Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Titanie tak ti tak zkoumám to obsazení, která pak vy jste😁
@Tvojeteta
Souhlasim s Titanii, ja s touhle Izabellkou take uplne poprve ua tech 10tegotenstvi krvaceni a spineni, takze myslim ze spis naznak dobreho nez spatneho…
@baluuu8 netestovat, urcite bude krev ok, dnes jsi kolikaty den? Na krev pujdes hned v pondeli??
Jinak ja porad ani prsa ani uz spineni, ale vnitrni pocit je zatim dobry, verim ze se ji vede dobre a ze bude mit na kontrole alespon 1cm ten pristi ctvrtek, minule jsem v 9+1 zacala vnitrne citit ze je neco spatne a to me ty prsa prestaly taky….
Tentokrat ten pocit nemam, a verim, musi to proste vyjit nejede pres to vlak!!! Uz nechci zazit ten kolotoc neuspechu prosim
![]()
@Pavla198 Jmenuju se Bellinda:-)Tedy, v tom představení, ne normálně:-)))
@Pavluja Ahojky,já bych měla být v devátém týdnu nějak, ale minule mi u doktora řekli, že to vypadá na víc, tak netuším:-))Příští týden budu mít ultrazvuk, tak snad budu chytřejší zase..nekrvácím, ani nic žádné špinění…Taky jsem nervozní, protože minule to přesně v téhle době nějak končilo, ale taky si říkám, že máme embryo po genetice a že snad není žádný problém..už se těším, až tenhle trimestr skončí a snad budu klidnější…Jinak já tedy bývám pekelně unavená, to je úplná katastrofa…A ty jdeš na ultrazvuk kdy? Toho 13.myslím jsi psala, že? K Vrublovskému, ten je taky super ![]()
@Tvojeteta carka krásná, urcitr to bude ok ![]()
@baluuu8 jejda alw jeste neves hlavu treba byla moc naredenejsi, drzim palce at je to ok ![]()
@Tvojeteta rada bych s tebou v dubnu aleja myslim v dubmu jeste nebudu mit ket
@baluuu8 sakrys babo to mi mefelej male jsem si ufikla prst
ale jsem rada ze je to ok ![]()
@baluuu8 Nepanikař, může být víc naředěná moč, a testuje obden, jaký jsi den? Držím palečky
@Julia Čiková Testovat obden jsem nevydržela nikdy, tohle asi fakt nedám..
Jsem 10.den po ket. Děkuju ![]()
@Zetmi píše:
@Tvojeteta rada bych s tebou v dubnu aleja myslim v dubmu jeste nebudu mit ket@baluuu8 sakrys babo to mi mefelej male jsem si ufikla prst
ale jsem rada ze je to ok
@baluuu8
Vidis, tak je to dobre, rano asi naredenejsi moc.
To je to kazdodenni testovani, ori testu obden bys mela klid ![]()
@šmoulililinka Byla jsem tam v březnu, super dovolená, až na některé procedury
Ubytování v Belvederu