KET duben 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8014
3.1.22 20:33

@Tvojeteta kočko naša zlatá :hug: :srdce: toš ba 👍 👍 vybrakujem lekarny s mamatesty 😆 😆 😁… No to bys mu k tomu musela rict ze ty ponožky jsou pro maleho thora, at to preda sve ženě ze ona bude vědět 😆 😆 😆no a to zalezi jestli je ondra stejny typ pletkave babky na návsi jako vlk nebo ne 😁 😁 😁 😆 😆

Příspěvek upraven 03.01.22 v 20:34

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7539
3.1.22 20:34

@Pavluja dekiju.snad nám to vyjde taky. :srdce: akorát kdyz čtu co vše si předtím dělala, tak jsem to asi zase zanedbala :mrgreen:
@Tvojeteta moc mě to mrzí. tsk uvidis co hodnota..a si fakt silná. tim že máš tolik mrazacku, tak ke spousta nové naděje :srdce: @baluuu8 asi bych skočila na krev. uklidni tě to :*
@Sissinka27 a když když už ket doporučí tak jak ti to časově vychází s ms?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1024
3.1.22 22:04

@Tvojeteta Ondrovi občas něco málo povím, aby se taky pobavil a navíc-taky vidí, jakou stránku mám na noťasu skoro nonstop otevřenou, že:-))))Takže o našich fuskách ví a kdyby je dostal on a ještě s Thorem, možná by mě i vyměnil za Tebe, protože já jsem Thora nikdy ani neviděla:-))) @Zetmi Jojo,to by mi hned všichni z divadla psali, že má nějaké fanynky, abych mu to zatrhla:-))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3554
3.1.22 22:13

@Titanie
Já ho taky neviděla- na to má manžel dvery :mrgreen: takže tě nikdy nevymění

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4032
4.1.22 01:36

@baluuu8 13. den po ket je průměr hcg 520. Průměr. Takže je to v pořádku, v podstatě jsi na průměru a zítra by zas bylo víc. Tohle je takový zrádný, každá jsme jiná, hcg se uvolňuje jinak a taky záleží, kdy se embryjko zahnízdilo… Já bych zašla znovu na krev ve čtvrtek a věřím tomu, že budeš mít tak 1500. :hug: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4032
4.1.22 01:40

@Tvojeteta myslim na tebe :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4032
4.1.22 01:50

@Titanie a brigádu jsi zvládla? Co ty nevolnosti, pořád stejný?
Dnes teda obrázek Thora, konečne ho tedy všechny poznáme :lol: Nepotřebujeme žadné filmové postavičky, my uvidíme živého :mrgreen: Né, že se necháš odbýt bez obrázku ;)
Ti budou muset upravit šaty :D
Mě bolí jen prsa, ale nezvětšily se, tak zatim dobrý :D A asi mám častěji hlad. Jinak nic nepozoruju, zatim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8014
4.1.22 05:04

@Titanie :mrgreen: a ty by ses na to uchechtla a rekla jim ze to je v ppradku to byl jen ponožkový gang 😁 😁 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2764
4.1.22 09:03

@baru-ska no jelikoz my už 6 dní ms mešká takže to vypadá spíš až na Únor :nevim: ty budeš dřív :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7539
4.1.22 09:15

@Sissinka27 meska? A test si zkoušela?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2764
4.1.22 09:20

@baru-ska nezkoušela… nemyslím si že by to vyšlo přirozeně a dost mě bolí břicho i v kříži jak na MS

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19749
4.1.22 09:50

@Sissinka27 Když jsem byla tehotna v tom dubnu, taky mě fest bolelo v kříži. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2764
4.1.22 09:57

@baru-ska @baluuu8 zkusila jsem ho a test negativní

@baluuu8 jinak myslím že tvoje hodnota je super že se nemusíš znepokojovat :lol:…mě když naposledy po transferu bolelo takhle v kříží tak to nedopadlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19749
4.1.22 09:59

@Sissinka27 Tak škoda…. Teď mě v kříži nebolí naštěstí… ;) A konečně jsem dosáhla první mety dnes :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2764
4.1.22 10:05

@baluuu8 super to je vystavní D1 :potlesk: :srdce: moje první meta bude když se dočkám prvního utz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí