KET duben 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1024
3.1.22 19:20

@Tvojeteta Zlato,kdybys opravdu chtěla jít se mrknout, tak já Ti lístky zařídím, to by šlo snad, ale já ani Ondra nehrajeme…On v tom představení ani nebyl a já bych si to asi nelajzla…Navíc je to od nás dost daleko busem a kdyby mi bylo špatně, asi bych dost trpěla…
Neboj, ještě to není jisté, třeba to byl fakt nějaký hematom nebo něco takového… :srdce: moc držím pěsti…A i kdyby to neklaplo..ty máš jesle embryjek:-))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19749
3.1.22 19:20

@ButerflyP :* :* :* Ty jsi zlatá… Díky moc. Pak jsi byla na kontrolním hcg?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19749
3.1.22 19:21

@Tvojeteta Moc děkuju za podporu. :srdce: Držím pěsti na zítra a moc si přeju, aby bylo hcg krásné a ten dnešní odliv byl jen hematom. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3554
3.1.22 19:23

@Titanie
Tak holt pojedeme na romantické dva dny do Slezska….

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1024
3.1.22 19:24

@baluuu8 To víš, že to bude dobré..Zajdi si za dva nebo tři dny na krev jako samoplátce a uvidíš…Mě to stálo asi 100 korun nebo tak nějak…A držím pěsti, bude to dobré určitě :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19749
3.1.22 19:27

@Titanie :* :srdce: Mám ještě jednu žádanku z nějakého transferu co nevyšel, tak asi zajedu ve středu… Ale jestli to nebude kolem litru, tak mě trefí… :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1024
3.1.22 19:28

@baluuu8 Bude!!!STOPROCENTNĚ!!! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3554
3.1.22 19:28

No hematom to byl na 100% a sliznice v jednom kuse taky, na to mám bohužel školu, abych to poznala, tak u mě je to spíš o tom, abych dostala co nejdřím MS a mohla začít znova- teď mám strach, že po vysazení léků nebude nic a budu muset čekat na HCG 0…. A nebo je to mimoděložní- takže to by byla horší varianta… protože nevím kam bych šla.. myslím do jaký nemocnice a hlavně, jestli by to nebyla výstraha, že se na to mám vykašlat…. Asi bych na další pokus nešla, nevím, ale to budu řešit až zítra. Teď si představuju, jak by tvůj Ondra koukal, kdyby dostal kytku s fuseklí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3554
3.1.22 19:30

@baluuu8
Hele jdi a ve středu to bude 999 a bude to zlobivej kluk!!! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
3.1.22 19:52
@baluuu8 píše:
@ButerflyP :* :* :* Ty jsi zlatá… Díky moc. Pak jsi byla na kontrolním hcg?

Ne nebyla byla jsem v 6+2 na utz a pak v 6+5 na pohotovosti no a ted pujdu na druhy utz v 8+3, u me byva krize az v 10plus cokoli, ale tentokrat uz zadna krize nebude!! Nesmi! Jsem pripravena pouze na srpnovy porod :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3564
3.1.22 20:07

@Pavluja krásná hodnota :potlesk: jsem moc ráda😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8014
3.1.22 20:20

@baluuu8 nahodpu je to krasna hodnota, skoc ve středu a uvidis ze to krasne poskoči :hug:

@Titanie drzim palce, bude vse v poradku :) :hug:

@Tvojeteta píše:
@Titanie
A manžel nehraje? Že bych mu koupila kytku a strčila mu tam fusku🤣

Hele to by chtelo fusky s thorem, nebo aspn postavicku thora aby věděl :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8014
3.1.22 20:24

@Tvojeteta neb9j to bude dobré, zadne mimoděložní to nebude a prcek tam bzde prilepeny a kdyby ne tak stopro to po vysazeni prasku klesne na 0, :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3554
3.1.22 20:26

@Zetmi
Miško moje! Já na tebe počkám a kašlu na CB a s tebou udělám zásobu mamatestů🤣 :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3554
3.1.22 20:28

@Zetmi
Ale byla by to sranda, takovej mladej krásnej herec a dostal by thora a fusku- by mě zajímalo, jestli titanie o nás něco práskla ( jako ty vlkovi) a nebo by na mě koukal jako na pošahanou paničku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí