiny hormonů, proto ten umělý přechod.
A taky jsem nepíchala Clexane na ředění krve (měla jsem pocit, že to brzké krvácení mi způsoboval on, což mi řekla i kámoška na akupunktuře a Machač se k tomu přikláněl - ostatní doktoři mi tvrdili, že to píchat musim..).
Bylinky - já chodila čtvrt roku na akupunkturu a půl roku jsem pila bylinky na vyčištění sleziny a ledvin - dávala mi čínské bylinky, které byly každý měsíc speciálně míchané pro mě.
Taky jsem měla vyrotovanou pánev.
Těžko říct, co zabralo, ale asi kombinace všeho. I to, že embryo je geneticky vyšetřené mě trochu uklidňovalo, takže i psychicky jsem se cítila líp.
Takže věřím i u tebe, že vše, co pro to děláš, bude přínosem a zadaří se :andel: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4032
3.1.22 17:00

@Anonymka1230 Děkuju. :hug: Budu brát ob den a uvidim. Já mám spíš průjmy pořád, takže snad zácpa nehrozí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4032
3.1.22 17:02

@ancksunamun dočítám… to sis to tedy hezky vyčarovala :mrgreen: Snad to bude dobrý, voda ve zdi.. a praskne ta správná a vše proběhne jak po másle :andel: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4032
3.1.22 17:04

@Anonymka1230 už je leden.. pomalu se to blíží.. vím, jaké je to čekání :hug: Teď to už vyjde, jak má :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4032
3.1.22 17:06

@baru-ska @Anonymka1230 na konci ledna to holky dáte spolu a náš gang bude s váma :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4032
3.1.22 17:08

@Titanie zítra na tebe budu moc myslet, to už jdeš ke svému gyndaři, viď? Tak se těším na fotku prďolky :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3554
3.1.22 17:25

@Pavluja
Ber ty těhotenský dlouhodobě a pak i po porodu, to je na dlouho a mesíc prášků to nevyřeší… jsi nejlepší těším se na UZ!!!

@Málinka25
Co plánuješ ty?

Sisinko tebe bych mohla stihnout, barushku už asi né..

Holky díky moc- mám vás ráda, ale už jsem starší dorostenka, tak ty vejce asi taky už nic moc :mrgreen: ale třeba se mezi těma zbylejma 10 ta správná najde ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2764
3.1.22 17:38

@Pavluja jojo ten umělý přechod jsem četla… Tak ty bylinky už nestíhám :lol: ale je dobře že ti to vyšlo… Já mám taky vyšetřeny embryjka všechny ale zatím nic… Tak třeba když teď taky dělám přes ketem vše jinak tak to vyjde musím tomu věřit :mrgreen: jednou to musí vyjít nám všem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí