Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Tvojeteta Zlato,kdybys opravdu chtěla jít se mrknout, tak já Ti lístky zařídím, to by šlo snad, ale já ani Ondra nehrajeme…On v tom představení ani nebyl a já bych si to asi nelajzla…Navíc je to od nás dost daleko busem a kdyby mi bylo špatně, asi bych dost trpěla…
Neboj, ještě to není jisté, třeba to byl fakt nějaký hematom nebo něco takového…
moc držím pěsti…A i kdyby to neklaplo..ty máš jesle embryjek:-))))
@ButerflyP
Ty jsi zlatá… Díky moc. Pak jsi byla na kontrolním hcg?
@Tvojeteta Moc děkuju za podporu.
Držím pěsti na zítra a moc si přeju, aby bylo hcg krásné a ten dnešní odliv byl jen hematom. ![]()
@Titanie
Tak holt pojedeme na romantické dva dny do Slezska….
@baluuu8 To víš, že to bude dobré..Zajdi si za dva nebo tři dny na krev jako samoplátce a uvidíš…Mě to stálo asi 100 korun nebo tak nějak…A držím pěsti, bude to dobré určitě ![]()
@Titanie
Mám ještě jednu žádanku z nějakého transferu co nevyšel, tak asi zajedu ve středu… Ale jestli to nebude kolem litru, tak mě trefí…
![]()
No hematom to byl na 100% a sliznice v jednom kuse taky, na to mám bohužel školu, abych to poznala, tak u mě je to spíš o tom, abych dostala co nejdřím MS a mohla začít znova- teď mám strach, že po vysazení léků nebude nic a budu muset čekat na HCG 0…. A nebo je to mimoděložní- takže to by byla horší varianta… protože nevím kam bych šla.. myslím do jaký nemocnice a hlavně, jestli by to nebyla výstraha, že se na to mám vykašlat…. Asi bych na další pokus nešla, nevím, ale to budu řešit až zítra. Teď si představuju, jak by tvůj Ondra koukal, kdyby dostal kytku s fuseklí ![]()
@baluuu8
Hele jdi a ve středu to bude 999 a bude to zlobivej kluk!!! ![]()
@baluuu8 píše:
@ButerflyP![]()
![]()
Ty jsi zlatá… Díky moc. Pak jsi byla na kontrolním hcg?
Ne nebyla byla jsem v 6+2 na utz a pak v 6+5 na pohotovosti no a ted pujdu na druhy utz v 8+3, u me byva krize az v 10plus cokoli, ale tentokrat uz zadna krize nebude!! Nesmi! Jsem pripravena pouze na srpnovy porod ![]()
@baluuu8 nahodpu je to krasna hodnota, skoc ve středu a uvidis ze to krasne poskoči ![]()
@Titanie drzim palce, bude vse v poradku
![]()
@Tvojeteta píše:
@Titanie
A manžel nehraje? Že bych mu koupila kytku a strčila mu tam fusku🤣
Hele to by chtelo fusky s thorem, nebo aspn postavicku thora aby věděl ![]()
@Tvojeteta neb9j to bude dobré, zadne mimoděložní to nebude a prcek tam bzde prilepeny a kdyby ne tak stopro to po vysazeni prasku klesne na 0,
![]()
@Zetmi
Miško moje! Já na tebe počkám a kašlu na CB a s tebou udělám zásobu mamatestů🤣 ![]()
@Zetmi
Ale byla by to sranda, takovej mladej krásnej herec a dostal by thora a fusku- by mě zajímalo, jestli titanie o nás něco práskla ( jako ty vlkovi) a nebo by na mě koukal jako na pošahanou paničku ![]()