Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Tvojeteta kočko naša zlatá
toš ba 👍 👍 vybrakujem lekarny s mamatesty 😆 😆 😁… No to bys mu k tomu musela rict ze ty ponožky jsou pro maleho thora, at to preda sve ženě ze ona bude vědět 😆 😆 😆no a to zalezi jestli je ondra stejny typ pletkave babky na návsi jako vlk nebo ne 😁 😁 😁 😆 😆
Příspěvek upraven 03.01.22 v 20:34
@Pavluja dekiju.snad nám to vyjde taky.
akorát kdyz čtu co vše si předtím dělala, tak jsem to asi zase zanedbala ![]()
@Tvojeteta moc mě to mrzí. tsk uvidis co hodnota..a si fakt silná. tim že máš tolik mrazacku, tak ke spousta nové naděje
@baluuu8 asi bych skočila na krev. uklidni tě to ![]()
@Sissinka27 a když když už ket doporučí tak jak ti to časově vychází s ms?
@Tvojeteta Ondrovi občas něco málo povím, aby se taky pobavil a navíc-taky vidí, jakou stránku mám na noťasu skoro nonstop otevřenou, že:-))))Takže o našich fuskách ví a kdyby je dostal on a ještě s Thorem, možná by mě i vyměnil za Tebe, protože já jsem Thora nikdy ani neviděla:-))) @Zetmi Jojo,to by mi hned všichni z divadla psali, že má nějaké fanynky, abych mu to zatrhla:-))))
@Titanie
Já ho taky neviděla- na to má manžel dvery
takže tě nikdy nevymění
@baluuu8 13. den po ket je průměr hcg 520. Průměr. Takže je to v pořádku, v podstatě jsi na průměru a zítra by zas bylo víc. Tohle je takový zrádný, každá jsme jiná, hcg se uvolňuje jinak a taky záleží, kdy se embryjko zahnízdilo… Já bych zašla znovu na krev ve čtvrtek a věřím tomu, že budeš mít tak 1500.
![]()
@Titanie a brigádu jsi zvládla? Co ty nevolnosti, pořád stejný?
Dnes teda obrázek Thora, konečne ho tedy všechny poznáme
Nepotřebujeme žadné filmové postavičky, my uvidíme živého
Né, že se necháš odbýt bez obrázku ![]()
Ti budou muset upravit šaty ![]()
Mě bolí jen prsa, ale nezvětšily se, tak zatim dobrý
A asi mám častěji hlad. Jinak nic nepozoruju, zatim.
@Titanie
a ty by ses na to uchechtla a rekla jim ze to je v ppradku to byl jen ponožkový gang 😁 😁 😁
@baru-ska no jelikoz my už 6 dní ms mešká takže to vypadá spíš až na Únor
ty budeš dřív ![]()
@baru-ska nezkoušela… nemyslím si že by to vyšlo přirozeně a dost mě bolí břicho i v kříži jak na MS
@Sissinka27 Když jsem byla tehotna v tom dubnu, taky mě fest bolelo v kříži. ![]()
@baru-ska @baluuu8 zkusila jsem ho a test negativní
@baluuu8 jinak myslím že tvoje hodnota je super že se nemusíš znepokojovat
…mě když naposledy po transferu bolelo takhle v kříží tak to nedopadlo
@Sissinka27 Tak škoda…. Teď mě v kříži nebolí naštěstí…
A konečně jsem dosáhla první mety dnes ![]()
@baluuu8 super to je vystavní D1
moje první meta bude když se dočkám prvního utz