KET duben 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8014
3.1.22 15:29

@Pavluja tak to je paradni čislo :potlesk: ✊ aspon raz jsem se trefila 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
3.1.22 15:33

@Titanie

Tak super ze te vzal takhle rychle, uz se tesime na fotecku miniThora

Spineni ustalo, protoze nebyl sex, chlap uz je na Slovensku od vcera, dej vedet, ja teda porad nic, bezpriznakove tehu/netehu snad opravdu jen spatne merili a ve crvrtek nameri to co maji, at ani nezkousi konstatovat cokoli jineho :cert:
Protoze ty roky neskutecne leti, jedine cekani ktere budu schopna tolerovat je cekani do srpna na porod.

Jsem ani nestihla tipovacku Pavlujo, nicmene krasna hodnota a utz budes mit kdy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4032
3.1.22 15:37

@Zetmi Děkuju :hug: Taky na tebe myslím. S tou ms po revizi to fakt může trvat, když tam nemá moc co odkrvácet. Kdy jdeš na nějakou tu kontrolu nebo musíš čekat až na tu ms? To je furt něco, přesně, nejlíp uspat :hug: Ale práce ti pomůže a uteče to. Pořád tady budeme s tebou, neboj :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2764
3.1.22 15:40

@Pavluja tak to je super hodnota mám obrovskou radost už si to taky zasloužíš :srdce: :dance: snad mě to taky potká :mrgreen:

Příspěvek upraven 03.01.22 v 15:42

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19749
3.1.22 15:41

@Pavluja Nádherná hodnota!!! Moc gratuluju, to je pohádka… Prave čekám na odběr, jela jsem nakonec raději už dnes, nevím, co bude zítra v práci, asi masakr… Tak jsem zvědavá, snad bude aspoň kolem 600, mám strach… :zed: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2764
3.1.22 15:43

@baluuu8 neboj dopadne to dobře ale chápu tě já už mám strach jít znovu i na KET 🤦urco dej vědět 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4032
3.1.22 15:44

@ButerflyP Děkuju :hug: No, já se rozhodla na poslední chvíli a fakt jsem se bála.. pro mě je tohle teď něco jako druhá meta. Utz příští čtvrtek 13.1., tak to mám jako třetí metu. Teď se cítím líp a za pár dní zas začnu plašit. Myslim, že to tu známe každá.

Tobě moc moc přeju, ať je vše v pořádku. Já věřím, že ano, nic jiného ani nepřipouštím. Už bylo všeho dost, tento rok v srpnu bude Izabelka zdravá, krásná a spokojená. :srdce:
Ten sex určitě může spouštět to špinění a krvácení, jak je vše překrvené. Fakt věřim tomu, že kdyby bylo něco špatně, už bys to věděla. Já myslím, že to měření bylo zkreslené, srdíčko krásně bilo a špiníš jen když zlobíš sliznici :mrgreen:, takže určitě to je dobré znamení a být ti nic nemusí. Jsi sportovec, zřejmě i dobře jíš, tak ono když nemáš moc zanesené tělo toxiny, tak se nemá proč čistit a není důvod, aby ti bylo zle.
Budu napjatě čekat na čtvrtek, i když věřim jen v pozitivní zprávy :srdce: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19749
3.1.22 15:44

@Sissinka27 Přesně vím jaký mas pocit, taky jsem se strašně bála..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
669
3.1.22 15:45

@Pavluja moc a moc gratuluji, krásná hodnota :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
669
3.1.22 15:45

@Tvojeteta to mě mrzí, ale duben jede dál a bude ten pravý :andel: :andel: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2764
3.1.22 15:48

@baluuu8 čím víc neúspěchu tim větší strach ale snad už se dočkám dobrého konce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19749
3.1.22 15:49

@Sissinka27 Určitě ano! Kolik máte embryí zamražených?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4032
3.1.22 15:50

@baluuu8 děkuju :hug: Tak to musím přehodnotit typ asi, já počítala zítra 14. den :mrgreen: Tak typuju 776 :D Podle testu to bude dobrý na 100% :* Dej pak vědět, kdy budeš mít výsledek.
Já se právě taky bála… rozhodla jsem se a šla jsem a modlila se, aby bylo min. 5000. A pak jsem litovala, že jsem šla, že jsem měla počkat.. a teď jsem ráda.. uff :D
Je to náročný, ještěže se máme :hug:

@Sissinka27 děkuju moc :hug: Tak teď budeš brzy na řadě i ty :hug: Je to po každý naděje a zároveň stres. Ale musí nám to tu klapnout všem, určitě! :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4032
3.1.22 15:55

Holky, mám jeden medicínský dotaz. Kdysi jsem měla málo železa, tak jsem si ho tam radši zaškrtla a mám 6,4 (norma u žen je 7,16-26,85) - pani z laborky řikala, že to je mírně snížené, ale nic zásadního. Můžu si koupit železo jako doplněk a jíst to k vitamínům v 1. trimestru? Ty vitamíny jim od začátku, takže tahle hodnota Fe je už při braní těch vitamínů, kde je Fe taky obsaženo. Ono se prý pak špatně přenáší kyslík v krvi, tak se bojim, aby to neohrozilo prcka. Díky. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4032
3.1.22 15:56

@Málinka25 děkuju, zlatíčko :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie